Colectia de toamna-iarna 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by silvia_d

leea,de ce-i da lui Tudorel singulaire?este un medic.anti-astamtic,nu e pentru crize astmatice,ci pentru prevenirea lor...stiu ca e prospectul si pe net,dar acest medic.se da dupa ce i se fac copilului o gramada de teste,kiar spirometrie,pentru a vedea ce grad are astmul...etc...mai ales ca se da a la long...uneori,toata viata!

Ori,nu cred ca e cazul la Tudorel,Doamne Fereste!
Ce s-or arunca si medicii astia sa-l dea asha,ca pe bomboane gumate?Una-doua,pac Singulaire!Iti spun eu de ce:sunt motivati de cei de la firma asta cu medicamente,sa-l prescrie!

Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05

.... Of, Silvia, numai gandul ca se intampla asa ceva imi da fiori ! Si cred ca e foarte adevarat, si nu e asta singurul caz, din pacate ! Unii medici

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!

N-am apucat sa citesc nimic din urma si nici nu am sa fac asta acum ptr ca NU POT STA PE SCAUN...am facut o intindere la muschii spatelui si am ramas efectiv intepenita, la fiecare miscare mor de durere, nu pot sta decat intinsa in pat si cam atat . Sper sa ma lase ca nu mai pooootttt, si Miruna vrea numai in brate, si plange si tot asa. Aveti vreun remediu si ptr mine??????????????

Dar sa revin la motivul ptr care am intrat...vroiam sa-i spun lui Pisi ca am strans ieri in Botanica ceva banuti, o sa fac o enumerare aici (sper sa nu se supere fetele celelalte ca ocup spatiul cu asta). Deci s-au strans 330 ron..de la SIVIA, ANDA, MADUTZA, BUBAMARA si MADAU. Banutii sunt la mine...da-mi te rog pe PM un nr. de cont unde sa-i pot trimite zilele astea.

Va pup, ma retrag inapoi in pat.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, diclofenac unguent si supozitoare stiu de la bunica-mea, dar poate zice ilvia, cred ca mai unt si altele

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna dimineatza..ma rog, pentru cine o fi buna, ca pentru mine nu e.

Sunt extrem de suparata: mamei mele nu i-a placut ceasul pe care i l-am luat, motiv de adanca tristete pentru mine. E drept ca e vina mea ca noi doua nu ne potrivim la gusturi si trebuia s-o iau cu mine cand l-am ales. Asta este...acuma incerc sa-l vand, asa ca daca sunt fete interesate, am bagat un anuntz la Mica Publicitate. Dar nu cred ca am sanse...A nu se intelege ca mi-a trantit-o brutal in fatza si ca nu i-a placut si ca nu a impresionat-o gestul in sine. Model e cel care nu o incanta in od deosebit si fiind o persoana care nu a mintit in viatza ei, nu a putut ascunde acest lucru la minutioasa mea tragere de limba daca-i place sau nu.

Intr-o alta ordine de idei noua ne curge putintel nasul si stranutam, dar nimik altceva. I-am dat aseara niste Nurofen si Vibrocil si sper sa fie ok. Poate e de la dintele nr. 8 care se tot chinuie sa sparga gingia. Asta de vreo 2 luni.

Chef de invatat nu mai am...m-am deprimat de tot. Va pupicesc pe voi si pe bebelacii dragutzi!

A...in Botanica a fost tare frumos, am poze dar am uitat aparatul la mama si nu am cum sa le descarc. Maine!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki nu poti sa te duci la magazin sa-l schimbi?

Nu mai pot scrie acum. Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mama, ce inceput de zi!
Din pacate nici noi nu intram cu vesti bune, ieri dupa amiaza Doru a facut o criza biliara si mai rea - cea mai nasoala de pana acum, se misca prin casa exact ca o femeie care e in travaliu. Acum abia isi revine.

Asa ca Pisi sa vedem daca ne putem intalni azi, poate vb la tf dupa amiaza.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

feli, nasol. dar ieri nu arata ca-i era rau, parea ok. a mancat ceva mai dubios ulterior? au asa, din senin?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Io's pe fuga ,ca tre' sa iesim afara..

