Bucurii de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 21
Sephora spune:
Alexuza ,multumim vrem dor sa se dezvolte bine daca i-o place poate sa continuie,in schimb taxu ar vrea sa-l faca tenismen,oricum am hotarat sa ai facem un curs din fiecare sport ce i-o place si o alege pe ala sa-l faca
Mirabela multumim,poze inca nu avem decat cu tortul bebelusului.
Lexi imi pare rau ca lui bebe nu i-a placut portocala si mai ales ca a facut bubite,Matti n-a avut nici un fel de probleme,chiar l-a ajutat sa faca Kacuza.
Hai sa va povestesc cum m-am sculat eu la 5,am sculat si copilul care dormea dus(fara intrerupere de aseara de la 21.30) sa pot sa-i fac analiza.M-am chinuit cu doua pungi el nik.I-am pus-o pe prima vad ca facuse ceva,zic imi ajunge(erau doar 2 picaturi),o scot si-mi trage pisalaul.Spala-l iar pune-o pe a doua,l-am imbracat (intre timp a facut caca)am luat ptr copro,si hai sa dormim ca poate face pana la 9 far un sfert cand a venit prietena mea sa le duca la centru,scot punga nik.Asa ca m-am lasat pagubasa si am dus numai copro,maine o iau de la capat.UFA!
Tuturor nascuti intr-o zi de 12 si mai ales iubitei mele surori Iza care astazi implineste 24 de ani.Te iubim mult zia!

Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
anangel_lexi spune:
Multumim pentru incurajari 
Sephora, de placut i-a placut portocala, pana acum nu mi-a refuzat nimic din ce i-am dat sa pape, in afara de supa de morcov care intr-adevar ziceai ca-i apa chioara
Dar ce sa fac ca oricat i-ar placea ei portocala , gata, nu-i mai dau!
Am vazut 2 fetite frumoase foc, Reby si Ioana. Sunt superbeee!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Sephora spune:
Avem si noi pozici noi
tort botez Matei
beau singurel 4 si conduc 4
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
eloise spune:
LA MULTI ANI BUCURIILOR DE 12!
Fetele care ati recoltat pt sumar de urina si urocultura...sunt particularitati de recoltare? Ma duc si eu sa cumpar niste pungi pediatrice. Am facut programare la o pediatra noua la o clinica de pediatrie deschisa mai recent... dar abia luni ne poate primi. Pana atunci mai vedem...In schimb as vrea sa ma prezint cu rezultatele la copro si sumarul de urina/urocultura...ca parca vad ca asta ne da sa facem oricum...
Vreau sa-i fac copro de zile intregi dar face kk rar si dimineata cand as putea sa duc proba...nik
... Pot sa recoltez daca face dupaamiaza si sa pastrez la rece pana a 2-a zi?
Intre timp am mai discutat cu mai multe mamici cu experienta si copii mai mari si toate spuneau ca in perioada in care ieseau coltisorii la bebei nu papau si nu luau in greutate...si simptomele pot debuta cu pana la 2 luni inainte de eruptia dentara...Sper sa fie asta ca eu sunt pe marginea disperarii.. Din cauza lipsei poftei de mancare am impresia ca scade si laptele... din bibe ce mulg nu vrea sa pape, lapte praf chiar daca incerc sa-i dau refuza oricum...
O sa incerc cocktailul Sephorei: Galactogil+Nutrinatal+Spirulina., dar in ce doze???? Acuma si daca cresc productia si el nu papa tot una... ca scade la loc 
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
matahut spune:
Andra, eu stiu ca se poate tine proba pentru coproparazitologic (sau coprocultura) la frigider de pe o zi pe alta. Cel putin, cand i-am facut Anei pentri gradi asa ne-au spus chiar de la laborator.
Eu zic ca nu e degeaba sa cresti productia de laptic, fiindca chiar daca el nu papa tot, restul il mulgi si ar trebui sa se mentina. Chiar cred ca asta ar trebui sa faci, fiindca dupa ce i-o trece criza si o sa revina la normal cu papica va trebui sa fii "pregatita". Ai vazut ca lakioana scoate si cate 250 ml de laptic la o masa? Eu cred ca e eficient mulsul. Intr-adevar nu poti sta sa scada secretia de laptic si sa nu mai ai ce sa ii oferi cand va fi.
si sa ii treaca repede!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
MamiLili spune:
Andra, unde-i faci analizele? Mie dr mi-a recomandat laboratorul Synevo, acolo e personal cu experienta de la Spitalul de copii. Bine, noi facem analiza la sange si de aceea imi doresc sa fie acolo cineva priceput la copii. La intrebarile pe care le-ai adresat nu stiu sa-ti raspund.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
eloise spune:
Unde e Synevo in Iasi? Stiu ca-s f bune laboratoarele...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
anangel_lexi spune:
Eloise, am cautat eu pe site-ul lor si in Iasi nu au laborator. In schimb au in www.synevo.ro/ro/laboratoare.html" target="_blank">Suceava
de
tasia spune:
Fetelor HELP !!! Mi-a racit bebe
la molipsit iresponsabilul de barbat-miu
. De o ora plange intruna
Am luat STODAL, Imunobaby si Eferalgan supozitoare, recomandate de dr.pediatra. Nu stiu ce sa-i mai fac, vrea sa tuseasca si nu poate, se inneaca
. Fetele care au mai avut bebei raciti ce le-ati mai dat? Ce le-ati facut?
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
anangel_lexi spune:
Tasia, imi pare rau ca a racit bebitu'
Nu stiu ce sa-ti spun ca si a mea cand era racita plangea intr-una pana obosea. Are nasul infundat? Daca da, te sfatuiesc sa-i pui lui bebe sub saltea niste carti mai groase sa stea putin ridicat ca sa respire mai bine. Alte sfaturi nu stiu sa-ti dau decat sa urmezi strict tratamenul prescris si sa te inarmezi cu muuuulta rabdare. Sanatate multa puiului!
de