Colectia de toamna-iarna 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am anulat programarea de la spital, mi se pare ca Rianna a prins o raceala ca tot stranuta, parca si tuseste putin, nasul un pic infundat, si febra mica-mica. Sincer, as prefera o raceala in loc de afurisita aia de infectie urinara... Ramane de vazut cum evolueaza lucrurile peste zi si daca e mai rau, dupa-masa mergem la doctor. Va multumesc din suflet pentru gandurile voastre de bine!

Mai, mie mi-a placut mult Parisul, dar mi s-a parut extrem de scump. De fapt Europa mi se pare tare scumpa in comparatie cu America. Dar cum eu sunt fascinata de istorie, ador continentul batran. Corap, sunt superbe pozele tale din Barcelona! Si eu vreau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!
mai intru si eu din an in paste, dar va citesc aproape zilnic.

Sanatate puiutilor bolnaviori!

Si acu despre flavia:are si ea buza sparta, bine ca nu s-a lovit la nas , si are toti dintii intacti.
Ce ma doare cel mai tare:nu mananca, decat suge, si asta tot timpul, mai rau ca atunci cand era bb.are doar 8,600kg.Nu a slabit niciodata, dar se ingrasa foarte greu.am revazut si retetele cristinein, dar a ajuns in punctul in care nu mai deschide gura nici sa guste mancarea.eu cred ca de la supt e cat de cat satula, dar daca nu-i dau urla de nu mai poate.Ea nu a acceptat niciodata alt tip de lapte in afara de san;doc, astazi, mi-a propus s-o intarc, apoi s-a mai gandit ca , decat deloc lapte, mai bine s-o mai las asa.Nici nu stiu ce sa mai fac.Adevarul este ca nu am suficienta vointa s-o dezvat desuptul des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Vad ca nu s-a hotarat inca... eu sunt acolo tot pe la 11.
BTW, a sunat-o cineva pe Dordia?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

unde va intalniti? gradina botanica?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Doamne,Pisi,plang,plang,si nu mai ma opresc...si pe Buba l-a impresionat cazul tau;intreab-o ce lapte praf foloseste,si-i luam noi 10 cutii,si lunar vreau sa dau si eu vreo 50 roni...si hainute mai am de la stefanel!

Cum facem,cum ne-ntalnim!?

Pisi,te rog eu din suflet,sa n-o lasi pe femeia asta,cu ce drag si-o creste nepotelul,si mai ales,cu ce disperare,si vorba lui Noki,cu ce bunataturi il ii imbuibam noi pe-ai nostri,zilnic arunc la gunoi mancare napapata,iaurtele expirate,cereale pe care nu le mai papa in interval de-o luna...off,doamnee!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aoleu ca veni vb de lapte....Pisi mai am si eu o cutie de Bebelac, nu stiu daca o fi ok, dar banuiesc ca nu-i da altceva mai scump. Ce facem...vii si tu maine in Botanica???????????? Ca sa stiu daca il aduc cu mine, si banutii..hai sa ne organizam nitel.

la ce ora ne vedem maine in Botanica...si cine mai vine??????

Haideti va rog eu, ca o sa vin cu taxiul pana acolo, Marius e plecat si alta modalitate nu am, dar sa stiu sa nu bat drumul aiurea pana acolo, si banii....

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Corapino,mi-am adus aminte de ceva:

Eu cand m-am intors de la Moieciu,duminica,pe la 10-11 dimineata,am vazut un cuplu cu un bebe in carca la taticu...si ce semana cu tati lu'ardeiasu...pe mamica n-am vazut-o prea bine!!Voi erati!??

Mergi la inceput

Mada,eu ash veni-bebe e inca la mama,doarme acolo,dar maine la 9.30 il iau,ca e casa maica-mii vraishte!!!Si vin si cu Buba,venim cu masina!Daca e intalnire,am si nr lui Feli,si nr.tau!Ne mesagium!ok?

Camelia si Maria-Alexia,de cand vroiam sa te-ntreb:cum mai dorm bebelacii vostri???Si Taniuk,aceeasi intrebare pentru Che...vreau sa va spun ca la mama doarme de rupe,se trez.pentru laptic la 2-3 am,si apoi adoarme instant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Eu la 11 sunt acolo, imi dati un beep si vin la poarta. Daca nu stiti nr meu de mobil, vi-l dau prin PM. Maine dimineata ca deja doarme chiti.
Noapte buna!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Va promit ca maine incerc sa stau de vorba mai mult cu ea ( o cheama Irina si cred ca are vreo 40 de ani ); o sa incerc sa vad ca ii da sa manace ( copilasul pare bine hranit si ingrijit, dar pana acum a stat intrun centru maternal ), poate ca prieste de undeva ceva.
Incerc sa vad cum fac maine poate ne vedem in Gradina Botanica; daca nu, o sa o rog pe Felicia sau pe cine poate sa adune ceea ce vreti voi sa daruiti si ma duc si le iau, eu am masina si ma misc extrem de usor prin oras, cu timpul stau foarte prost, pentru ca mi-l cam draia o pauzasc altii.
Sper sa gasesc intelegere la bloc si sa ii ofere legal camera in care sta acum in asa fel incat sa o poata amenaja nitel; e intradevar de admirat, pentru ca cu ardoare isi doreste sa tina langa ea copilul, ii e teama de fel de fel de situatii, sa nu il mai vada, sa fie traficat, etc.
In rest, sper sa gasesc aici, in comunitatea asta mare ( pe la mamicile cu copii mai mari ), cateva obiecte necesare gen patut... etc.

Imi pare rau daca v-am agasat azi cu povestea asta, dar sincer m-a prins atat de tare, incat numai la asta mi-a fost gandul !

Mergi la inceput