Bucurii de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
MamiLili spune:
Ce faine-s pozele tale, Andra! Cata aglomeratie la Monumentul lui Sibelius si zau ca n-am inteles "ce-a vrut sa transmita creatorul" cu alea aprox 800 de tzevi. Sa vezi ce-o sa se bucure Vauva cand o sa vada atatea fotografii.
Ignatica, s-a inventat netu' si la Suceava. Am atat la ai mei cat si la farmacie, iar acolo unde vom sta ne vom pune repede. He, he, nu scapati de mine asa usor! ![]()
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
eloise spune:
Lili cred ca tzevile respective reprezinta o mare orga, cel putin asta mi s-a parut mie, acum cine stie ce-o fi vrur sa zica ccc creatorul...fain ar fi daca atunci cand sufla vantul monumentul acela si "canta".
Sunt asa de ingrijorata cu asta micu
...ma cuprind tot felul de ganduri tampite... Maine ii facem coprocultura si apoi ne programam la dr cat de curand. Sper sa fie bine!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
DiaB spune:
Avem si noi cateva poze noi aici
Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...
sympa spune:
Mamicutze...intru si eu cateva minute pana imi doarme printzul..Sotul a iesit cu Andrea la plimbare, asa ca am ramas singurei acasa.Am vazut poze....m-ati innebunit cu finlanda, sunt absolut superbe.
Dia..sunt frumoase pozicile tale cu Maia..Si ce bine ii sta cu propelul portocaliu...
Eloise..nu te mai gandi acum...lasa ca o sa fie bine.Daca mergeti la analize o sa te linistesti pe urma.Multa sanatate la Vladutzu...
Mamalili..sa va puneti repede netul dupa ce va mutati.As vrea eu sa scriu mai des, dar nu prea reusesc.Sunt mai mult cu gandul la voi.
Lullabay..vazut si pozicile voastre.Frumusel tare Stefan.Si ce privire expresiva si matura are!!!!Mi-a placut mult si poza aia in care dorme cu degetzelul pe obraz...Cred ca-si facea planurile pe mai tarziu![]()
Revin... ca s-a trezit Teo...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
nicole2005 spune:
seara buna la toate.
vad ca slabuta a fost activitatea azi.
eu vin cu intrebari
fetele poate am mai intrebat dar sunt obsedata de asta pana cand trebuie sa le ferim urechiusele la bebici cand le facem baita?
- si deasemenea daca ii fac branza calcica si ii dau se intampla ceva in prospect la calciul lactic am citit ca daca ii dau vitamina d (eu ii dau vigantol si are vit d) poate face vreo reactie adversa . pot si branza si vigantol sa ii dau ?
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
piscotel
Vauva spune:
'Seara
He, he, he ce de poze frumoase am vazut
!
Eloise ce poze frumoase ai facut in FIN
. Eu am fost in Tampere dar n-am ajuns la catedrala Kalevala
. Da ai dreptate, catedrala aceea alba este protestanta. Tin pumnii sa fie totul bine cu Vladutz, poate traverseaza doar o perioada de "greva".
Sa vedeti cand va fi Eurovizionul ce imagini vi se pregatesc.Sunt convinsa de asta pt ca finlandezii sunt tare mandrii de tara lor![]()
Pufy foarte frumos ati amenajat casutza voastra si este asa nou totul
!
Dia Maia este f dragutza.Se vede ca ii place in scaunul de masina
!
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
sympa spune:
Nicole....in legatura cu urechiusele nu stiu ce sa zic.Eu inca de la inceput nu i-am ferit urechile de apa.Dupa baita l-am sters putin cu betisoare si gata.Nu cred sa aiba vreo reactie adversa vit.D cu branzica.Cel putin la fetita mea mare i le-am dat pe amadoua fara sa fi auzit.poate fetele stiu mai multe...Vazut si piscotzelul vostru...sa va traiasca ca-i tare frumusel...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
sympa spune:
Pufy...sau celelate fete care sunteti pe forum..dati-mi si mie adresa cu pozele lui Pufy..ca nu stiu unde sa ma uit.
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Vauva spune:
Nicole eu urechile si acum le protejez pe cat posibil la baitza. Eu nu stiu cat timp trebuie protejate dar si mie mi-e frica de otita.
De branzica nu stiu prea multe sa-ti spun ca eu nu am facut, dar poti sa incerci sa o faci si cu zeama de lamaie si atunci nu trebuie sa-ti mai faci griji. Chiar am vazut la "Parintii intreaba..." un subiect despre branza de vaci.
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
sympa spune:
Nicole..scuze.Acum am vazut ca era vorba despre branzica cu calciu lactic.Nu stiu ce sa zic ccc ca eu n-am facut.
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo