Colectia de toamna-iarna 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 19
felicia74 spune:
Leea vacanta placuta!
Camelia sanatate Dariei!
Ela, Tania exista multe "mituri" eronate pe net, asta ma enerveaza cel mai mult, ca de multe ori se ia drept axioma ceva ce e sustinut de mai multe persoane. Eu am patit-o pe pielea mea
in vara.
Catutza sa nu-mi zici ca e acelasi deget la care s-a mai operat. Of, mai, sa treaca repede! Ins apoate pica unghia singura si nu mai e nevoie de operatie (eu am scapat asa de vreo 2 ori).
Si noi vrem la zoo, sa vedem unde va fi, ca se va muta din Baneasa.
VINE REAMONN LA BUCURESTI!!! A anuntat acum la Antena1, cred ca ma duc la concert. N-am mai fost de ani de zile la un concert, dar la astia si la Vank m-as duce oricand.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
crissy77 spune:
Ne-am sunat cumatrul de la Bacau de la care tocmai ne intorsesem sa-i zicem ca am ajuns cu bine acasa... se pregatea sa-l opereze de apendicita... Nu se simtea prea bine cand am plecat dar nici nu am banuit ca e asa grav.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
felicia74 spune:
Anda mama, cate mai trageti, lasa, ca o iesi soarele si pe strada voastra!
Negara hai, curaj, ca e o operatie de rutina
o sa vezi ca o sa fie totul bine.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Hildegard spune:
Cristinanegara, o sa razi. Si io tin regim![]()

Tinem pumnii la operatia de apendicita. 
Felicia, bine faci...sa te duci. Daca iti place
. Eu n-am fost de nu tin minte la un concert.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
camelia_daniela spune:
Seara buna!
Feli, sanatate multa lui Doru !
Anda, si voua multa sanatate! 
Meems, sper ca sunteti mai bine! Tinem pumnii! 
Feli, multumim de gandurile bune!
Treaba e ca situatia e inca neclara la noi... inca nu i-am dat antibiotic si vreau maine sa merg la alt ORL-list! Ganglionul il vad si il simt inflamat putin. Sa vedem unde mergem maine ...
Sper sa mearga : Dariuca tunsulik
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
ionikka spune:
Buna seara!
A mai trecut o zi. Numai cu o tzitzi. Maine niciuna!
Dar cere intr/una: titi, titi...Azi a cantat pe masina imnul titi. Nu :Oda Bucuriei!
De azi nu mai primeste cina si mic dejun. Si de foame tot o trage din sticlutza laptele. Daca as fi acasa cu el nu as putea suporta gandul ca se culca flamand. Asa, cu tati...Sa speram ca va fi ok! Si tot o invata sa bea lapte lapte.
Anda: draga mea, sa sti ca imi pare nespus de rau pt. toate pb voastre. Si sper sa treceti repede peste tot. Of Doamne, problemele mele sunt vax albina. O imbratisare virtuala va trimitem si noi.
Feli: si eu vreau Reamon. Victor ma terorizeaza!
Sa sti ca o sa facem 2 drumuri de Bucale. POate nimerim data. Se casat. cumnatu meu asa ca vom chefui. In apr, la sf si in iuniela inceput. Poate s/a nimeri o intalneala sa vin si eu. In parcurile voastre frumoase. Ca nla noi nu sunt.
Camelia: scump foc tunsuliciul chelios. Sa sti ca al meu are un par muuuuuult mai bun decat inainte de a fi tuns. S/a indesat considerabil. Dar nu il mai tundem.
Fetelor, inca nu am luat pastile. Frunza de varza e super. Deocamdata. Sa dea Domnul sa nu fiu nevoita sa le iau.
Ok. Va las. Ma duc sa profit de o noapte linistita!
Si la toate va doresc la fel!
lavi02 spune:
pitic
Singura situatia in care bb pateste ceva este daca tu faci boala. Asa mi-a explicat ginecologul, pt ca Silvia a avut varicela cand eu eram gravida cu Nati, dar eu avusesen varicela, deci nu eram in nici un pericol, pt ca cei 1-2-3-5, etc virusi care intrau in corpul meu erau imediat nimiciti de anticorpi si nu ajungeau la o concentratie atat de mare in corpul meu ca sa ajunga la bebe.
Partea nasoala este ca tu NU ai avut rubeola. Daca ai fi avut - puteai sa si faca Tudor rubeola, tu (bb) nu pateai nimic.
Daca el, de la vaccin, face o forma cat de usoara de rubeola sunt sanse mari sa iei si tu => nasol.
Pe de alta parte, daca nu-l vaccinezi si tocmai pt ca nu l-ai vaccinat ia rubeola prin contact cu cineva bolnav => nasol.
Asa ca e discutabil.
Cele care nu ati avut rubeola si aveti de gand sa mai faceti copii, vaccinati-va inainte de a fi gravi!
lavi02 spune:
ionikka mai bine mergi pe naturiste: frunza de varza, ceaiul de salvie... eu am alaptat-o tot mai rar si de cand nu mai vrei sa-l pui pe Aron la san poti sa te mulgi putin, dar la intervale tot mai mari. Dupa 24 de ore, 36, 72 sau mai mult, cat rezisti fara muls. Eu dupa ce o alaptasem la 36 de ore pe Nati (dar putin) am oprit si a trebuit sa ma mulg dupa o saptamana, se umplusera si oricate comprese reci mi-as fi pus nu s-ar fi tras. Asa ca am muls cu pompa vreo 100 si ceva de ml si mi-am zis ca peste o saptamana mai mulg dar n-a mai fost nevoie.
anda multa sananate poetului si
feli multa sanatate lui Doru!
Pisi felicitari pentru actiune! 
Cum pot da si eu niste banuti?
Cum se mai simte Boscu-ta?
bb_alinus spune:
Hilde imi ploua in gura de la tortul cela de-l vazui in poze! Si de la amandine...Sa va fie de bine!
Nu am facut poze insa pot sa spun ca am fost surprinsa la cat de bine mi-a iesit mai ales ca blatul de tarta l-am facut din reteta ca de obicei il cumparam. Am folosit 3 pere medii spre mari, din alea care nu lasa suc, adica nu din alea moi. Din compot mi-e frica sa nu isi lase prea multa apa in tarta... Uite ai aici reteta www.supertoinette.com/recettes/tarte_poires_jeanine_in.htm" target="_blank"> in imagini
Camelia sanatate Dariucii si sper sa nu fie nimic grav cu ganglionul acela.
Feli nu am auzit de acet Reamonn...sunt tare in urma cu actualitatea muzicala
.
Io trebe sa ma laud cu al meu sotior care de sf valentin mi-a facut cadou bilete la teatru, taman la Paris, la piesa Podurile din Madison cu Alain Delon!!! Sunt in al9lea cer de bucurie...doar ca mai trebuie sa astept ca a gasit locuri taman in aprilie. Dar oricum dragut ca a vrut sa fie de sf valentin ![]()
Meniul meu romanesc a avut succes, mi l-au laudat de numa socrii, asa ca au ramas si la cina si doar ce au plecat. Am reusit sa ne si plimbam ca dupa amiaza a iesit soarele.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
catutza spune:
Feli , multa sanatate lui Doru! Cum se mai simte acum?
La Mihai nu cred ca va cade unghia singura si nici fara operatie nu cred ca mai scapa, azi cand a venit de la servici avea putin sange la unghie si ceva lichid acolo-puroi cred
E umflat degetul si rosu.Multumim de urari 
Leea , ai primit caietelul de la pampers? Eu nu, dar nici nu cred ca mai primesc ceva...
Noki , de ce nu pastrezi tu ceasul si ii iei altceva mamei tale?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)