Colectia de toamna-iarna 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 15
silvia_d spune:
Tania,eu am uter retrovers,uter septat,si usor bicorn!!
...heheheee,si ce usor am ramas gravi in studentie...asha ca ia sa nu mai luam de-a gata ce zic astia!!!kiar in timp ce eram gravi cu stef,ma va aduceti aminte de brida amniotica pe care-o vedea nenea dr pe echo!?ei bine,nu era nicio brida,era un sept,care imparte uterul in doua camarute...si am nascut un stefaloi grasunoi!![]()
tania-z spune:
Pai exact asta spuneam si eu, Silviuk, ca sunt si persoane iresponsabile care dau tot felul de informatii neverificate pe site-uri si cine stie cine ajunge sa le creada, si cu ce pret!
Eu, pana la urma, tot la carti de specialitate si avize autorizate ma raportez.
Ce mai face ex-tero?
Tania
7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
ionikka spune:
Salut fetelor!
Ma bucur ca a fost super intalnirea vostra. Asa mi/ar fi placut si mie un program mai distractiv si deconectant pe ziua de azi.
Of Doamne! Merge foarte naspa treaba! Cu tzitzi!
De joi seara plodu' e cu tacsu. Acasa la noi! Eu dorm la parintii mei pentru ca nu as avea putere sa rezist isteriilor.
Fetelor! Sa vedeti voi ce ne face...eu sunt rupta si cu nervii intinsi la max. Asta pt ca si ziua incercam sa il culcam fara tzitzi. Victor, sotul meu cam la fel. Inca nu am luat nici o pastila. Am stat cu comprese reci azi noapte. Faza e ca inca nu e intzrcat 100%. Dimineata a mai primit. Si cred ca ii dau si maine. Important e acum sa doarma noaptea.
O alta problema pe care o avem este ca nu vrea sa bea lapte din sticla. Daca ati sti ca eu ii dau laptele cu lingurita, m/ati crede?
Si nici vorba sa ii dau atat de mult cat beau alti copilasi de pe aici. Singurul lucru pe care il bea din sticlutza este apa.
Azi sunt hiper pesimista! Cred ca de la nesomn.
Joy, sa sti ca si Aron face la fel. Ca puiutzul vostru! E ffffffff nasol!
Nu am citit foarte atent ce a/ti mai discutat.
Meems imi pare rau pt Rianna. Sper sa va faceti bine in curand! Va pupam.
ok, hai ca va las acum. Va pup pe toate si sper sa nu va suparati pe mine ca ma plang de pb mele.
Mai intru sa va pove...
silvia_d spune:
Taniuk,ce sa zic,un cumintel:singurul dintr plozi de la gardina,care-a adormit in carut...se juca,nu a tipat deloc...ei,kiar deloc,nuu-exagerez eu!!!
Acum e iar la mama,doarme acolo,iar noi facem curat in casa!
De luni,cu bona,Steluta,tre s-o pun la treaba,ca-i fata buna si harnica!
camelia_daniela spune:
Seara buna!
Meems, sanatate multa Riannei!!
Nu mai am ce sfat sa-ti dau, Gandacel si Tania au cam spus tot! Pup si va tin pumnii sa scapati repejor!
Joy, nu mai crede tot ce citesti pe net ! Sunt si fff multe tampenii! Pup Vladutz dragutz!
Ionikka, cred ca e greu
, dar nu prea avem incotro! Si la noi tot cam asa e , adica sunt pe cale sa o intarc , fara pastilute, asa ca mai are cate un supt/ zi !
Eu am incercat de vreo doua luni sa-i dau si alt laptic, si la inceput nici Daria nu voia sa vada alt lapte, acum e mai bine deja ... aseara a bagat un bibe de 140-150 si azi de dimineatza la fel , deci e spre bine! Pupici si bafta multa si voua!
Pitik meu doarme si eu vreau sa vizionez pozele de la Botanika!
Gata - vazut poze ! Ce frumos!
Vreau si eu !!! Ma mut la Bucuresti sa fiu langa voi!
Ina, Ripley, Fee, Simina, Leea, ce mai faceti? Sper ca suteti bine! 
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
pisi-si-boscu spune:
Salut !
Din pacate cu tot efortul programul mi-a fost , asa cum am banuit ca va fi, facut de altii, am avut niste patanii nefericite si nu am putut ajunge in Gradina Botanica;
Imi pare rau, probabil ca data viitoare o sa ii bag pe undeva pe toti care trag de mine ca de ciunga si o sa ma delectez si eu cu voi, mai ales ca a fost o vreme superba...
Sincer nu stiu cum sa ma organizez, deocamdata in ceea ce priveste copilul prioritatea e sa ii obtin fisa de vaccinari si sa il inscriu; asa cum v-am zis, prima luna de plata a cresei e rezolvata, o sa o platesc eu, deja m-am hotarat - deci nu e extrem de urgent cu plata pentru luna 2. O sa incerc sa ii fac copilului niste poze sa il vedeti si voi, probabil dupa ce il bag in cresa. In principiu nu vreau sa ii pastrez amintiri din ghena.
O sa incerc cu ajutorul a vreuneia dintre voi sa pun nr meu de tel pe "contul comun", pentru ca nu imi permit sa il afisez chiar asa, pe forum. Feli, help !!!!
camelia_daniela spune:
aaaa, am uitat sa va spun, am tuns-o pe Dariuca ! Am tuns-o cu masina de tuns din dotare si a fost foarte cuminte !
Iata tunsuliciul!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
meems spune:
Joy si Tania, multumesc de sfaturi. Rianna a dormit "pe sarite" azi-noapte, am vazut si eu prima data cum e sa-ti fie copilul racit. Intr-un final am luat-o la noi in pat ca daca o lasam din brate incepea sa tipe. Asta a fost alta premiera: n-a mai dormit niciodata cu noi. A dormit langa mine vreo 2 ore dupa care am mutat-o inapoi la ea in patut si a dormit pana pe la 7 cand s-a trezit din cauza de tuse. I-am dat atunci din tylenolul cumparat ieri (care e pt. raceli si tuse) si a mai linistit-o. In rest incerc s-o "dreg" cu vit. C, suc de portocale, ceaiuri, si... Dumnezeu cu mila.
Pisi, as vrea sa trimit si eu niste bani pt. acel bebelus - as putea prin paypal?
Cami 
Ma duc sa vad si eu pozele de la intalneala.
ionikka spune:
Cami, mersi mult de incurajari. Va doresc numai bine si voua. Si mult succes cu tzitziliciul. N/am reusit sa vad poza cu tunsulica.
Mah, macar e sanatos copilu, doar ca acum e cam stresat. Azi am avut un gand ciudat cand ai uitam la el cum urla: daca o sa ma urasca.
Ha ha ha! Ca il intzarc! Dar sunt nebuna! Cum naiba! Ca toti sunt intzrcatzi. Ei, am luat/o razna!
Ok, hai ca ma duc.
Noapte buna si linistita.
Silvia, bravo pt puiul cuminte.
Pisi: esti un om extraordinar! Te admir mult!
Oare nu sunt eu prea temperamentala? Pt Aron? Si m/a mostenit??? Offf! Nush nush!
mara95 spune:
exista niste chestii homeopatice care diminueaza productia de lapte, cred ca voi apele curand la ele.nu stiu cum se numesc, dar voi afla la timpul potrivit