Bucurii de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 22
matahut spune:
Tasia, curatai bine nasucul cu ser fiziologic. Tusea vine de cele mai multe ori de acolo. Si innecatul tot de la muci. Maruca mea a rait cand avea 3,4 saptamani, avea nasul plin si nu putea sa respire. I-am curatat nasul temeinic si am tinut-o cu caputul mai ridicat in pat pentru a nu se ineca. Tine-l in scoica cat e treaza, iar cand doarme, asa cum a zis si lexi, incearca sa ridici un pic patul la cap. Noua nu ne-a dat nimic altceva decat ser fiziologic (am fost si la spital cu ea de 2 ori atunci, fiindca varsa lapticul neputand respira ca lumea). Febra nu a facut, deci nu i-am dat antitermice. Tusea venind de la mucisori am combatut-o eliminand mucisorii.
Sanatate multa!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
lilina spune:
I'm back
observ multa lume noua pe aici si asta ma bucura
noi suntem bine
bebe Vlad are 6,5 kg si 63 cm si e cam agitat
cred ca-i iese primul dintzishor....abia astept
ca m-a capiat cu crizele lui
miercuri merg la scos fire, sper sa nu ma mai jeneze opertia
cat timp am stat in spital mi l-au rasfatat
se trezeste la 4 dimineata pt.papa, daca nu-l bagi in seama
tipa, urla....ca sa nu mai zic de agitatia din cauza dintelui
ce mai...parca-i alt copil
dar i-am pus pe toti la zid
Alina, imi cer scuze ca am fugit asa repede duminica (din parc)
eram cu tot familionul si bebe trebuia sa pape
te pup, si ne mai vedem prin parc spre sfarsitul saptamanii
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
DiaB spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Am vazut si poze cu Maia de DiaB...frumoase ambele...si mama si fetita!
Multumim

Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...
DiaB spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Adevarul este ca si eu ma mai satur uneori de Bucuresti, dar cu toate acestea nu cred ca as putea sa ma mut la Piatra Neamt (de unde sunt de loc).
Adriana, si eu sunt tot din Piatra!!!! Eu am terminat in '97 Informatica. Tu? poate ne cunoastem si noi nu stim :)
Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...
matahut spune:
Liliana, imi pare rau ca e piticul marait, mai ales ca nici tu nu te simti bine. Dupa cum ai vazut, sunt multi bebei in perioada asta nelinistiti din cauza dintisorilor.
Santate multa si rabdare....ca ies ei pana la urma ![]()
Voi in ce parc iesiti?
alipiticot spune:
Multumesc frumos pt urarile de la multi ani pt Raisa.

Eloise felicitari pt dintisor!pt analize,eu fac la medical test,la fata la un an au nimerit vena din prima si sunt f seriosi.Punguta e usor de pus dar sa ai grija ca mereu se scurge pe langa....eu stateam cu fata dezbracata sa o prind cand face si tot degeaba....ei oricum fac dupa un timp cand sunt dezbracati-de la frig,atunci daca esti pe faza....multa sanatate,eu cred ca asa are o perioada nu cred ca e bolnav dar e bine totusi sa verifici.Si cantarul e in regula?ca am mai patit sa fie eroare la el.
Lexi daca alergia e de la portocala sigur e bine sa o scoti din meniu pana la un an.
Adriana si eu te sfatuiesc cu soacra.mai ales la varsta asta.
pufy felicitari pt casa.Nu am vazut pozele cu casa vrei te rog sa mai dai o data link-ul?Noi nu avem bani sa renovam,nici sa mobilam...asta e in timp le vom face.
Sephora am vazut un tort superb!
Tasia poti sa i dai putina vitamina c natural picaturi o ajuta sa nu se agraveze....in rest f bune sfaturile de la fete si cu mucisorii e f important sa i scoti dar ti s-a mai spus.
Mamilili e frumoasa Suceava si Iasul aproape.Sunt niste analize pt a se vedea de ce nu asimileaza calciul...dar nu stiu prea multe asa ca ma opresc aici cu sfaturile.
Noi suntem bine,stranuta putin dar sper sa nu raceasca.
Am pus si noi cateva poze aici, si cu tortul.Am vazut si eu pozele anuntate.
http://community.webshots.com/album/557593919EzkNph?start=0
va pup!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
tasia spune:
Multumesc fetelor
Mi se rupe sufletul cand il aud cum plange
, am reusit sa-l adorm si nu a dormit decat 30 minute. Temperatura nu are, mucisori i-am scos decat foarte putin cu Batista bebelusului.In nasuc ii dau cu apa de mare. Se aude ca are ceva in piept dar nu poate sa tuseasca.
Nu vrea nici sa pape, ia sanii mei sunt plini de lapte 
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
matahut spune:
Liliana, marturisesc ca abia acum m-am uitat ca lumea la pozele voastre. Mi-ati placut tare mult, toti trei. Vlad a crescut atat de mult de la nastere (desigur, ca toti bebeii, dar uitandu-ma la toate pozele am realizat o data in plus). Si seamana foarte bine cu tati, nu? Am vazut o familie frumoasa si, cu siguranta, fericita.
matahut spune:
quote:
Originally posted by tasia
Multumesc fetelor
Mi se rupe sufletul cand il aud cum plange, am reusit sa-l adorm si nu a dormit decat 30 minute. Temperatura nu are, mucisori i-am scos decat foarte putin cu Batista bebelusului.In nasuc ii dau cu apa de mare. Se aude ca are ceva in piept dar nu poate sa tuseasca.
Nu vrea nici sa pape, ia sanii mei sunt plini de lapte
Of, of, Tasia, probabil ca nu poate papa din cauza nasucului. E infundat. E o faza a racelii, dupa ce incepe sa curga o sa fie mai usor, fiindca ii vei putea curata si macar pentru o vreme va respira bine si va pap bine. Mai multe nu stiu sa iti spun
Santate multa si nu intra in panica. O sa fie bine in 2, 3 zile maxim. La noi cam atat a tinut faza mai neplacuta, dupa aia a mai avut mucisori (din ce in ce mai putini) inca vreo 4,5 zile.
A mea si acum are muci, dar fiindca ii aduce Ana de la gradi. Dupa ce ma laudasem zilele trecute ca Ana e bine, sambata mi-a facut febra, nu mare, dar suficient cat sa intru in panica. Acum e bine, doar cu nasul tragem....
matahut spune:
Alipiticot, am vazut un tort....

Si niste prajiutri inundate in ciocolata 

Dar si o fetita si un baietel....

Cum se inteleg? Cea mare nu sta mereu peste el? Eu abia fac fata asalturilor Anei....