Colectia de toamna-iarna 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 16
leea_cv spune:
Sorry , am citit doar ultima pagina.Am fost,sint f ocupata.T e bine in ce priveste horcaitul ala.Adica il are in continuare dar IgE a iesit buna.Pediatra insista sa nu-i dau singulair copilului (de-al fi al ei nu i-ar da mi-a zis) iar pneumologa insista sa-i dau.Acu habar n-am ce sa fac.Ma mai gindesc.Dar daca analiza e buna..de ce sa-i dau?
Bineineles sint cu nervii prastie pt ca nu maninca mai nimic.Am fost la o farma naturista si -am zis lu' domnu' ala ca nu ies pina nu-mi da ceva pt pofta de mincare.Si mi-a dat.N-am intrebat pediatrul si nici n-am de gind.Asa ca ii administrez oaresce sirop.Paaarca ...parca e ceva mai bine.Sau autosugestia?Era cindva (la greutate) dupa bubulinul lui CORAP, in top.Acu e cam aschimodie.Ce ciuda mi-eeee.
Ma bucur ca unele din voi si-au mai adus aminte de mine.Luni plec pt o saptamina la schi.Fara plod.Yes,yes,yes.
Va pup apasat!
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
Madutza10 spune:
Aleluia!Respir si eu in sfirsit :)
Ne-am intos acasa la 21:30 ,am bantuit toata ziua ,dupa Botanica a facat nani ,apoi in parc ,vizita la socrii ,ramas copilu' la ei iar noi o fugutza in Plaza ,la un fast food si o cafelutza cu finii!
Am bagat un ochi la pozele de azi ,frumoase,numai ca fi'miu nu prea apare p'acolo ,asta pt ca eu n-am avut aparat :(( ,next time il aduc :)
Pisi ,noi am strins deja bani pt bb azi ,vb si tu cu Feli ,Madau ,mi se pare ca ea i-a strins ,sa vezi cum intri in posesia lor .
Eu i-am dat Feliciei o sacosica cu diverse pt bb ,hainute ,laptic ,ce am avut prin casa ,sper sa-i ajute !
Am fugit in pat ,sper sa adorm mai devreme in seara asta ,ca's tare ostenita :P
SOMN USOR !!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
camelia_daniela spune:
Am revenit ...
Sa va spun ce am patit ! Dupa ce s-a trezit pitik, pe la 7 am observat ca are un ganglion pe partea dreapta, sub ureche un pic inflamat si m-am cam speriat. Ea tot ducea manutza la urece in ultima saptamana, insa nu reactiona ff urat cand incercam sa apas acolo...oricum am impachetat-o si am mers pana la spital, unde ne-a "verificat" un "minunat" dr ORL-ist. Nu mi-a spus mare lucru dupa consult, doar a scris o reteta (Ospamox 125 , ser efedrinat si Nurofen) la insistentele mele mi-a zis doar ca e un ganglion inflamat din cauza unei infectii ... M-a intrebat daca a fost racita, pai ea a fost racita mai la inceputul lunii ianuarie, si a fost ceva usor... Oricum, nu mi-a placut individul fff tare !
Ma mai gandesc daca nu cumva o fi vreo reactie de la vaccinelul Trimovax ... deci, nu am inceput niciun antibiotic deocamdata, febra n-a avut deloc, doar a fost mai agitata si maraita ... Eu am in bloc o dr-ita ORL , dar nu am gasit-o acasa, e la tara; cred ca o voi vizita luni! Voi ce credeti?
Leea, va tinem pumnii si
-am pe dn. T. Sanatate maxima si distractie placuta la schi!!!
Va pupicim si va dorim NOAPTE BUNA!!!
Iata si tunsulik!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
ela27oana spune:
salutare,
tania-de acord cu tine pe internet gasesti multeeeeeeee informatii eronate
joyyy-cred ca iti treb o bataita si netul taiat,te-am sunat azi cred ca dormeai,mai,parerea mea din cate l-am vazut pe vladut mie nu mi se pare ca ar fii un copil hiperactiv,este dar nu incat sa te sperii,fiind bolnaviior in ultima perioada d emai multe ori si voi l-ati alintat mai mult si el a avut nevoie de mai multa iubire si atentie,asa ca de aici f usor s-a alintat si mai rau,hai sa se faca repede mai bine sa stea cu uka,sa evzi ec frumos se vor juca,n-ai vazut ce cuminti sunt amamndoi,nici nu zici ca sunt copii in casa
Ela si Oana-Daria
simona dragusin spune:
Buna fetelor.
N-am citit mai nimic din lipsa acuta de timp,deci daca mai sint copilasi bolnaviori le doresc multa sanatate 
Mi-a atras atentia cazul prezentat de Pisi.
PISI un copil nu"intra in procedura de adoptie" asa pur si simplu.
Daca una dintre rudele pina la gr. 4 nu este de acord nu se deschide procedura de adoptie interna.
Oricit de alb,blond si cu oki albastri ar fi copilul!
Deci din punctul acesta de vedere ,bunica poate sta linistita !
In plasament la un asistent maternal profesionist se poate da copilul dar NU spre adoptie.
Ar trebui sa depuna bunica dosarul pt alocatie(care dupa cum stiti e de 200 de roni) daca nu a facut-o deja.
In alta ordine de idei "dosaroiul" de care vorbeai implica o ancheta sociala din partea DPC la " domiciliul" minorului.
Caz in care i-ar lua intradevar copilul si l-ar plasa la un as. maternal...
Cit despre buletin (pt ajutor social) trebuie sa sti ca lunar vine o comisie sa constate ca beneficiarul ajutorului nu munceste si ca locuieste la adresa indicata...si nu au zi fixa(intentionat) de vizita.
Deci bunica ar trebui sa locuiasca efectiv la adresa respectiva.
Asa ca-i destul de complicat...
Iti spun lucrurile astea nu pt ca sa te descurajez ! Fapta ta e de nota 10 !
Dar daca spre ex demarezi cu dosarul pt copii defavorizati si df Dpc-ul ii ia copilul sa-l duca la as mat(lucru care dupa parerea mea ar fi de preferat conditiilor descrise de tine) isti sa fi acuzata de bunica...sa faci rau cind tu ai vrut sa faci bine..
Daca vreti sa nu fie plasat copilul,nu trebuie sa implicati dpc-ul.
Si cum pe termen lung nu poti promite sa platesti cresa...cred ca ramine varianta ca bunica sa ridice alocatia,sa plateasca cresa si in rest sa o ajutam si noi fiecare cum si cit poate.
parerea mea 
anda77 spune:
leea, ce te invidieeeez pt ski. nu ma pricep sa-ti zic cu singulairul ala...plafar pt pofta de mancare cred ca vom servi si noi saptamana viitoare
am pus poze dragute in contul comun al nostru, pe yahoo, din pacate mai mult cu nic si miruna ca atat am apucat sa fac dk am venit ultima si-am plecat prima:(
a fost pediatrul azi iar: i-a facut mini teste neuro, a raspuns bine, dar nu excelent. ne-a dat antibiotic 7 zile, desi eram pe terminate cu tratamentul de la orlis (care nu continea antibiotic), dar vrea sa fie sigur k s-a tratat otita astfel. azi nu era sigur, mai ales ca nic sforaie noaptea, ii curh mucii si respira doar pe gutra, in ciuda celor 1000 de spayri si picaturi in nas.
alte vesti bune: reflexele la genunchi sunt cam naspa. platfusul partial s-a transformat in platfus total, in ciuda pantofiorilor cu taloneta si a masajelor postbaitze
mai am sa pove, dar am niste probleme cu netul
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Buna!
Am vazut pozele de la intanlire :superbe! Doamne ce copii mari si frumosi avem! I-mi pare rau ca nu am ajuns si noi, poate data viitoare.
Noi azi am fost la gradina zoologica.A fost frumos, Bianca a admirat animalutele, a ras la ele si le-a vorbit pe limba ei si spre mirarea si socul nostru a stat in carucior (pentru ea asta e un miracol!nu-l poate suferi).
Eu sunt foarte suparata...Mihai nu e bine deloc cu piciorul, cred ca de data asta se va opera ca o lalaim degeaba.Il doare degetul, e rosu si umflat, cand apasa iese si putin puroi, asa ca luni il suna pe doctor sa vada cand e de garda.![]()
Anda , toate belelele pe capul vostru! Sincer i-mi pare rau ca iar aveti probleme.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
silvia_d spune:
Simona,f bine punctat!!
Bunica isi iubeste enorm nepotelul,cred ca nu vrea sa fie implicat nici dpc-ul,nimic...va fi f dificil de facut dosarul de cresa,tb gasita o adresa!Pisi,noi te ajutam,dar greul pe tine pica!Asha ca tin pumnii sa se rezolve pb.asta!
Pana la urma a venit Pisi la mine aseara,i-am dat patutul,niste jucarii,etc-daca stiam,dadeam si banutii,ii opream la mine...
Anda:milioane de scuze,n-am vb.cu Alina,s-o-ntreb despre polipi,tie ti-a mai zis ORL-istul ceva(sau cred ca era doar pediatrul)?
Tin pumnii sa se faca Nikitosu'bine,manca-l-ar mama pe el!Ce blugutzi avea el ieri!Si un poponetz mic...
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Grea situatie cu copilutul dar....poate daca il ajutam cu bani...si cu una-alta...se descurca cumva!!!
Eu am fost ieri la petrecere, a mers fi'miu non-stop prin toata casa ziceai ca e cu baterii. Nu se oprea decat langa masa sa strige "papiiii" si a papat salata beuf, niste sunca de pui asa ...f. putina, gogosar acru, si copanel deci... Ciupercile cu maioneza si usuroi nu i-au placut!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
silvia_d spune:
leea,de ce-i da lui Tudorel singulaire?este un medic.anti-astamtic,nu e pentru crize astmatice,ci pentru prevenirea lor...stiu ca e prospectul si pe net,dar acest medic.se da dupa ce i se fac copilului o gramada de teste,kiar spirometrie,pentru a vedea ce grad are astmul...etc...mai ales ca se da a la long...uneori,toata viata!
Ori,nu cred ca e cazul la Tudorel,Doamne Fereste!
Ce s-or arunca si medicii astia sa-l dea asha,ca pe bomboane gumate?Una-doua,pac Singulaire!Iti spun eu de ce:sunt motivati de cei de la firma asta cu medicamente,sa-l prescrie!