Bucurii de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
tasia spune:
In Bucuresti sunt chiar scumpe Bucuriilein Chisinau sunt cam la jumatate de pret.
Eu chiar nu inteleg cum reusiti sa va culcatii bebii la 22-23 seara? Al meu la 19:30-20:00 doarme pe el si nu-l mai trezesti nici cu tancul. Noi dormim de la 19-20 pana la 8 dimineata, cu 2 pauze de tzitzi pe noapte.
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
GETY spune:
Alexutza, frumos baietelul tau!
Susa si Ignatica, gata si la voi zapada? Ignatica, baietelul seamana cu tine?
Tasia, jos palaria! ca mai ai putere sa te mai ocupi si de invatat. Eu nu stiu daca eram in stare.
Gabitzica, am admirat si noi caricaturile facute de sotzul tau. Are talent, nu gluma!
Xandrutza, frumoasa bebelina. Seamana la barbita cu Maria mea.
Itzy, poate a dormit mai bine pentru ca se simtea mai bine. Sanatate in continuare su pupici de la mine si Maria pentru fetita ta.
Vauva, sa stii ca spioanele vad tot. Si a mea ma pandeste cu coltul ochiului cand ies din camera si incepe sa lalaie.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Lullabay ai un baietel cu niste ochi albastriiii! Iar tu arati super bine! De fapt, dintre toate mamicile din Iasi cred ca am ramas cea mai grasutza.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Tasia si a mea se culca pe la 20,30, i se inchid ochii de somn, iar de trezit, azi s-a trezit la 7,15 cateva zile in urma pe la 6,3o, dar s-a culcat inapoi pe la 8,oo. Acum de exemplu doarme.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Intrebare intrebatoare: A mai primit cineva plic ca sa trimiteti ursuleti de pe pachete Pampers si sa primiti jucarie Fisher Price? Si daca ati trimis, ati primit vreo jucarie?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
tasia spune:
gety Nici eu nu stiu cum reusesc si cu bebe si cu facultatea, probabil ma face bebe atat de fericita incat am putere pentru toate. De 2 zile e racit si barbat-miu, il tin izolat, in dormitor, de bebe. Si toate-s pe capul meu, plimbarica cu bebe,cumparaturi, curatenie in casa, de care sunt obsedata mereu, si tot asa.... Dar las ca ne facem noi mari ![]()
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
gabitzica spune:
Am scapat de febra(sau subfebrilitate). Aseara dupa baita i-am maipus un supzitor si...gata.
Flavia wow mancam bucurii?
Am mancat si eu la pufy si mi-au ramas piticii pe creier.
Tocmai m-am laudat ca nu se mai trezeste noaptea de cateva zile , dar azinoapte s-a trezit la 2, dar cred ca totusi din cauza mea ca m-a auzit cand am mers la culcare.
vauva super pozele. Mi-e dor si mie de zapada, ca nu am vazut-o decat foarte putin anul asta.
Ignatica am vazut si pozele voastre . Sunteti o familie fericita.
MirabelaC ce ochisori frumosi are David!
Tasiafelicitari ca poti sa le faci pe toate.
Poze
lakioana spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
[navy][size=2][font=Arial]Desi copilu meu doarme de la 10:30 (minune mare) eu nu sunt obisnuita sa dorm asa repede asa ca bufnitez pe aici. Si parca vad ca se va trezi exact cand eu o sa vreau sa dorm.
Astazi l-am lasat pe bb la mama mea si am fost o data sa-l alaptez, dar apoi i-am lasat lapte praf in caz ca plangea rau de foame si ce credeti? Si-a facut greata de la el. E Nan1 si a mai baut dinasta la 6 saptamani cand am avut o saptamana mai nasoala, fara lapte suficient. Oare de ce l-a refuzat? Si ce ma fac pt ca sambata mergem la o nunta si nu pot sa ma mulg, de fapt pot, da nu scot nimic, iar sa vin de la nunta tot la 2-3 ore acasa o sa fie nasol.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
Flavia...spui ca esti trista ca nu poti mulge laptic...
Si eu eram...dar acum nu mai am probleme.
Si eu incercam cu disperare sa scot laptic cu pompa...dar nu ieseau mai mult de 20 ml. In disperare de cauza...m-am gandit cum face bebe de cade laptele din glande (atunci cand simti furnicaturi sau intepaturi in partea de sus a sanului). El stimuleaza sfarcul cu limbutza umeda...
Ei...asa am facut si eu...cu degetele umede m-am apucat sa masez sfarcul timp de cateva secunde pana la un minut (depinde de fiecare femeie si de cat laptic e in glande)...si am ramas uimita cand am simtit furnicaturile in piept. Bucuroasa...am inceput sa mulg....si am muls 100 ml. atunci. Cand vezi ca nu mai curge...stimulezi din nou...si iar vine!!!
De atunci tot asa fac...pt ca Reby papa lapticul meu din biberon.
Azi dimineata...spre exemplu...am muls la o masa 250 ml.
Asa ca....SE POATE...si daca vreodata esti plecata...sau il lasi la mama ta...vei avea ce sa ii dai

Daca ai ceva intrebari legat de problema asta...eu sunt mai mult decat bucuroasa sa te ajut...

_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
alipiticot spune:
Buna fetele si bb-ii,pupici!
Sunt si eu pe aici,am vazut poze cu bb,cu zapada ,de fapt am vazut toate pozele anuntate.
Nu prea am timp,ca azi avem mica petrecere de 2 ani si ieri am fost la tara la un praznic la socri.Dar revin de luni sigur.De fapt maine ma duc sa depun dosarul pt indemnizatie si dupa amiaza sper sa va raspund si eu la intrebari,dar va citesc mereu,sfat-SCRIETI!!!!
p.s.am facut tort Barbie la fata,am sa pun poze sper.
O duminica placuta alaturi de familie!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
MamiLili spune:
BUCURII!
Alipiticot, la multi multi anisori Raisei!
Petrecere frumoasa! Si nu uita sa pui poze cu tortul Barbie!
Cine-a trimis frigul la Iasi? 
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

, iar sa vin de la nunta tot la 2-3 ore acasa o sa fie nasol.
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)