Bucurii de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
pufymic spune:
Salutare bucurii!
In sfarsit prind si eu cateva minute libere pentru net....ca mai am inca la curatenie de facut....si piticii nu ma lasa....
Deci: e super la casa noastra(apart. de fapt dar asa-i zice Alesio
), e curat, e frumos....e a noastra!
Sapt. asta ne mai aduce si mobila de domritor, si gata...deocamdata...cu aranjatul....Ce mai e de facut o sa facem pe parcurs.
In rest suntem ok, lui Nicolas cred ca ii iese primul dintisor....ca prea are toate semnele....(kk moale, maraieli, doarme rau noaptea, balutze...), in rest toate bune....
Nu am apucat sa vad pozele noi pe care le-ati pus, decat pe cele ale Ignaticai(superbi toti 3!
) si ale lui Lullabay(ce scump e bebelinul vostru
).
Eu
MamiLili spune:
Pufy, sa stapaniti sanatosi casuta si sa aveti numai clipe de bucurie in ea! Ati amenajat foarte frumos! Nu ne pui si-o poza cu dulceturile si compoturile din balcon
?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
eleņia spune:
waawww pufy super casuta voastra
asteptam poze s cu voi in noua casuta
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006
tasia spune:
pufymic cat ma bucur pentru voi
Amenajarile le faceti voi in timp ce mai aveti de facut. Important este ca aveti ce sa amenajati. Felicitari inca odata si sa va bucurati de casuta voastra 

de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
pufymic spune:
Multumesc mult fetelor!
Lili pun si poza cu dulceturile....dar dupa ce-mi fac dulap si le asez acolo ca acum e prea dezastru in balcon
()in saci de plastic stau bietele borcane![]()

Eu
eloise spune:
Buna fetelor!
Am vazut pozele Ignaticai, cu o mica familie frumoasa si plina de dragoste si cu un bebelus scumpel tare!
Am mai vazut pozele Vauvei si ale lui Lili, si mi s-a facut si mie dor de duca... Vreti si pozele mele din Finlanda? Eu mai am si din Tampere si Turku (sau parca in Turku n-am mai facut, numai Tampere). Catedrala mare alba din Helsinki nu e protestanta? Eu asa stiam. Cea ruseasca-ortodoxa m-a impresionat teribil, e straniu sa regasesti ceva atat de familiar la o atat d emare departare de tara.
Eu sunt in continuare suparata ca Vladut nu ia deloc, dar DELOC in greutate. De pe 22 ian a ramas la 6745gr, nici un gram mai mult
. Simt ca innebunesc. Lapte este destul zic eu, cam 120-150ml la o masa, dar el papa din 2 in 2 h in timpul zilei, si de 2 ori noaptea. Nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred. O sa mergem din nou la dr, clar. Poate trebuie sa ii fac niste analize sa gasim cauza pt care nu asimileaza hrana. In lungime a crescut mult, are 68cm, dar in greutate, deloc.
Dintisorul
creste incetisor. E nervos tare din cauza asta. O sa incerc si Calgel desi am auzit ca nu are cine stie ce efect. Sau glicerina cu anestezina o fi mai buna? Oricum, acum cu hipersalivatia asta nu vad ce ar fi cu adevarat de folos....
Oricum dintisorul nu il impiedica sa pape, din contra e multumit ca "roade" ceva...
Revin sa vad si pozele anuntate de Pufy & Lullabay, scuze ca pana acum n-am avut ragaz sa le vad....
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
lullabay spune:
Pufy foarte frumoasa casuta voastra sa o stapaniti sanatosi!!!!
Noi am cumparat apartamentul cu credit acum 2 ani si inca nu am reusit sa ne facem mobila...curatenie am facut pe bucati...dar e bine asa cum e ... e a nostra si in timp ai sa vezi ca se aranjeaza toate...:))
Eloise si tu ai fost in Finlanda?Vreau si eu...si in Suedia si in Olanda... de fapt vreau peste tot :)))..cu stagnarea in greutate ce-i drept chiar ca e ciudat...ar fi bine sa mai mergeti odata la dr...si noi vom merge pt detalierea diversificarii pt 6 luni..poate ne intalnim.
Chiar asa Lili cine a trimis si frigul si ploaia?
A si nu in ultimul rand "La multi ani!" pt cei 2 anisori Raisa!!!!
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
eloise spune:
Ioana am vazut casuta voastra, s-o stapaniti sanatosi si voiosi! Ce minunat e cand te muti in casutza ta, stralucind de curatenie si mirosind discret a mobila noua... Si camera pufisorilor e asa faina!
Roxana l-am vazut pe Stefanel
, o scumpete de baiat! Cred ca ochisorii o sa-i ramana asa albastri. Eu stiam ca numai aceia gri-albastrui se schimba, mai rar cei albastri-albastri, nu?
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
eloise spune:
LA MULTI ANI RAISA!
si sa te distrezi la petrecerea pe care ti-o organizeaza mami si tati 
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...