Bucurii de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 16
Vauva spune:
Sympa pozele erau im mesajul lui Pufy dupa cate mi-aduc eu aminte dar nu se mai vad, ori eu nu le mai vad. Eu le-am vazut mai de dimineata.
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
nicole2005 spune:
saru'mana de raspunsuri
Vauva am vazut si eu subiectul cu branzica cu lamaie o sa o incerc
Sympa multumim
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
piscotel
sympa spune:
Mersi Vauva...am tot cautat si eu si nu le-am gasit.Am crezut ca mi s-a pus ceatza...m-ai linistit...inseamna ca nu mai sunt...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
sympa spune:
Tot frig la voi Vauva?Ca la noi s-a mai inmuiat putin azi...ca pana acum nu-ti venea sa-ti scoti nasul afara...
vad ca fetele sunt cu bucuriile la baie..se pregatesc de nani....poate mai intra dupa ce ii adorm..De aia ma enerveaza pe mine fusul asta orar...acum cand am chef si timp de vorbit n-am cu cine....Haideti fetelor nu ma lasati singura aici...
Ralucutza..pe unde esti?Ca n-ai mai scris demult...
Usorlili...drum bun la Romania, copilas cuminte in avion si sa ajungeti cu bine...Nu ne uita si mai scrie si tu cateva randuri...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Da ai dreptate, catedrala aceea alba este protestanta.
Luteranii au cocosul pe biserica?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Vauva spune:
Lili eu nu ma pricep cum e cu luteranii, de fapt nici cu protestantii![]()
Sympa da s-a mai incalzit putin, temp mai normale.Azi am fost si noi afara ca au fost -2 grade.
POZE
DiaB spune:
Vauva, Sympa, multumim
. Si noua ne place cum ii sta cu prosopele; am zis ca de azum o s-o "imbracam" cat mai des asa ![]()
Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...
Sephora spune:
Va pupic fetelor
Am reusit sa citesc tot si acum sa raspund nu,ca asa e civilizat...
Lullabay eu am aparat de incalzit de la Avent si sunt multumita,plus ca daca mulg laptic si il pun acolo mi-l pastreaza la aceeasi temperatura.
Ignatica super pozele,dar mie mi se pare ca David seamana cu tine (oicum semanati destul de mult tu si sotul tau)
Flavia ochii copkilului sunt negri ca ai mei,as fi vrut si eu albastri ca ai lui Ste dar sunt de veveritoi si sunt tare scumpi,multumim de mesajul lasat,maine lasam si noi la voi,bafta la examen
Nicole eu nu-l pazesc sa nu-i intre apa in urechi,il sterg bine dupa,oricum ai sa vezi mai jos cum o sa povestesc de inot
Eloise multa sanatate lui Vladutu,noi vad ca mergem bine,maine repetam analizele.
Pufy cautai si io pozele dar au disparur,am vazut ca ai editat.Felicitari si sa va bucurati impreuna in noua casuta.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Sephora spune:
Acum sa va povestesc de inot
I-a placut copilului super mult,a reusit sa reziste doar 45 min,era rupt de somn,mai avea putin si adormea acolo spre sfarsit,appa e cam recel a 28 grade,erau inca vreo 6 copii (de data asta) si Matti cel mai mic.L-au bagat pe sub apa de nu stiu cate ori (mama ce frica mi-era)n-a inghitit apa decat o singura data.Ce mai sunt multumita si tipele a zis ca da foarte bine din picioare.
Era si Esca cu copii care inotau la mare performanta.
Dar am fost ca si magarul singura,cu carutul cu geanta lui bebe,plus geanta cu prosoape si schimburi ptr botez,am zis ca mor (i-am zis lui Ste ca nu fac fata sa m-a duc singura asa ca o sa ne insoteasca)plus ca la sfarsitul orei trebuia sa fac si eu gimnastica dar neavand cu cine sa las pui, am plecat.
La botez a fost totul ok,lumea foarte multumita (80 persoane),dar eu eram rupta de la o asa zi plecata de la 10 dimineata pana la 1 noaptea,plus inotul care m-a secerat.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Vauva spune:
Flavia si Roxanae, Bianca va multumeste de vizita![]()
POZE