Bucurii de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by alipiticot
Nu prea am timp,ca azi avem mica petrecere de 2 ani si ieri am fost la tara la un praznic la socri.
p.s.am facut tort Barbie la fata,am sa pun poze sper.
O duminica placuta alaturi de familie!

La multi ani pentru cei doi anisori ai Raisei! Asteptam poze de la petrecere si, bineinteles, cu tortul!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lullabay
Gata am pus si ultimele poze in albumul lui Stefan asa ca va invit sa ne vedeti.

Doamne, Roxana, cat e de frumos Stefan. Sigur ii raman ochisorii albastri, sunt superbi!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by eloise
Eu stiam ca numai aceia gri-albastrui se schimba

Offf asa o fi? Copilu' meu ii are gri-albastrui ca ta-su (sau taxu...vorba Sephorei ), sper sa nu se schimbe in caprui ca ai mei.

Andra, pune poze din Finlanda!

Ignatica, am uitat sa-ti zic ieri...ai o figura super vesela si o familie frumoasa!

Lullabay, e frumusel foc Stefanel, blondutz si cu ochi albastri!

Fetele din Iasi...eu-s un pic trista ca in 2-3 saptamani ma mut definitiv si irevocabil la Suceava, de aceea as vrea sa va intalnesc pe toate. Se poate?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili
Fetele din Iasi...eu-s un pic trista ca in 2-3 saptamani ma mut definitiv si irevocabil la Suceava, de aceea as vrea sa va intalnesc pe toate. Se poate? [/b][/font=Georgia][/limegreen]

Pe mine mai degraba ma vei intalni la Suceava.... Am o prietena care are casa in Radauti si s-ar putea sa mergem cateva zile in vacanta la ea. Dar nu cred ca vara asta, fiindca e Maruca prea mica pentru un asemenea drum. Sa vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

buna fetelor, am prins si eu putin timp liber; am studiat ceva poze: dragi mamicute aveti bebici frumosi si scumpei, sa va traiasca sanatosi; pupam toate mamicile de bucurii!!
p.s. mamilili, nu fi trista, te astept eu la suceava...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Pufy, ce frumoasa e casuta voastra. Noua si dichisita. Cred ca am stat un sfert de ora cu pozele in fata. Asteptam poze si cu dormitorul si sufrageria mobilate.
Bucataria e cam micuta, de fapt lunga si ingusta. Spune/mi, te rog, cati m are, de fapt, cat pe cat? Si noi ne facem planuri pentru mutarea de la vara si vom avea o bucatarie acelasi gen (lunga si ingusta). Mi-a placut cum ati mobilat/o si ideea cu masa lipita de perete, asa ca, te rog, da-mi cand poti detalii despre suprafete (eventual pe PM).
Sa o stapaniti sanatosi si sa aveti numai evenimente de sarbatorit in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumim de aprecieri ....e atat de magulitor sa iti laude cineva puiul...eu pe masura ce trece timpul simt ca il iubesc din ce in ce mai mult...nu ca pana acum nu il iubeam...dar nu stiu e un sentiment atat de profund,de multe ori ma uit la el si imi dau lacrimile,iar noaptea ma uit minute in sir cum doarme...
Eu una nu mi-am dorit sa aiba ochii albastri sau verzi sau caprui...de fapt nici nu pot spune ca am dorit sa fie cumva,adica sa semene cu mine sau cu taica-su sau sa fie intr-un anumit mod...pur si simplu vreau sa fie fericit si multumit cu el insusi...eu inca mai am probleme de acceptare a propriei persoanei :)))) de acceea imi doresc mult sa se placa.
Lili ce pacat ca pleci...eu fac tot posibilul sa ne intalnim,mai ales ca de miercuri vine si chinezoiul meu acasa...si in weekend nu mai vin bunicii sa il plimbe... asa ca astept sa ne vedem.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Marina, te astept la Suceava in drumul tau spre Radauti.

Xandrutza, multumesc de primire!

Roxana (Lullabay), sper sa ne vedem sapt viitoare.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili uite si cateva dintre pozele mele din Finlanda

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna fetelor,

Va multumim tuturor pentru aprecierile la adresa familiutzei noastre.

Pufy v-am admirat si noi casutza. Tu il culci pe Nicolas la voi sau cu Alessio in camera?

Eloise imi pare rau ca Vladuzt nu ia in greutate, mai bine il vede un medic totusi.

MamiLili da' net o sa ai la Suceava?

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
poze noi
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput