Colectia de toamna-iarna 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!!!

Nici azi nu s-a bucurat fi'miu asa tare dar...parca mai mult decat in celelalte zile. Oricum...imi e f. greu fara el si ...daca nu as avea nevoie de bani...sigur as sta cu el non-stop.

Catutza nu am intrerupt Cic-ul. Chiar in seara asta am avut o discutie cu patroana si...se pare ca daca nu e vreo pb din partea lor (controale ceva) voi ramane in Cic pana in Nov si ma vor plati la negru. A ramas ca vb luni mai exact ce si cum.Dar oricum e bine deci...as cam vrea la negru ca mai castig 5 mmil in plus! Ms mult de urari!!!
Pisi mama...muuulta sanatate ii doresc Boscului!!! Si in leg cu postul....pai nu-ti zisai io pe mess??? dar...acuma....ce sa-i faci???

Despre intalnire eu sambata nu vin ca e ziua bunicii si o serbam in maaarele familion ! Asa ca....intalnire placuta!!!Sa faceti poze!

Corap...tare de tot Ardeiul!!!
Joy ms mult pt raspuns!!!

Dau send si revin

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor....am plans si la stirea cu gemenele lasate la metrou si acuma... De cand sunt mama...tot ce e legat de copii, necazuri sau bucurii, ma impresioneaza enorm.
Pisi poate ca reusesti si ii oferiti camera legal in bloc...ar fi bine si poate oamenii nu sunt atat de rai. Conteaza si pe mine cu ceva banuti dar...dupa 15 ca acuma sunt...lefter popescu. Daca e nevoie mai repede de vinerea viitoare....fac rost si tot iti dau!!! astept sa imi zici o vb pe PM sau mess. Maine sunt la mama la petrecere deci....maine seara voi citi PM-ul sau messul!!!

Feli ca te-ai gandit si la noi dar....avand maine marea petrecere si cu sor'mea de la bv si cu toate neamurile ...in jur de 23 pers....iti dai seama ca imi e imposibil sa ajung. Si imi pare asa de rau...offf.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Si mie imi pare rau, ca tare faine-s intalnirile astea forumistice!

Dar nu pot sa schimb, cu greu am convins-o pe soacra-mea sa nu plece vineri, sa stea pana duminica, nu pot acu' sa o las acasa si sa vin la intalneala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ajutati o mama nepriceputa!... Rianna e racita. N-am mai dus-o la dr. azi ca n-a mai facut febra; in schimb mai tuseste, stranuta, si-i curge nasul. Din fericire, asta e prima raceala din viata ei; dar din pacate pentru mine, nu stiu cum s-o tratez. Am sunat la spital sa ma indrume, dar am dat peste una batuta-n cap care se incurcase in sistem si pana la urma m-a lamurit ca nimic nu-i recomandat pt. copii sub 2 ani. Bine ca s-a intrerupt legatura (eram pe celular) ca altfel cred ca-i si ziceam ceva "de bine". Am fost la magazin si i-am luat niste tylenol (paracetamolul romanesc), dar nu e simplu, ci e amestecat cu ceva pentru raceala si tuse. De la spital mi-au zis ca n-ar fi bine sa-i dau asa ceva pentru ca sunt prea multe chestii combinate intr-un singur medicament si organele ei s-ar putea sa nu suporte combinatia. Ce as putea sa-i dau? In afara de Vit.C si leacuri babesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

BUna de dimineata!

Meems, eu la raceala i-am dat lui Bogdan ceai de tei cu musetel, plus o lingurita de miere de salcam, sucuri proaspete de portocala, gref si lamaie, supica sau fideluta de pui, gris cu lapte, terci (daca nu sti cum este, e o mamaliga ff moale, la care adaugi grasime, preferabil untura de pui si un picut de branza, sa-i dea gust bun, ori smantana) chestii din astea mai apoase si caldute. Numai daca face febra peste 38,5 ii dau antitermic, fie sirop fie supozitor.

Scuze ca am sarit cateva pagini la citit, deci nu pot raspunde mai mult momentan. Daca am timp, revin. Daca nu, sunt convinsa ca fiecare isi va primi raspunsurile la probleme si intrebari de la restul fetelor cu mai mult timp.

Despre burtica, mai pot sa spun ca ieri am fost la eco morfologica si Doppler, totul este ok, varsta cronologica a sarcinii era 29s+4 zile, dupa masuratori 29s+3 zile. Eu sunt mai mult decat multumita.

Despre restul familionului... Bogdan va incepe si el gradinita la 1 martie, sper sa fie mai bine pentru toata lumea, chiar daca la inceput imi va lipsi enorm!!! Eu chir sunt obisnuita sa ma relaxez cu rasetele si joaca lui, doar la masa l-as da! In fine, vom vedea. Pentru viitor, e mai bine asa, ca sa am timp s ma ocup ca lumea si de pitica, cum am facut si cu el, sa ma si odihnesc.

Corap, tu ai mare curaj, din punctul meu de vedere. Eu sunt mai fricoasa in privinta plecarilor departe de casa si, implicit, de medicul meu!

Va pup pe toate si pe cat de curand, o sa revin cu vesti noi, ca vom avea! M-am lansat in multe schimbari si am de gand sa termin totul inainte sa va anunt ca am plecat la maternitate.