Leea ,daca IGE-urile au iesit bine nu vad dc sa-i dai Singulair ,asa cum a zis si Silvia ,diagnosticul de astm se da mai tirziu ,cind poate face spirometrie si alte teste ,eu cred ca a fost bronsita pt ca asa s-a manifestat si la Orlando ,ti-am zis ,a trecut cu aerosoli :Ventolin si Flixotide ,apoi ne-a dat puf=uri de Flixotide cu babyhaler-ul inca vreo 2 luni ,ca sa nu mai revina ,plus de asta antialergic citeva luni ,pt ca in general (zice dr) bronsitele astea se fac pe fond alergic ,i-am dat Zyrtec iar de vreo 2 sap Ketof si boala nu a mai revenit!
Feli ,imi pare rau de Doru ,sanatate multa!!
Madau ,eu am avut gatul intepenit acum vreo 2 luni si mi-am dat cu Finalgon ,a trecut imediat !

Am fugit sa-i dau puiului sa pape ,apoi mergem afara .
O duminica placuta tuturor!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata fetele.
am citit mai pe sarite ca vreau sa-mi fac si eu unghiile.

ANDA si multa sanatate piciului poet.

ELA am incercat sa te sun dup ace s- aintrerupt si nimic. ai inchis telefonul???
abia astept sa vina ziua cand ne mutam de la tine la mine si se joaca plozii nostri singura fara noi pe langa ei.

aveti dreptate de hiperactivitatea lui fimiu.
dr a si zis ca nu face parte din categorie "rea" a copiilor hiperactivi (TANIA da, despre ADHD asta citisem).
doar ca eu na, am citit ca eram curioasa si ma ingrozisem iun pic.
da apoi ma gandeam ca si eu eram cam tot asa ca el, inca si la scoala eu nu puteam sta locului, era mai agitata un pic. apoi m-am linistit, clar nu aveam nimic inafara de mancarici in fund.

MARA taaare naspa trebuie sa fie ca nu papa Flavi altceva.
pana la urma o sa se dea pe brazda, sunt sigura, dar este destul de greu si pt tine procedeul de intarcare.
mai ales ca nu stii singur daca va mai papa altceva (o va face ca doar nu o sa moara de foame) sidaca-ti va mai bea laptic.
eu stiu de bb care nu a mai baut niciun fell de laptic de cand l-a intarcat cam 1.6 luni pana la 3 ani cand s-a dus la gradi.

FELICIA numai sanatate lui Doru.

NOKI nu poti schimba ceasul???

MADAU diclofenac unguent sau supozitoare, sau pastile. KETONAL...

io aseara l-am pus pe cristi sa-mi faca frectie cu diclofenac la glezna stanga si la toata laba piciorului ca numai puteam de durere.
stiu ca gravi nu prea am voie sa dau cu deastea, dar ce naiba sa fac???
asta-i piciorul ala care ma durea si cand eram cu vlad gravi de am ajuns la ortopedie cu el....

we placut tuturor, este superb afara....

Joy 7+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata si de la noi!

De 2 zile ne chinuie niste dinti de nu ne vedem, plange noaptea de durere de mise rupeinima. Nici o masea sau alt dinte nu a chinuit-o atat pana acum.

Fetelor tare frumoase sunt pozele de la intalnire.

Madau sanatate multa, eu am un unguent pe care il folosesc aici dar nu cred ca te ajuta, si mai am si o crema data de mama, e cumparata de la plafar si se numeste Crema de tuia.

Feli si Catutza sanatate multa sotiorilor!

Noki chiar nu poti schimba ceasul? Mey dar chiar asa de urat sa i se para mamiticii tale?

Leea vacanta placuta la ski.

Anda of cate are poetul pe cap, si tu pe langa el! Mey dar nu sunt medicii tai cam pesimisti ca prea multe s-au strans pe capul poetului?

Pisi ti-am trimis un PM, nu stiu daca l-ai primit.

Duminica si plimbare placuta pt cine se plimba azi, ca la noi e atat de gri afara ca inca stau tot cu lumina aprinsa.

A uitasem, pt ca azi imi vin socrii din Fr sa manance pranzul la noi, si cum ieri a fost tot naspa afara ce credeti ca am facut? Am gatit, am facut o ciorbita de perisoare ( atat de buna ca nu imi vine sa cred ca io sunt autoarea), niste sarmale (pe care nu le-am gustat inca) si o tarta de pere ( am gasit o reteta pe net tare faina si simpla, dar nici pe asta nu am gustat-o). Nu mi s-o mai intamplat sa gatesc atat de mult de...o viata cred!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput