Colectia de toamna-iarna 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multumesc tuturor ptr sfaturi, am luat niste Finalgon de la farmacie si mi-am tot facut masaj, m-a mai lasat nitel durerea dar tot nu pot sa stau dreapta. Sper sa ma descurc azi cu pitica, pana acum vad ca e cuminte, a inteles ca n-o pot ridica in brate, asta imi da parca si mai mult curaj ptr bb2

Noki bafta la schimbat ceasul, imi pare rau ca nu l-ati nimerit. Io din cauza asta tot evit sa-i iau maica-mii chestii sofisticate, ptr ca e pretentioasa. Mai bine o iau cu mine si gata.

Meems sanatate multa Riannei!

Pitic cred ca mai bine suni dr si il intrebi ref. la vaccinarea anti rubeola. E cel mai avizat sa-ti raspunda.

Ioana ma bucur enorm ca ti-a reusit petrecerea!!!! Iar fatza lui tati spune totul, intr-adevar. Si uite asa a mai capatat Andreea Marin (Banica) un fan

Aaa, sa nu uit sa va spun ca incepand de ieri bem si noi din canuta cu cioc. Noi mai aveam 2 canute cu cioc de la Avent, insa nu a vrut sa bea din ele, asa ca mai mult intr-o doara i-am cumparat vineri din Cora, o alta canuta cu cioc, una care se poate face si bibe..in fine. Nu mica ne-a fost surpriza cand am ajuns acasa sa vedem ca nu se mai desparte de ea. Ieri a fost testul final...laptele...si l-a acceptat. Yupyyyyy!!!! Are mama fata mare

Gata, fug ca iar raman intepenita pe scaun..mai trec pe aici din cand in cand.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor sunt suparata rrrrrau

Stefan nu se obisnuieste cu bona, nu vra sa se joace cu ea, tipa dupa mine si plange cu lacrimi de mi se rupe sufletul. In casa e exclus sa stea cu ea. Astazi, insa a plans din tot sufletul si cand l-am scos cu ea la plimbare. Nu-mi explic, el nu a mai reactionat cu nimeni asa. Femeia se daduse pe brazda, are intentii ok, incearca sa se joace cu el, ii vb frumos...dar el e stresat de nu va inchipuiti!

Mi-e groaza sa o iau de la capat, sa caut iar, sa inceapa sa se obisnuiasca cu alta bona, dar sigur asta ma asteapta. oare pana cand?????

Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna,

pisi am primit pm-ul,as fii daruit carutul cu mare placere dar vad ca s-a rezolvat

aseara am sarbatorit sf valentin(in avans ca acum am avut cu cine lasa gaza) si ne-am relaxat,am lasat fata cu mama si am iesit 3 ore la restaurant,ne-am relaxat si am zis ca nu vb de daria dar numai despre ea am vorbit
am primit si un parfum si o crema de corp celine dion,asa ca mai am 2 zile sa-i cumpar si eu ceva sotului si habar nu am ce

ma duc sa citesc din urma

ieri s-a jucat uka cu vladut in timp ce noi 4 am baut o bere,asa cumintei au fost nici nu am stiut ca erau copii in casa,ira la plecare s-a lasat cu plansete la vladut care nu vroia acasa ci se tot uita in camera dupa jucarii,un pup mare de la uka vladut

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

mai fetelor... imi vine sa urlu. Azi i-am facut Mateei vitamina D injectabil. Nu au trecut decat 2 saptamani de la vaccinul ROR. Am uitat sa intreb dr. daca are ceva, daca pot sa ii fac injectii inainte de o luna. Asta e la fel cu antipolio? Va rog sa ajutati cu un sfat o mama disperata.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

gabitaco stai linistita, doar dupa antipolio e problema!

Taniuca, nazol problem!
Daca are omul ceva cu ea.. pe alte persoane le accepta (in afara de familie cu care e obisnuit?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Gabitza, si eu cred ca nu-i problema! Numai dupa antipolio!!!
Taniuk, imi pare rau sa aud ca e asa de greu ... Tinem pumnii sa se rezolve!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gabitza mie pediatra mi-a zis ca nu are voie injectii, etc. Noi am facut Trimovaxul (ala de la stat), poate o fi vreo diferenta, habar nu am. Da un tel si intreaba.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Tania, nu ma stresa. Eu morr numai cand ma gandesc, ca poate steff va face la fel. Din noimebrie ce naiba ma fac(scuze de expresie).Cu cine-l las' pe steff?
Ela, sa foloseti sanatoasa prafumul si crema. Frumoase cadouri!
Si eu trebuie sa iau la sotul ceva si nu stiu...culmea e ca nici nu ma pot deplasa...decat pe aci prin imprejurimi.
Dar pana la urma gasim noi ceva, nu?
Eu m-am gadit sa ne fac la amandoi asa un mic tortulet cu inimoare din jeleu rosii.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

gabi, stai linistita, interdictia la injectii intramusculare e numai pt antipolio administrat oral! restul vaccinurilor nu au de-a face cu asta!

iris a bocit azi cand am lasat-o la cresa. of... si ii auzeam glasciorul pe colidor, o sa-i treaca...

si mai am o problema, pt cine se pricepe la putze de baietei mai ales... aici

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bona i-a dat in parc Nataliei sa bea din ceaiul ei de sunatoare!
o fi baut si ea din sticla in prealabil desi zice ca nu, plus ca e o sticla de coca-cola folosita de cine stie cate ori, plus ca ceaiul e facut de azi dimineata...

A avut apa cu ea in canita dar i s-a terminat si cica mai voia copilul asa ca i-a dat din ceaiul ei.
Of, of, ca-mi vine sa

Mergi la inceput