Bucurii de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 24
MamiLili spune:
Mirabelac, lui Mathias i se vad coastele din ce in ce mai bine...iar diagnosticul este: obs. rahitism carential, obs. anemie carentiala. Asa scrie pe biletul de trimitere. Cupilu' a facut de la nastere pana acum 3 doze de vit D injectabila...deci ar fi trebuit sa fie ok, dar pur si simplu zici ca nu i s-a dat deloc supliment de vit D. Dr ne-a trimis sa facem aceste analize ca sa vedem daca e vorba de vreo carenta sau o eliminare prea rapida, iar in functie de rezultat urmeaza sa stabileasca doza de vit D si alte suplimente pe viitor. Incepand de azi iau si eu Vigantoletten tablete 2/zi.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
Woww abia acum am vazut...nu stiu cum de mi-a scapat...Sephora, Alipiticot, ce torturi!!!
Sephora, ce baiat mare are mama, cum se descurca el singurel.
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
eloise spune:
Azi am cautat si eu ca turbata pungi urinare pediatrice si nu se gasesc nicaieri in Iasi.
Iasul s**ks ca intotdeauna... daca tre sa faci o urocultura la bebeu poti sa dai cu tunul si nu gasesti
Iesencelor recomandati-mi repede un laborator bun bun de cofetarie din urbea noastra... vreau sa comand un tort mare pt botezul de sambata. Pana acum comandam la Select pt ca erau f bune produsele lor dar am vazut ca e in renovare... ce ma fac?
Ma duc sa fac
, revin...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Iasul s**ks ca intotdeauna...
Te raportez! Ce cuvinte-s astea?
Pentru tort iti recomand cu toata increderea Kids Land de la Mall. Fac torturi foarte gustoase si aspectuase. Si mai este langa Billa o cofetarie, ANA se numeste, unde fac prajituri super bune, tort n-am luat niciodata de-acolo dar cred ca fac la comanda...numai ca nu la fel de frumos ca la Kids Land.
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
Adriana mica spune:
Buna seara,
Tasia, multa sanatate la bebic! Si noi am avut mucisori (inca mai avem in forma usoara) si asta il facea pe Dudu sa se inece si sa eructeze foarte des. Poti incerca si Ostamesone (din cel fara antibiotic), dar te sfatuiesc sa respecti cu sfintenie doza de pe prospect (eu i-am pus chiar mai putin, adica 2 picaturi doar seara) pt ca are cortizon. Eu l-am administrat la recomandarea pediatrei, dar a fost nevoie doar in 2 seri si gata! Poti incerca si Karvol - asta nu are restrictii de nici un fel (ii pui seara pe o batista, pe un raft din camera).
Alexutza, Alipiticot aveti perfecta dreptate, dar soacra mea ne-a comunicat azi raspunsul ei - este negativ! Asa incat, o luam de la capat cu interviurile (agentia ne-a comunicat ca ar mai fi ceva variante in baza lor de date).
Dia, eu am terminat Petru Rares in 1994. Parintii mei locuiesc in Precista, iar scoala generala am facut-o la Nr.4.
Mai vreau sa va spun ceva: de o saptamana puiutul meu s-a transformat din bebelus in copilas! Spun asta deoarece pt prima data il vad cum relationeaza cu cei din jur intr-o maniera specifica, in raport de o anumita conjunctura. Spre exemplu, sambata se uita mirat cand la tati, cand la unchiul lui, incercand sa inteleaga cum de sunt doi la fel (ei seamana foarte bine unul cu celalalt). Iar cand face cate o poznica si ridic putin vocea prefacandu-ma ca il cert, incepe sa imi zambeasca "vinovat", ca si cum si-ar da seama ca de fapt ma pufneste rasul. Iar ultima smecherie cu care l-am prins e tare de tot: bate cu picioarele in tablia patutului, ca sa miste ursii din carusel si cand acestia incep sa se clatine, intinde mainile spre ei sa ii apuce.
Am simtit nevoia sa va impartasesc emotia care ma cuprinde in asemenea momente; aproape ca imi dau lacrimile de fericire cand constientizez ca astea sunt semnele faptului ca totul evolueaza fara probleme, ca bebelusii nostri cresc frumosi si sanatosi. Parafrazandu-l pe sotul meu, mai avem atat de putin pana la momentul cand vom alerga dupa ei prin parc sau vom incerca sa gasim raspunsul "potrivit" la intrebarile pe care ni le vor pune cu seninatate.
Alexutza si Cristina, va multumim pt urarile din Guestbook.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase
xandrutza_76 spune:
multumesc fetelor, alexutza, mirabela, ignatica, pentru sfaturi; am sunat si doctorul si mi-a spus sa-i pun cate o picatura de penicilina in fiecare ochi, sters bine inainte cu apa fiarta si racita; o sa incerc si asta pana la urma; i-am tot pus lapte si ser fiziologic...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
DiaB spune:
Hi hi, Adriana, si eu am facut tot scoala 4, dar am stat o perioada in precista si apoi in Maratei... cine stie..
Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...
Sephora spune:
Tasia multa sanatate la bebel
Alipiticot asa e a fost frumos tortul,dar si ideea cu rochita papusi a fost faina
Mirabela multumim,masina a costat 2 milioane si e de la Miniblue
MamiLili multumim
Eloise Cocktailul lui Molotov Nutrinatal 2 de 3 ori pe zi,spirulina 1 de 3 ori pe zi,Galactogil 1 lingura de 3 ori pe zi,materna 1 de 3 ori pe zi,fier 1 de 2 ori pe zi,2 litri ceai de anason,chimen,fenicul cate o lingurita din fiecare pui la 3 litri apa.
Eu am fost la sala si sunt rupta,nu stiu daca am facut jumatate din exercitiile aleia,nu va spun cum putea sa arate tipa,toata un patratel.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
MamiLili spune:
Adriana mica, iti inteleg trairile. E minunat sa-ti vezi puiul cum creste si descopera lumea de la o zi la alta.
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
scumpik_lui spune:
Hellooooooooooooooo!
Am revenit. Despre ce torturi vorbiti? vreau si eu!!!!!!!!
Luca este tare marait.Nu stiu ce are, banuim ca iepurasii
pentru ca si el are cam toate simtomele: kk moala, balutze, tot ce prinde baga in gurita si roade. Si inca ceva, am luat de la farmacie glicerina cu anestezina si dupa ce ii ung gingiile se linisteste si rade si vorbeste.
Ma duc sa citesc ce ati mai scris in 3 zile.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"