Bucurii de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 20
ramomar spune:
lexi, imi pare rau ca a facut Maria alergie! Mai mult ca sigur de la portocala e, deci cel mai bine e sa nu-i mai dai momentan.
fetita sa treaca repede.
lakioana, vazut o papusa cu codite si rochita. Tare frumoasa e! Multi
-ici de la noi.
am si eu de pus cateva poze
, sper sa apuc azi, caci am cam multa treaba
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
gabitzica spune:
Lakioana dulce foc fetita cu codite si rochita. de abi astept sa-i creasca freza si la a mea sa-i pot face codite.
Poze
alexutza_26 spune:
Pufy - sa dea Dzeu sa reusim pana la urma anu asta.....
Lexi - mai mult ca sigur este o reactie la portocala...mai bine cateva zile nu mai incerci si vezi pe urma....
Adriana- intr-un fel mai bine cu soacra , macar e cineva ai apropiat si altfel ai incredere...eu nu am deocamdata incredere sa il las pe Gabitzu decat cu sotu' si mai sunt si geloasa cand il ia altcineva in brate
Vazut poze...printesa Reby..cu coditze
si Maia - scumpica foc!
Noua pediatra ne-a zis sa nu incepem cu fructe decat pe la 5 luni ca sunt oleaca mai acide pt stomacelul lor si sa incepem cu legume fierte (supa - crema) - pe care o mananca si tot ar mai vrea
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
CristinaGoji spune:
Gabitzica - da ce copii frumosi aveti! Baietelul e leit mami si ai hotarat sa-i faci si lu tati o fetita leita el? Acum cred ca sunteti chit, nu?![]()
Lakioana- intradevar s-a mai grasunit Rebecuta, dar tot frumoasa a ramas
Stefan de Lullabay - m-a omorat
cu ochii lui albastri. Iar ochisorii lui David de Mirabelac sunt irezistibili. Si eu am ochii mari dar Vladic nu-mi seamana la ochi.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
lakioana spune:
Gabitzica... ce frumoase sunteti amandoua....bine piticutza e si dulce pe deasupra!!!
Sunteti o familie frumoasa!!!
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
MamiLili spune:
BUCURII!
Abia m-am trezit dimineata...am pus ceasul la 8 si apoi tot pe snooze pana la 9 si 10, nu ma puteam trezi. Am fost la dr sa facem vaccin...dar n-am mai facut ptr ca vrea dr sa-i facem intai analize de sange si urina lui Mathias, coastele sunt din ce in ce mai pronuntate, in ciuda tratamentului cu vit D injectabila. Uff! Asa ca trebuie sa ma duc sa-mi cumpar pungi ptr colectarea urinei si am un chef nebun sa ies cu caruciorul pe ploaia asta.
Alinache, acum am inteles ce-ai vrut sa zici cu semnatura. Pai vad ca tu o ai deja. Ca sa faci modificari du-te in stanga paginii, la Meniu si da click la Profil personal. Dupa ce-ti introduci parola poti sa-ti modifici semnatura cum doresti. Daca vrei s-o colorezi, trebuie sa incadrezi textul intre numele culorii. De exemplu: [ red ] Alinache [ / red ] fara spatii, si-o sa-ti apara asa: Alinache. Daca n-ai inteles, da reply + quote la mesajul meu si-ti vei da seama.
Adriana mica, parca tu m-ai intrebat de ce plec la Suceava. Pai acolo-s familia si munca mea. Aici n-am pe nimeni. De Iasi m-au legat doar facultatea si masterul.
Fetele din Iasi sa stea linistite ca voi veni des, sper ca ccc cel putin o data pe luna.
Pufy, chiar ma intrebam cand o sa ne imbii iar cu bunatatile tale. Zici ca testezi cuptorul cu o prajitura, ai?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
matahut spune:
Am vazut poze cu 2 pletoase
frumoase foc - Reby si fetita Diei (scuza-ma, am uitat cum o cheama si nu ma mai intorc acum sa vad ca s-a sculat maruca si sper sa termina mesajul). Dar si pe Ioana, inotatoarea Gabitzicii, care arata foarte foarte bine - asa ca, mami, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Asa cum spui si tu, fiecare copil are ritmul lui. Si Ana mea la varsta Marucai avea cu 600 gr mai putin, dar si cum vreo 5 cm mai putin. Acum e MARE........mult mai inalta decat ar trebui pt varsta ei si ....cam dolofanica (e, la vara se rezolva ca alearga mai mult, dar iarna mereu face burtica).
Xandrutza_76, incearca sa ii stergi bine ochisorii cu ser fiziologic si dupa aia pune lapticul! Am avut si noi pr, dar au trecut in 2 zile.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
pufymic spune:
Am vazut poze cu 2 fetite frumoase foc...si grasunele de-ti vine sa le papi: Ioana si Riana!
Lili ziceam doar ca trebuie sa-mi testez cuptorul...si promit ca nu va mai povestesc despre ce mai gatesc
...sa nu va fac pofta![]()

Eu
MamiLili spune:
Lakioana, 
Gabitzica, ai copii frumosi! Tudor e-al tau tot iar Ioana a lui tati.
Pufy, eu-s sadicutza, poti sa-mi povestesti ce bunatati faci!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Sephora spune:
Va pup fetelor
Am reusit sa citesc doar in fuga,acum am adormit Zuzu si pot sa citesc in pace.
Mexxa imi pare rau ca bebicul te chiniue,sper sa-si revina repede (stiu cum e)al meu vad ca s-a calmat sa nu-l deochi.
Foarte scupici fete am mai vazut Rebeca si Ioana (tiza mea) dar si Tudor scump.
Asta-i ce mi-am adus aminte.Revin
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito