Colectia de toamna-iarna 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Pisisissssss,iti dau eu patutul!Patutul lui stef!Ca noi nu-l mai folosim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Silvia, multumim de intrebare, in sfarsit avem si noi cu ce ne lauda!! Dupa eforturi taticesti de vreo saptamana, puiul doarme mult mai bine noaptea. De unde se vede clar ca era numai un prost obicei. Nu-l mai alaptez deloc noaptea si pana pe la 6 dimineata nu mai primeste nimic. De obicei mai da un chiot pe la miezul noptii, de multe ori ii trece de la sine, alteori e nevoie de ceva leganat. Dar apoi doarme pana la lapticul de la ora 6. Ceea ce pentru noi e o MARE MARE usurare!
Dar dezvatatul a fost destul de greu, in prima noapte a plans de-a rupt, a fost groaznic de dezamagit sa vada ca nu primeste tzitzi, ca de obicei, apoi a facut scandal tot mai putin si a fost tot mai usor sa-l adormim la loc...

Acum ma tot framant cu intarcatul, nici nu sunt foarte hotarata, vad ca inca nici nu vine de la sine...

Intalneala placuta si in numar cat mai mare maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Pisi, impresionanta situatie si impresionanta si preocuparea ta pentru ei. Ca si a tuturor care au sarit sa ajute . Ma gandesc si eu la asta, astept sa vedem ce ar mai fi necesar.
Cum se mai simte Sebi? Sanatate multa si ... mai putin stres, daca asta e problema, nu-mi imaginam ca asta se poate intampla si la varsta lui .

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Vin si eu maine dar nu stau mult ,Pisi sa aduc hainutele cu mine ,tu ajungi la Botanica ??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetelor, am si eu 2 raspunsuri de dat:

1. ma inscriu si eu pt ajutor pt micutul bebelus, cu hainute si mici ajutoare materiale. singura rugaminte ar fi sa fiu anuntata pe mail sau telefonic.

2. in luna de miere am fost la paris, iubesc parisul!!! asa ca vara asta fac un bis!
sincer, parisul e in top pentru mine, si fara modestie, am vazut destule.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,eu am fugit ,maine la 11:00 ma vad cu Madau in fata la Botanica ,sper sa veniti cat mai multe ..,aduc si hainute pt bb ,sa vad cui i le dau ,va pup !!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nici io nu mai pot sta...maine nu cred ca am timp sa intru ptr ca voi fi ocupata cu pregatitul fetei, apoi sa vad cum fac cu taxiul...sper sa nu-mi faca vreo figura ca-s cu carutul.

Deci maine la ora 11 sunt in fatza la Botanica, o sa ma vad cu cuscra si venim impreuna. Sper sa ne gasim. si noapte buna!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

buna seara!
Silvia, multumim de intrebare .... tot cam agitat e somnicul Dariei ! E un pic mai bine, dar nu e loc si de mai bine ! Beleaua e ca, chiar daca nu-i dau sa suga noaptea (doar putin ceiutz), nu vrea decat cu mine !!! Daca se duce tati la ea, cand se trezeste, plange si ma striga pana ma duc eu ! Asta nu stiu daca e de moft, sau daca e de la dinti ...
Tu ce-ai mai facut, te-au mai sunat "mirificii" cu jobul? Doamne, cat de greu e sa astepti un astfel de telefon ...

Maria_Alexia, bravo pentru reusita si tie si sotului, si in special lui Cristian ! Bafta in continuare!

Noapte buna, intalnire placuta maine si SANATATE MULTA tuturor...

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

vreau sa contribui si io pt piticul gasit de pisi. si cu bani, si cu hainute ca nu cred ca se supara daca sunt mai roz asa...sau poate sa aleg din cele mai neutre la culoare...
si vreau sa ajung si in botanica maine.
da' daca nu ajung, te rog pisi sa ne mai organizezi o data ca sa-ti dau ce am de dat pentru copil.

cum dumnezeu ajung io din dr. taberei in gr. botanica? ca nu ma ia nici un taxi, zice ca-i prea aproape.
tre sa schimb niste mijloace de transport in comun, si anume 2 bucati cred. de aia nu stiu daca ajung.

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Sarbatorile de iarna cu Daria
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Of, of mara ce nasol si ce ciudat in acelasi timp ca nu vrea altceva de mancare. Mai stiu asa un copil, l-a intarcat la 11 luni pt ca nu voia altceva sa manance. Dupa intarcare, a inceput sa manance. Si la fel mi-a povestit mama unei colege de-a Silviei, pana n-a intarcat-o la 1 an si ceva nu accepta altceva de mancare.

Nu am sugestii sa-ti dau (pt ca n-am trecut prin asa ceva) decat chestiile generale la nemancat: sa o iei cu binisorul, sa fii calma la masa, sa nu arati ca-ti pasa prea mult daca mananca sau nu, sa-i propui mai multe feluri si care arata divers, sa o lasi pe ea sa aiba initiativa pe cat posibil... of, of!

E usor sa zici intarc-o si o sa manance ca... parca ai garantia asta? Desi clar ca n-o sa moara de foame, o sa manance pana la urma. Dar imi amintesc de mine ce greu am intarcat-o pentru ca nu prea accepta laptele praf...

pisi l-as ajuta si eu cu ceva pe bb, eventual sa contribui cu niste bani ca hainute n-am. Cum se descurca cu pampersii?
Cum se mai simte Boscu?

meems sanatate multa Riannei!

Noki pai tocmai asta e ideea, fiind soacra-mea la noi, venita special sa vada fetele doar 3 zile nu pot sa-i zic: stai acasa ca noi mergem la intalnire. Si nici pe ea nu pot sa o iau ca nu si-ar gasi locul.
Dar pleaca duminica la 12 asa ca dupa ce o conduceam la gara la fix veneam la intalnire (cu un pic de intarziere). Cand am vazut ca ai pus-o duminica si fixat-o cu hotarare ("vine cine poate") mi-am zis: yes! Dar vad ca v-ati schimbat.
Maine am vrea sa iesim din Bucuresti, sa facem o excursie pe undeva, cu totii.
Nici o suparare, putem baga una mini dupa ce iti termini sesiunea. Ce zici?

maria bravo voua ca ati rezolvat problema culcatului!

joy iti scriu PM.

Mergi la inceput