Bucurii de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 26
xandrutza_76 spune:
multumim de cafea, elenia!! buna dimineata!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
tanima_i2002 spune:
Neata si de la mine dar eu nu ma bag la cafea. Eu iau un castron de lapte cu cereale.
Vad ac e tare plin forumul de bebelusi plangaciosi si maraiti. Greu rau pana vor aparea dintisorii astia.
Tasia mie Karvolul mi-a spus o farmacista ca sa il pun pe perna lui bebe, in cazul nostru pe un scutecel care i-l pun sub cap, 3 picaturi. Sunt niste pastilute gelatinoase cu lichid, le intepi si pui stanga, dreapta si deasupra capului, ca oricum s-ar foi bebe sa traga pe nas mirosul. Eu ii pun mereu cand vad ca este infundat. Ti-as mai recomanda ptr haraitul din piept un leac babesc pe care eu l-am aplicat la Rares: cartof ras pus intr-un prosop si aplicat la gat cat mai spre piept, acoperit bine pana se incalzeste un pic (20-30 de minute). La oameni mari se stropeste cu tuica sau cu spirt, dar la copii nu este bine ca pot intra in coma alcoolica, dar a fost eficient si numai asa. Si bineinteles ca noi luam doza saptamanala de oscillo.
Adriana Mica, de ce nu cauti in cartier o femeie pe care sa o cunosti cat de cat. Intreaba vecinele sau alte mamici poate stiu pe cineva. Eu am o colega care asa a gasit o femeie care ii sta cu baiatul, intreband in stanga si in dreapta si pana la urma a gasit o femeie tare draguta care mai statuse si cu alti bebelusi. Si recomandarile au venit direct de la cea la care lucrase. Ii da 3 mil pe luna. Femeia este pensionara (dar nu e foarte in varsta) si este f multumita cu banii astia.
Apropos de trasnai si al meu e tare smecher: cand vreau sa il culc sta cu ochii stransi si cand nu sunt atenta se uita pe furis la mine si daca ma uit si eu la el ii inchide repede, dar vizibil fortat ca strange din ei. E tare haios cum se preface el ca doarme numai sa stea in brate.
Vreau si eu la salaaaa. Ma simt anchilozata rau de toate oasele si chiar mi-as dori un pic de miscare si acasa nu am rabdare si nici timp sa ma apuc de ceva exercitii. Sephora, lasa mama ca o prinzi din urma pe patratoasa.
M-ati innebunit cu tortul dar ca sa fac si eu in necaz azi o sa fac clatite. Sac!
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
Ignatica spune:
elenia multumim pentru cafea.
Adriana imi pare rau ca ati fost pui in situatia de a renunat la bona si ca soacra ta nu poate sa te ajute. E greu sa gasesti pe cineva de incredere, si noi am gasit foarte greu. Ti-am impartasit emotia transformarii lui Dudu, pentru ca si mie mi se pare ca pe zi ce trece David e mai atent, mai constient de ce se intampla in jurul lui, mai rabdator si intelegator, o minune.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
poze noi
Nasterea sufletelului nostru David
Vauva spune:
'Neata si de la noi!
Multumim de cafea
!
Bianca mea si-a descoperit de cateva zile urechile si parul asa ca trage de zor de ele
!
Revin mai tarziu.
Pupici
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
ramomar spune:
Buna dimi si de la noi,
gabitzica, mai repet ce am mai spus odata: ai doi copii minunati
. Sa-ti traiasca!
lullabay, de duminica tot vreau sa-ti spun, dar am uitat: stefan are niste ochisori care m-au dat gara, deci iti dai seama ce va face printre fete 
flavia ramona esti o dulce. M-am distrat bine citind acele cuvinte![]()
tasia, multa sanatate puiutului si sa scapati cat mai repede de raceala.
eloise si mamilili, sper ca Vladut si Mathias sa nu aibe nimic grav si sa treceti cat mai usor peste recoltari.
Sephora, vazut un sofer tare dragalas. Cu intarziere ii spun si eu surorii tale: LA MULTI ANI!
usorlili,calatorie placuta spre melagurile natale!![]()
pupici
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
lakioana spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
[purple]Lakioana vazut fetitza cu coditze si rochitza, superba. Am incercat metoda ta de "coborare a laptelui" si la mine nu merge, voiam sa fac asta pt. ca in momentul in care il pun pe David la san, nu curge din prima si se foieste pana incepe sa curga, uneori se enerveaza si lasa sanul din cauza asta, mai ales cand e obosit, cam cat timp stimulezi tu sanii?
[font=Book Antiqua][b] Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Am citit intr-adevar pe Liga mondiala a laptelui...ca organismul femeilor este diferit...si timpul de coborare a laptelui difera de la organism la organism...
Nu stiu ce sa spun...decat ca si eu faceam acelasi lucru...pentru ca si Reby se enerva pentru ca nu venea laptele suficient de repede. Am facut lucrul acesta chiar si azi de dimineata...inainte de a o lua din patutz...si cand am pus-o la san...era fericita...ca deja curgea si nu a trebuit sa astepte. A supt in 5 minute in jur de 120-130 (la ora 6).
La mine...daca sanul este mai plin cu lapte...nu trebuie sa stimulez decat in jur de aprox. 30 sec...dar seara...ajung chiar si la 1 minut...1 minut jumate chiar...(cateodata imi pierdeam rabdarea...dar ma gandeam la ea). Ma gandeam ca doar si cand suge ea nu vine laptele extrem de repede...dureaza chiar si un minut (am cronometrat)...asa ca am avut rabdare...si pana la urma venea.
Tu, de obicei simti furnicaturi sau intepaturi la coborarea laptelui?
Pt. ca am auzit ca sunt femei care nu simt foarte pronuntat acest lucru.
Sincer imi pare rau ca la tine nu a mers
. Eu sunt foarte multumita. Cu asta am gasit raspuns la multe intrebari pe care mi le puneam eu si alte fete.Pupici tie si lui Davidutz!!!

_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
ramomar spune:
pentru cine are chef si timp, avem cateva poze noi, incepand cu asta ![]()
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Maria nu mai are pete rosii pe pielicica deci clar era de la portocala. Nu-i mai dau!
Pufy, eu n-am vazut pozele cu casuta ta
Te rog, daca nu-i deranjul prea mare, trimite-mi si mie link-ul pe PM. Multumesc. Si s-o stapaniti sanatosi!

Ramo, ce fetita studioasa aveti! E o scumpa!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
eleņia spune:
la multi ani sarbatoritilor de astazi
cosminapentru cele 5 lunisoare si teodora -maria pentru cele 4 lunisoare
sa cresteti mari s sanatoase
vazut poze pupam pe toti bb s bbline nu pot sa fac diferente pt ca imi plac toti ca sunt dulci s frumosi
mai lasati torturile s prajiturile c eu ma urc pe pereti(din 75 nu mai scad de vreo luna s is mai pofticioasa decat cand eram insarcinata)
imi pare rau sa aud de bb bolnaviori sa treaca repede s sa fiti din nou voiosi
la ceilalti sa le treaca repede maraiala s sa vina odata iepurasul c asa nu se mai poate(noi ca noi ca suferim dar ei saracutii)
apropo de iesit dintii acum vreo cativa ani am citit un articol unde se spunea ca daca pe noi near durea capul cum ii doare pe bbei cand le ies dintii am inebuni,atat de puternice sunt durerile de cap pe care le are un bb cand ii dau dintii![]()
in ce priveste bona pt bb eu cred ca ar fi mai bine sa ai pe cineva din familie s daca nu se poate sa iti recomande cineva o persoana pt ca asa esti mai linistita cand iti spune cineva cum a avut grija de alt bb(parerea mea)
acum va pup ca am de 

si
pt ca ieri am umblat hai hui la cumparaturi toata dupā masa

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006
eleņia spune:
a dat harnicia in mine mama ei de harnicie![]()
![]()
![]()
![]()
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006