Colectia de toamna-iarna 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 20
lavi02 spune:
alinus felicitari pt meniul romanesc, ma bucur ca a fost apreciat de francezii tai!
silvia - am reintrat sa zic ce mult m-a impresionat gestul tau de a da patutul lui Stefan.
catutza curaj sotului la operatie! Mai bine asa, sa scape de problema.
negaracristina bun Calgelu' da' preventiv n-are nici o treaba; efectul lui tine cam 15 minute, incercat pe mine. Poate o fi fost efect placebo ![]()
meems spune:
Cami, suntem binisor, multumim de intrebare. Rianna mai tuseste si e plina de muci - asta ne chinuie cel mai tare. Azi-dim. pe la 5 s-a trezit ca nu mai putea respira. Auzeam clar cum e plina de muci, dar nu era nimic de scos cu pompa. I-am pus picaturi in nas si au inceput sa curga aposi, iar ea tare greu a mai adormit. Si acum e tot cam asa, muci aposi si tuse din cand in cand. Continuam cu tylenol.
Catutza, eu am avut probleme mari cu unghii incarnate si am tras ani de zile - pana nu m-am operat nu am scapat de problema. Mie mi-au scos permanent marginile la una din unghii ca oricat incercau sa ma rezolve temporar, cand crestea coltul tot in carne crestea. Nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut, unghiile incarnate mi-au provocat cred ca cele mai mari dureri din viata mea.
Feli, sanatate lui Doru!
Alina, mi-ai facut pofta de ciorba de perisoare. Poate ma incumet sa fac maine daca ma mai pot tine pe picioare, ca azi sunt obosita rupta.
lavi02 spune:
meems face febra?
ti-a recomandat sa-i dai Tylenol?
Daca nu, eu zic sa nu-i dai antitermic daca nu face febra; doar daca face peste 38. E totusi medicament si nu o ajuta decat in caz de febra sau durere.
Inca ceva - ii poate masca febra - adica sa faca si tu sa nu o observi din cauza Tylenolului.
-Umezeste atmosfera in camera in care doarme (prosop ud pe calorifer)
-ser fiziologic/spray cu apa de mare in nas de mai multe ori pe zi
-Ceai de tei cu miere. - e bun la raceala; vezi ca enzimele din miere mor la peste 30 si nu stiu cate grade asa ca se pune mierea doar cand nu mai e fierbinte ceaiul.
Daca tuseste rau si face febra du-o repede la doctor, astea au fost simptomele la pneumonia Silviei. Doamne fereste!
Sau daca te ingrijoreaza ceva, mai bine degeaba la doctor decat DF sa se agraveze.
Sanatate!
meems spune:
Lavi
de mii de ori!! Nu, nu face febra. Adica, are asa o stare subfebrila, dar nu ii creste temperatura. Tylenol nu ii dau simplu, ci ii dau ceva special pentru raceala si tuse. Si ii dau de 2, maxim 3 ori pe zi (deci cam la 8-10 ore) si asta doar ca sa-i amelioreze tusea care n-o lasa sa doarma. Mi-e si mie teama sa nu faca ceva la plamani, de-asta ma ingrijorez si de mucii pe care nu-i pot scoate cu pompita. Dar maine avem programare la dr. ca sa ne asiguram c-a trecut infectia urinara, asa ca sigur o va controla si la plamani si ne va zice si daca tre' sa-i dau altceva pentru raceala asta.
lavi02 spune:
meems, si noi va
si va dorim bafta maine la
sa nu fie nimic grav!
Poate fi infundata si de la umflarea mucoasei, nu neaparat ca e plin de muci. Caz in care te ajuta umezirea atmosferei, si caldura.
A, m-a mai sfatuit doctorita sa aplic faza cu dusul. Sa dau drumul la dus (cald) in baie sa se faca aburi ca lumea si apoi sa duc fetele racite in baie sa le tin cateva minute in aburii aia calzi. Ajuta la desfundat.
catutza spune:
Meems, multa sanatate Riannei!
-am fata sa se faca bine!
Spune-mi si mie cum adica ti-a scos coltul unghiei permanent?
Mihai a mai avut probleme tot cu aceeasi unghie, in ziua in care eu si Bianca ne-am externat el s-a operat.Atunci i-au scos doar jumate de unghie, dar vad ca acum dupa un an si 3 luni iar a revenit problema.
Lavi , si noi sparam sa scape acum definitiv de probleme, 
Alina , super dragut sotul tau!Frumos cadou
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
meems spune:
Lavi, stiam si de faza cu dusul. Eu am un lichid mentolat pe care-l torn in apa din vana si ala o desfunda destul de bine. Aseara cand i-am facut baita am apelat la el si a ajutat-o la respirat. Dar pana spre dimineata era iarasi infundata.
Catutza, mie mi-a taiat o fasie din unghie si de-o parte si de alta si mi le-a smuls din radacina, iar la baza a pus ceva substanta asa incat fasia scoasa sa nu mai creasca niciodata. Mi-au lasat unghia totusi destul de "normala", cand te uiti la ea nu ti se pare neaparat ca "lipseste" ceva. Doar cand o compari cu cea de la celalalt picior, atunci iti dai seama ca asta e mai ingusta. Dar am preferat sa o am asa decat sa ma chinui cu ea incarnata, cu puroi si sange, etc...
ioana_77 spune:
Neatza!!
Surpriza a fost MAAAAARE! George inca nu isi revine din socul pe care l-a avut sambata, ma tot pune sa-I povestesc cum am organizat si cum de m-am gandit la asa ceva. Oricum,fatza pe care a facut-o cand a auzit o gasca cantand La Multi Ani in semintuneric, a meritat tot efortul.
Lumea s-a simtit super bine, s-au depanat amintiri din studentie, s-a baut pana la ora inchderii barului (3 dimineata), ce mai, a fost o reusita si ma bucur mult ca m-au ajutat prietenii lui sa facem asa ceva. Mai ales ca au venit 4 din Bucuresti.
Concluzia lui George: nu mai rade de-acum de Andreea Marin si surprizele ei, crede de-acum ca-s pe bune.
Abia astept si ziua de maine sa-I dau chitara.
Intre timp Maria a racit, de doua nopti cred ca o chinuie si dintii, ca se trezeste din ora in ora si scanceste, mi-e o mila de ea, noi suntem rupti de nesomn si-asa ajung sa compatimesc si sa apreciez mamicile care pierd multe nopti. (oricum o faceam mai demult:)
Ionikka, cumpara-i o canita cu cioc sa-I dai laptele lui Aron, ceva care sa-l atraga, cu desene pe ea. Nu am inteles cand ai spus ca nu bea laptele din sticla, daca asta implica si biberon sau nu. Nici Maria mea, nici Nati a lui Lavi si probabil mai sunt altii care au fost alaptati si nu au acceptat biberon, au trecut direct la canita cu cioc. Succes cu intarcarea, nu te mai lasa bantuita de ganduri naspa, bravo tie ca ai putut alapta pana acum, asta e, viata merge inainte!
Maria-alexia, bravos pt reusitele voastre cu dormitul!
Meems, fetele noastre s-au vorbit sa raceasca in acelasi timp?
Sa stii ca la fazele astea cu muci multi pe care nu-I poti scoate cu pompita obisnuita tare bine prinde batista bebelusului, poate reusesti sa faci rost de ea cumva.
Sanatate multa.
Noki, naspa faza cu ceasul, imi pare rau, nici mie nu-mi place cand e de facut cadou la persoane pretentioase.
Camelia, super frumoasa tunsulica ochioasa!
Bravos in continuare pt Iris cea cuminte!
Alinush, super cadou, super sot!
Mada, ti-a trecut spatele? Masaj la greu!
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
camelia_daniela spune:
'Neatza!
Ionikka, Ioana
multumim de aprecieri
!
Ioana, mi-au placut mult pozele cu "mocutzele" Mariei ! Foarte expresive ! La fel si cele in care face "cu-cu" ...
Bravo pentru surpriza frumoasa facuta sotului ! 
Catutza, sanatate multa sotului ! 
Meems, sper sunteti muuuult mai bine 
Daria mea e ok ... nu a facut temeperatura ! Antibioticul nu l-am inceput si tot nehotarata sunt ! Voi merge la alt
sa mai auzim o parere!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi!
Incerc azi sa schimb ceasul, asa ca tineti-mi pumnii! In rest, putintel muci, dra cam atata. Asta ne sacaie si pe mine si Adila + o senzatie de ceva in gat!![]()
Speram sa treaca repede!
Sanatate si celorlalti bebelaci bolnaviori!
Ioana- felicitari pentru izbanda cu party-ul!
Alinush- super cadou, asa este! Ce barbatush atent!
[b]Camelia/b]- yuiiii...ce tunsulici figura!
Manca-o-ar mama pe ea de mezina scumpa!
Gata..la microeconomie cu mine! Revin pe seara!
Aaa...am uitat sa va zic: am fost ieri la Strejnic, la demo-ul de avioane si a fost suuuuuuper. i-a placut Titilicei la nebunie printre avioane. ce sa mai zic de Adila care a facut un tur la mansa unui aviosn si l-a si pilotat putin. M-a innbunit de ieri - la fiecare sfert d eora numai:"ma Gugug, stii ca am pilotat??? yupiii?" aud!

Gata...chiar ca am fugit!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!