Bucurii de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 23
usorlili spune:
Fetelor, am fugit la aeroport. Va pup si sa stiti ca deja mi-e dor de voi.
Tasia sanatate lui bebitu'.
Gata, gata, fug ca altfel pleaca barbate-miu fara noi.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
lilina spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Liliana, marturisesc ca abia acum m-am uitat ca lumea la pozele voastre. Mi-ati placut tare mult, toti trei. Vlad a crescut atat de mult de la nastere (desigur, ca toti bebeii, dar uitandu-ma la toate pozele am realizat o data in plus). Si seamana foarte bine cu tati, nu? Am vazut o familie frumoasa si, cu siguranta, fericita.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
multumim mult pt.laude, eshti tare tare dragutza
intr-adevar bb a crescut ....s-a schimbat mult de la nastere
chiar vorbeam cu Alex (sotzul) ca noua ne placea tare mult de el
cand s-a nascut, dar abia acum am realizat ca nu era chiar Fat Frumos
in schimb acum este cel mai frumos si haios bb din Univers si il iubim enorm
chiar ne pare rau ca nu l-am facut mai devreme
noi iesim in parcul Titanel (de langa policlinita Titan) pt.ca stam
chiar vis-a-vis
sau in parcul mare Titan, dar mai rar
insa bolnavioara fiind nu am prea iesit
dar ma fac eu bine si recuperez

Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe
flavia ramona spune:
Scriu repede ca e marait copilu'
Lakioana, o sa incerc ce mi-ai spus tu cu mulsul. Da vreau sa stiu cand te mulgeai, inainte de a-i da sa pape, dupa?
Vauva, branzica cu lamaie o faci din de fel de laptic?
Sephora, multumim de mesaj si urarile de examen. A trecut, mai am dizertatia in martie.
Ramomar, am multe cuvinte, da acu ma grabesc asa ca iti spun doar cateva: dos=prospo, taleac=gradina, tucur=zahar, zadie=sort, etc. Oricum pronuntarea e mai importanta. ![]()
Tasia, eu nu stiu ce poti sa faci pt raceala la bb, da vad ca ti-au spus fetele.
Marina, mersi de info despre Bucurii. Astept sa vad daca are timp prietenul nostru sa mearga.
Revin.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
Alinache spune:
mamilili,
,
faceam o sugestie celor ce nu au in semnatura data nasterii bb-ului, sa o treaca...
Alina &
Serena (18.10.2006)
poze
MamiLili spune:
Andra, cica Synevo s-a deschis recent la Iasi, pe strada Stefan cel Mare, undeva intre Cub si Casa Modei, langa Salonul Melania. Maine merg sa cercetez amanuntit, azi am trecut pe-acolo dar fiind noapte nu m-am incumetat sa intru printre blocuri. Ai gasit pungi colectoare? Daca da, unde? Eu am fost la Medical Test, unde-mi faceam analizele in sarcina, sa-mi cumpar cateva pungi si n-au vrut sa-mi dea! Ce stupid!
Asa ca am mers din farmacie in farmacie sa caut pungi, iar cu ocazia asta mi-am intalnit si o parte din fostele colege
...in fine...pungi n-am gasit. Poate-or fi pe la farmaciile de pe langa Spitalul de copii.
Usorlili, drum bun spre casa, zbor lin si placut!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Alinache
mamilili,,
faceam o sugestie celor ce nu au in semnatura data nasterii bb-ului, sa o treaca...
Ooooooooooooofffff sunt si eu un pic blondutza, pricep mai greu. Deci: CINE N-A TRECUT ZIUA DE NASTERE A BEBELUSULUI LA SEMNATURA ESTE RUGAT S-O SCRIE! Bun asa? Daca nu stiti cum, i-am scris eu lui Alinache un roman intreg dimineata
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Alinache spune:
nu-i musai...chestia cu semnatura! numai daca vreti...
da, magazin cu bucurii se afla pe batistei, chiar la intrarea dinspre magheru... l-am vazut si eu, dar maine incerc sa merg sa vad "bucuriile" de aproape ;)
Alina &
Serena (18.10.2006)
poze
lakioana spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
Lakioana, o sa incerc ce mi-ai spus tu cu mulsul. Da vreau sa stiu cand te mulgeai, inainte de a-i da sa pape, dupa?de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
Ma bucur ca vei incerca...cred ca daca vei face asa...vei spori si productia lactata...Sper sa iti reuseasca...pentru ca eu sunt foarte multumita.
Acum ...pentru mine nu mai conteaza cand mulg...pentru ca
). Acum mulg...cam la 3-4 ore...in jur de 150-200...uneori, dimineata...chiar si 250 ml. Ii dau ei sa pape din biberon...si ce ramane...pun din nou la congelator.Sper sa mearga si la tine...Mult succes!
Si din nou...orice intrebare...la mine e binevenita

_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
Mirabelac spune:
Lakioana vazut fetitza cu coditze si rochitza, superba. Am incercat metoda ta de "coborare a laptelui" si la mine nu merge, voiam sa fac asta pt. ca in momentul in care il pun pe David la san, nu curge din prima si se foieste pana incepe sa curga, uneori se enerveaza si lasa sanul din cauza asta, mai ales cand e obosit, cam cat timp stimulezi tu sanii?
gabitzica vazut si minunile tale frumoase.
Cristina multumim
.
Mamilili de ce sa-i faci analize lui Mathias, a vazut ceva suspect sau asa de rutina?
Sephora La multi ani pt. Iza! Am vazut un tort superb, un bebe independent care papa singur si o masinutza bestiala, cat a costat?
Tasia sanatate multa puiului.
alipiticot ai 2 copii superbi, cum ai facut tortul ala ca era super, n-am mai vazut asa.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Vauva spune:
Salutari mamici!
Am vazut si eu pe fetitza cu coditze Reby, o adevarata domnisoara
si pe Ioana fetitza lui Gabitzica
care este fff dulce
.Mi-a placut mult suportul din vanitza.Este din Ro?
Alinache felicitari pt dimensiunile Serenei
!
Dar ce tortuuuri am vazut!!!
Flavia nu eu am facut branzica.Nicole intreba ceva legat de interactiunea dintre branza facuta cu Ca lactic si Vigantolul. Era un subiect referitor la branzica la "parintii intreaba..."poate acolo aflii mai multe retete
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE