Bucurii de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 25
itzy-bitzy spune:
'Naseara ![]()
Ieri nu am mai intrat ca am picat franta...
Dar azi recuperez![]()
Am vazut toate pozele cu bebelusi :
Maia...poza cu prosopul portocaliu e cea mai haioasa
Matteo cel papacios si deja sofer![]()
Stefan cu niste ochi superbi
Reby cu codite ...si grasunica deja..![]()
Ioana ...despre ea a zis sotul meu : seamana cu maymutzica noastra
. Frumusica foc. Suport din acela am vrut sa iau si eu...e din prosop cumva? Ma gamdeam ca nu e ff solid...si cadita la fel doar ca a noastra e alba
Flavia in seara asta cu ce crezi ca a adormit papusica mea in brate?
cu camasa mea de noapte cu " parfum de somn"...m-ai inspirat si a functionat si la noi![]()

Lexi
sa se faca bine Maria
Gety si Ramomar 

Adriana - mica sotul meu e nascut chiar pe 14 ...de Valentine's day nu pe 15...dar maine pleaca intr-o deplasare si vom sarbatori la intoarcere.
Tasia bubulina mea a racit...v-am povestit eu...a facut rosu in gat...muci fluizi la greu si tusea...Am pus alternativ STERIMAR sau ser fiziologic...si am fol batista bebelusului...fara ea nush ce ne faceam...nu a fost infundat doar ca avea mult si la fel se ineca...o puneam in functiune si in toiul noptii....v-am zis...De asemenea i-am dat AMBROXOL pt tuse...cate 5 picaturi de 3 ori pe zi, iar seara inainte de culcare i-am dat ceva nemaipomenit care o ajuta sa doarma fara sa tuseasca deloc...si sa nu se sufoce...1 ml de KETOF. Ajuta sa doarma bina si fara pb...si creaza si pofta de mancare... si niste vit C naturala si albastru de metil mi-a mai recomandat dr...o picatura dar eu nu i-am dat ca cica e amar rau
Mai voiam sa zic cuiva ceva...
neuronu' ...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by lilina
I'm back
Alina, imi cer scuze ca am fugit asa repede duminica (din parc)
eram cu tot familionul si bebe trebuia sa pape
te pup, si ne mai vedem prin parc spre sfarsitul saptamaniiLilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
Stai linistita...nu e nici o problema...nici eu nu am mai stat mult ca se facuse ora mesei...in ziua aia ma intalnisem si cu Roxana01 ...am uitat sa iti zic...cu ea ma vad frecvent in parc...si cu Monique new
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Aaaa gata mi-am adus aminte:
Pufy sa stii ca ti-am vazut pozele de cand le-ai pus prima data....Sa o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti...Mi-a placut mocheta albastar cu ursuleti...ei dorm singurei in camera lor? sau dormi cu ei? cat despre amenajat...noi am stat 2 ani cu casa mobilata pe jumatate...abia anul asta am definitivat...desi as mai avea una alta de facut...dar asa niciodata nu esti multumit...in timp le faceti voi pe toate...important e ca aveti cuibul vostru ...e curat si primitor...e mare lucru
Alinache te-am sarit din lista...scuze...am vazut si copilasii tai in poze...adorabili amandoi
Hai ca am scriiisss.....de am monopolizat o pagina
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
flavia ramona spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Flavia in seara asta cu ce crezi ca a adormit papusica mea in brate?cu camasa mea de noapte cu " parfum de somn"...m-ai inspirat si a functionat si la noi
Itzy, nu eu te-am ajutat
Bogdi a fost si el tare marait in seara asta si tati a venit acasa abia la 10:30. De adormit insa a adormit repede.
Lakioana, raman datoare, dau o praji', am reusit sa mulg 45 de ml
cu metoda ta si acu' bufnitez (dupa cum a spus gabitzica despre mine la maici din Arad) ca vreau sa mai scot ceva daca pot.Edit: ia uitati ce prostie am scris mai sus.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastră mică
gabitzica spune:
quote:
Ioana ...despre ea a zis sotul meu : seamana cu maymutzica noastra. Frumusica foc. Suport din acela am vrut sa iau si eu...e din prosop cumva? Ma gamdeam ca nu e ff solid...si cadita la fel doar ca a noastra e alba
Itzy, suportul e foarterezistent. l-am folostit si la Tudor. E un prosopel pe un cadru metalic. cat despre fetele noastre..hmmm...parca seamana un pic la forma fetei si la freza. ce scumpa e in pozele cu rochita. parca e un clopotel
va multumes pentru aprecieri celor care ne-ati admirat. Fetele care zicetica Ioana e tati si Tudor mami... pana nu s-a nascut ioana toata lumea zicea ca Tudor seamana foarte bine cu tati, dar de cand a aparut fata ea e leita tati... si Tudor semana cu mine
Tasia multa sanatate lui fabi. Ioana cand fost racita am tratat-o cu homeopate.A fost foarte mucoasa si a tusit rau si intr-o saptamana nu a mai avut nimic.
Alexandrina eu zic sa-i pui Tobrex in loc de penicilina. sunt picaturicu antibiotic speciale pentru ochisori.
Sephora ce tort albastru!
Si ce masinuta interesanta.Am vazut si pozele lui Eloise din Helsinki. frumoase biserici. catedrala ruseasca am vazut-o azi pe antena3 la meteo.
Eu va zic noapte buna.
Poze
flavia ramona spune:
Noapte buna si de la mine.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastră mică
tasia spune:
Multumesc mult de tot fetelor 
E 3 A.M. si eu stau cu bebe in brate pt k a ineput sa tuseasca si se ineca
Au inceput sa-i curga si mucisorii, o fi mai grav? sau asta e a 2 etapa a racelii? Il simt calutz la atingere insa termometrul imi arata doar 36,7, e digital nu cred ca ar gresi..... Offf ma simt atat de rau ca piutzul meu e racit si eu nu pot sa fac nimic k sa-i treaca mai repede 
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
tasia spune:
A inceput sa faca febra....
37,5-37,8
Fetelor aveti grija de bebei k cica acuma e plin de viroze respiratorii. Noi asta am luat VIROZA RESPIRATORIE
nenorocita asta de viroza poate tine pana la 2 saptamani 
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
eleńia spune:
buna dimineata
haideti la
am facut pt toata lumea sa fie pe alese
ma duc sa citesc din urma c ieri am fost plecati toata ziua s ati fost ca niste
utze
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006
Mirabelac spune:
Elenia merci pt. cafea, tare buna...
Eloise eu comand torturi de langa Billa, cofetaria ANA, cum a zis si Mamilili, sunt foarte bune dar nu foarte deosebite ca design, sunt ornate cu frisca sau ciocolata. Daca mergi acolo au torturi facute si vezi daca-ti plac, fac si la comanda.
Adriana este intradevar frumos sa vezi cum evolueaza piticii, sa-ti spun ce a facut si al meu acum 2 zile: sotul meu se juca cu David, ii dadea jucarii pe rand sa nu se plictiseasca, la un moment dat avea cate una in fiecare mana si sotul i-a mai dat una, atunci a stat el un pic, a pus o jucarie in cealalta mana unde mai avea una si a luat-o pe a treia. Noua ni s-a parut super, nu ne venea sa credem...
tasia febra e peste 38, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, doar sa i-o masori mai des in perioada asta. Sanatate multa!
Flavia si alexutza multumim pt. cuvintele frumoase de pe site.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.