Colectia de toamna-iarna 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 18
Hildegard spune:
Buna, am revenit.........
dupa atata munca, azi ma odihnesc cu sotul![]()
a iesit totul cu bine...
Iaca tortul:aici
daca vreti poze noi vedeti de aici in colo....:poze recente
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
silvia_d spune:
yupiiiiiiiii,fetele:Stef o sa aiba un verisor,sau o verisoara!
Frate-miu e gravid!!!
Si-a facut Mona azi un test,ca ii intarziase 9 zile,si au iesit 2 dungutze!!
Uraaa!!
In alta ordine de idei,cum se mananca un mango?ca eu il decojii,dar e crud si acrisor la miez...asha trebe?
Editai ca sa spun c-am luat si-un avocado,cu toate ca Ripley m-a avertizat ca-i cam scarboshel;deci,pe-asta cum il pap?
pisi-si-boscu spune:
Buna dimineata!
O sa va agasez nitelus ca o sa fac cateva incercari sa pun 3 poze pe site.
Asa, sa va povestesc ce s-a intamplat. Aseara, prin bunavointa Silviei, micul nostru protejat pe care il cheama Istvan ( asta inseamna Stefan ) a primit patucul lui Stefanuk si cateva jucarii de care bunica lui atat s-a minunat, ca nu mai vazuse jucarii asa frumoase. Chiar a zis ce minune sa aibe copilasul ei jucarii din astea scumpe, de bebe bogat.
A facut curat in camera de la uscatorie si a bagat acolo patutul; mancare are pentru copil pentru ca ii da de la centrul maternal, il spala in "copaie" asa ca din ce am vazut, excepand locatia in care sta ( in poza se vede in spate usa ghenei si alaturi e camera de care va spuneam, bunica locuieste la ghena si acum, momentan, copilul in uscatorie).
Maine ii terminam actele referitoare la vaccinarile obligatorii ( nu are inca 6 luni, pe 18 face ) si marti dimineata cel tarziu e la cresa. Femeia a inceput sa caute o locuinta, faptul ca ii platim noi cresa o sa o ajute enorm, pentru ca altfel nu ii ramaneau destui bani sa poata plati chirie undeva. Sper ca in max 2 luni sa gaseasca ceva si sa se rezolve omeneste situatia. Eu cred cu convingere ca daca reusim sa scoatem femeia asta de pe strada, si cu ajutorul vostru deja intrevad ca se poate, copil are o sansa in viata si nu o sa ramana forever pe strada.
La semnatura, in albumul lui Sebi o sa gasiti 3 poze cu el si bunica.
silvia_d spune:
Offf,pisi,abia astept!!
Mai ales ca pisilina mi-a zis ca pe baietel il keama ...Stefan...

pitic-03 spune:
Buna fetele !
MADAU:ketonal unguent + diclofenac supoz.
TANIA:sunt de acord cu tine ,asa e cu internetul.
SILVIA:eu avocado il faceam asa:scoteam din mijloc bila aia, decojeam(da trebuie sa fie mai moale) apoi cu o lingura de lemn il pasam, puneam ulei(de masline ideal), zeama de lamaie, sare si juri ca maninci icre!
Te rog SILVIA, LAVI,care stiti, lamuriti-ma ca sunt picata-n cap:trebuie sa-i fac lui Tudor priorix-ul.Pe el scrie:" cu virus viu atenuat " Stiu ca la contactul gravidelor cu rubeola dau malformatii sigure si nasoale rau bb din burtik.Am vreo sansa sa iau contact cu ceva daca-i fac copilului vacc.?(doc il intreb abia maine.pina maine fac raie!)Gravida cu sarcina mai mare de 3 luni , la contactul cu virusul rubeolei pateste ceva?(n-am facut rubeola pina acu=anticorpi =0)
LEEA:sanatate piticului,din plante nu cred sa-i faca rau.Distractie placuta la schi!
Am si eu niste Bebelac si niste banuti.unde?la cine?
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)
silvia_d spune:
Ca si īn cazul altor vaccinuri, administrarea de Priorix trebuie amānata la subiectii cu boli febrile acute severe. Totusi, prezenta unei infectii minore nu constituie o contraindicatie pentru vaccinare. Priorix este contraindicat subiectilor cu hipersensibilitate sistemica la neomicina sau orice alt component al vaccinului. Antecedente de dermatita de contact la neomicina nu constituie o contraindicatie. Īn general, Priorix nu se administreaza subiectilor cu raspuns imun afectat (pacienti cu imunodeficienta primara sau secundara). Vaccinurile combinate rujeolic, urlian si rubeolic se pot administra, totusi, persoanelor asimptomatice infectate cu HIV, fara a se īnregistra efecte nedorite, dar pot fi luate īn considerare si īn cazul persoanelor simptomatice. Administrarea de Priorix este contraindicata la femeile īnsarcinate. De asemenea, sarcina trebuie evitata īn primele trei luni de la vaccinare.
Dar nu spune de gravide si de contactul cu un copil vaccinat...-o-ntreb pe prietena mea,Alina.
pitic-03 spune:
SARU`MANUTELE!Abia astept raspunsul!
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)
Hildegard spune:
Alina, super mancarea
! Poze cu tarta n-ai
?
Cu pere inca n-am nimic niciodata....cred ca am sa incerc ceva candva dar din compot ca sunt mai moi.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
crissy77 spune:
Cami, nu se vad pozele. Fa-le publice.
Hilde,
fie-ti mila de un biet amarat care tine regim... Ma omori cu prajiturile tale.
Ne laudam si noi cu... 3 maselute, fiecare cu cate un colt iesit la suprafata si inca o masea gata sa pocneasca. Trebuia sa ajung la Bacau ca sa vad eu ca fiica-mii nu-i creste doar o masea ci... 4
. Da! Am dat-o aseara cu Calgel preventiv ca sa nu trezim bietii oameni obositi cu urletele noastre in miez de noapte. Zic io: hai s-o manjesc si pe gingia de sus. Si uite asa mai afla omu' cate ceva nou...
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
felicia74 spune:
Gata, am timp sa scriu
:
Anda criza a aparut dupa ce a spalat o geanta de voiaj, stand aplecat peste cada. Cred ca pietrecelele s-au deplasat si au blocat iar canalul biliar sau cum i-o zice. Culmea e ca ultima criza a fost acum 2 saptamani, tot sambata, to la ora 4, ciudat! Insa decat asa chin mai bine se opereaza, zic eu. Insa va hotari dr, sunt curioasa ce-i va zice maine.
Madutza am fost azi la Pisi si i-am dus azi sacosa, deci misiune indeplinita![]()
Si mie mi-a placut tare in Botanica, parca se fac tot mai simpatici. Ce frumos va fi cand vor incepe sa vorbeasca bine...
Ionikka eu in prima luna (dupa nascare) i-am dat Ilincai suplimentul cu linguritza ca zicea fosta pediatra ca daca ii bag biberon nu va mai suge. Asa ca te cred si o faceam de vreo 3-4 ori pe zi... Deci te cred!
Camelia nu se vede tunsuliciul, cred ca nu e poza publica.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)