Gandacel 29+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Gandacel, multumesc de sfaturi! Am adormit pitica, tare greu a vrut sa se culce in seara asta. Nu e vina ei, mititica... O deranjeaza tare dintii, cred ca-i iasa un canin si e foarte agitata, se scarpina efectiv pe gingii cu degetul aratator. Mi-a trecut prin cap ca poate si presupusa asta raceala a ei e de fapt o reactie de la dinti. Nu stiu ce sa mai cred. Febra n-a mai facut deloc peste zi, doar putin spre seara. De tusit o face ft. rar, mai stranuta din cand in cand. Muci destui de multi, dar aposi. In seara asta nu se putea linisti sa adoarma, am luat-o in brate dar nici asa n-a fost bine, ne-am plimbat si leganat prin toata casa (spatele meu e in pioneze acum!), am transpirat amandoua de numa'. In final i-am dat niste picaturi calmante ce le-am luat de la naturisti (pe baza de musetel si alte chestii) si apoi am uns-o cu gel pe gingii si abia atunci s-a linistit si a adormit la mine in brate. Acum e in patut, dar prevad o noapte grea.

Gandacel, asa ma bucur ca sarcina ta e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

salutare,

pisi ti-am trim un pm

aseara i-am povestit sotului meu despre bebelus,si cam are dreptate el cand zice ca pt a fii parinte ra trebui sa se de-a examen ,cel mai drastic examn

iomi pare rau ca nu pot veni la intalnire dar de la 11.30 ma ore de soferie,ramane pe alta data,sa va bucurati de vremea frumoasa

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata
MEEMS asa a inceput si vlad raceala la sf de an. mai putin tusea care de fapt era de la mucii cu care se ineca.
si primele 2-3 zile nu a facut febra dupa care a inceput cu 3....pana la 39.3
care a tinut inca vreo 3 zile si apoi dr a hotarat antibiotic.
a fost o hotarare buna (cred eu) pt ca doar asa a inceput sa-si revina.
so: caiuri caldute, daca nu papa nu o forta, dar incearca cu mai multe, in linii mari tot ce a zis si Gandacel, plus ca scoatei mucii.
chiar daca-i curg, daca o auzi infundata, scoatei.
io as zice ca-i poti da o doza de tylenol.
doar noi ca adulti luam paracetamol la raceala, chiar daca nu facem febra, nu? sau daca ne doare capul...
clar o sa se amelioreze si starea ei.
io-i dadeam lui vlad niste nurofen peste zi si se mai calma, linistea.

GANDACEL ce putin mai ai....las' ca o sa fie bine si pt Bogdan si pt tine.
dar asta nu inseamna ca nu o sa fie greu.

eu nu am vazut nicio stire de copii lasati la metrou. mai bine.

PISI dau si eu niste banuti pt copilas, dar cred ca mai repede ii trimit prin plic cu posta, altfel nu am cum sa vin pan la tine.
si nici in botanica, chiar daca mi-ar place f mult.

nu a dat roade metoda de a-l face pe pitic sa doarma noaptea.
i-am scos al 2-lea somn de zi, care era dupa 15:30 si dr a zis c anoway dupa ora aia somn.
asa ca-l culcam seara pe la 19:30-20:30 dar tot are 3 treziri majore, mieunaturile de rigoare intre trezirile astea, plus ca dupa ce bea laptele pe la 4:30-5:30, abia adoarme.
singurul lucru bun 2 nopti a fost c anu vroia jos din pat, incerca sa se culce, atipea si apoi tresarea, se foia, se coia, maraia, ma lua in brate, se ducea pe perna lui....adormea dupa cam 2 ore si doar pt cel mult 1.5 h.
as=zi inschimb la 05:50 s-a dus dupa cristi la baie...era trezit de 1 ora si nu avea chef de nani.

plus ca la el a fost intotdeauna regula: daca peste zi era linistit si dormea suficient, si noaptea era buna.
adica chiar daca se mai trezea, per ansamblu era super ok.
asa ca...nu stiu ce o sa facem si cum mai ales.

faptul ca este hip[eractiv pe mine nu ma incanta DELOC. acum vreo 3 luni am citit articole pe net ca ma gandisem si eu la asa ceva, dar nu mi-a placut ce am citit.
deci, mai bine avea o otita netratata corespunzator, sau dintii care vad ca nu-i mai dau odata desi gingiile sunt umflate, sau ceva (DF nu grav) care se trata.
eu rabdare am, adica ma controlez muuult mai bine.

plus c ala el nu functioneaza chestia cu ignore.
din ce-l ignore mai mult, din aia face mai rau.
pe cand daca-i distrag atentia, sau il mangai, iubesc, vb calm, il iau in brate, trece.
SO??? CE SA FAC???

ma duc sa ma imbrac si eu, sa ma dusuiesc, pana se trezeste.

Joy 7+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Joy ,am incercat si eu sa-i scot al 2-lea somn ziua dar imi adoarme maxim 21:00 si se trezeste la 7:00 ,asta de 2 zile ,inainte cind dormea de 2 ori ziua ,dimineata se trezea la 9:30 ,asa ca tot 2 soamne tre' sa bagam!
Imi pare rau ca nu veniti azi la Botanica :(

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Venim dar intarziem putin. Cred ca in jur de 11.30 suntem acolo. Feli, te sun!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput