Colectia de toamna-iarna 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

lavi, , mersi de incurajare, chiar am nevoie.flavi daca are tzitzi este cea mai fericita si nu-i mai trebuie nimic.probabil ca si eu am incurajat-o putin in sensul asta.as vrea s-o intarc prin aprilie, dupa ce trecem de viroze , gripe.adevarul este ca din oct., cand a racit, n-a mai fost nici o problema de genul asta.multumesc inca o data, e bine da stiut ca au mai patit-o si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Salut! Hop si noi in peisaj. Acum cred ca sunteti la intalnire - Distractie placuta!
Fiu-meu este muuult mai bine, i-a revenit pofta de viata, in schimb se pare ca m-am ales eu cu raceala lui. Ma simt de parca ar fi dat peste mine, cel putin un camion.
Premiera: Albert a mancat singur supitza. E drept ca a dat pe haine, pe masa si pe jos, dar ce mai conteaza. Altfel nu a vrut sa manance.
In legatura cu spalatul pe dinti: avem pasta de dinti Colgate Smiles pt 0-2 ani si periuta tot pt 0-2 ani. La inceput nici Albert nu a fost incantat de spalatul pe dinti, dar a facut minuni puterea imitatiei. Seara cand ma spal pe dinti vine si el in picioarele mele si cere periuta, pe care pun pasta de dinti cat un bob de mazare, apoi ma imita pe mine (cat poate). Prima periuta am aruncat-o deja, pentru ca i-a venit ideea geniala s-o clateasca direc in WC.

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Cand a clatit periuta de dinti in WC nu ma imita pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

sa dam si noi un semn...

iris e model de cumintenie la cresa. n-o manca ea legume, da' doarme regulamentar. ieri dormea cand am ajuns, au trezit-o, si s-a pus pe plans. dar i-a dat o banana in mana si a devorat-o.
aveam dreptate, mai e o sala cu patuturi unde ii culca, am vazut acum.

intrebare f. serioasa: stie cineva ceva despre dr. marinescu orlando, la chirurgie pediatrica, sp. gr. alexandrescu? pls. imi trb urgent orice informatie folositoare.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hello!
Tocmai ce-am venit de la intalneala, unde a fost super, vremea cam mohorata, dar bine ca nu a plouat. Chiti a ras un dovlecel umplut + un bibe cu lapte, se vede treaba ca iesitul la iarba verde i-a priit.

La intalnire au mai venit (in ordinea sosirii): Silvia, Bubamara, Noki, Xandra, Madutza, Madau si Anda_77, unele cu sotii in dotare, altele "libere", doar cu plozii

Ne-am jucat, fiecare cu jucaria altui copil - doar Sarah nu si-a abandonat carutul cu papusa, am mancat biscuiti (Leibniz a fost la mare cinste) si am stat la taclale.

Pozici sunt in contul comun, album "Botanica febr07"

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Am mai adaugat si eu cateva pozute, tot in "botanica febr07"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Feli ,in prima poza e Ilinica si Orlando ,nu Vladutz :)))

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Va rog spuneti-mi si mie ce inseamna mucus(mucii) aia din scaunul copilului meu?
Fara febra, fara alte manifestari nasoale, fara pofta de mincare, ieri 10 scaune(de consistenta normala-nu diaree, nu tare).Mucus si miros mai urit ca deobicei.I-am dat asa cum mi-a spus dr. loperamid dar si azi la fel.SARU`MINA!

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Pitic ,da mucus sint mucii din kk .Si noi patim la fel de vreo 4 zile ,mucus ,cite 4-5 scaune pe zi dau nu diaree si lipsa pofta de mincare ,alte simptome n-are ..,eu dau vine pe masele!

Mie mi-a placut azi la Botanica ,ne-am simtit bine ,aer curat ,nu frig ,copii cuminti ,concluzia: sa ne intilnim mai des :)
Mi-a parut rau ca Nichita a fost tare suparat ,cred ca-l durea ceva si Anda a trebuit sa plece ,pupam poetul marait ,o sa-i treaca lui !!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor sunt si eu impresionata de cazul micutului gasit de PISI. Pisi te admir ca ai fost perseverenta cu cazul asta, unii oameni se multumesc sa ajute putin si pleaca linistiti, lasandu-i pe altii sa rezolve adevarata problema. Sper sa reusiti in efortul cu dosarul si vreau sa contezi si pe mine cu ceva banuti. Probabil intr-un cont, este cel mai usor. daca s-a stabilit deja contul, adresa mea de email este gabriela.marcu@apropo.ro.

Joy te rog eu mult sa nu te mai stresezi cu prostiile de pe internet, ok? Sunt de acord, gasesti informatie online, DAr si mule-multe aberatii. Uite, eu, de exemplu, am citit recent ca daca ai uter retrovers, s-ar putea sa nu aiba loc fatul sa se dezvolte si sa moara . Asta ca sa-ti demonstrez ce idiotenii sunt unii in stare sa scrie, cu titlul de informatie!
Asaaaa, vreau sa-ti spun ca si Stefanelul meu a fost diagnostical la 5 luni cu hiperactivitate si NU E DELOC O TRAGEDIE! Nu confunda hiperactivitatea cu sindromul ADHD (probabil de asta ai citit pe net) - sindrom care se diagnosticheaza la o varsta mult mai mare decat a lui Vlad, de obicei la varsta scolara. Multi copii mici hiperactivi (hiperkinetici) se linistesc atunci cand intra in comunitate (gradinita, de exemplu) si au activitate de rutina, plus interactioneaza social si vad comportamentele altor copii. NU toti fac ADHD, nu e o regula! Asa ca parerea mea este sa stai linistita, evita jocurile agresive cu el, da-i jocuri gen lego, imbinari, capace de montat pe sticle, tot ce presupune jocuri de indemanare, ca ii stimuleaza si concentrarea, un exercitiu foarte buni pentru hiperactivi. Te si iti doresc un we linistit si fara gretzuri (ca stiu cum sunt, din pacate!!!)

Meems cand Che avea simptome asemanatoare cu ale Riannei, dr. imi recomanda un sirop secretolitic pe baza de plante (se numeste Sinupret in Ro-nu stiu daca te ajuta). Ii dadeam picaturi bagate in ceiuc si ii colecta mucii foarte bine, asa ca in cam 2-3 zile scapam de ei. Intreaba la magazinele cu produse naturiste sau homeopate de un produs similar. Multa sanatate!!

Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput