Colectia de toamna-iarna 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pisi ai un PM!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Imi pare rau daca mutati intalnirea sambata, asta e, ne vedem alta data !

Super-de-super discutia voastra despre Paris, mai vreau!

bianca_mo multumesc pentru raspuns!
Deci primul pas este sa-i anunte pe cei de la directia copilului ca renunt la CIC? Pana in 10 ale lunii in care renunt, in speta martie la mine? Vreo cerere speciala sau e suficient sa merg la ei?

Bucurestencelor, stiti unde? La aia de sector sau la ei care au fost in Venerei si s-au mutat la mama naibii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pisi, intreaba la cresa cat costa. dk te mobilizezi tu si bunica si faceti dosarul copilului intr-o luna, maxim doua, sa fie primit fara bani-adik pe banii statului, pentru viitor, pentru perioada asta eu zic ca ne mobilizam cateva sa donam banuti sa acoperim 2 luni de cresa. dar trebuie sa rezolvi dosarul copilului, ca nu putem sa-l tinem doar noi mai multe luni. cat costa pt o luna? pt prima luna dau io 100 roni. cine se mai ofera sa strangem banii necesari de prima luna?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda tocmai asta i-am scris si eu lui Pisi pe PM..io ma ofer cu niste banuti, ca haine nu am. Insa as putea cam 2-300.000 pe luna. Poate si mai mult, dar sa vedem

Gata, fug la Cora..intru pe seara sa vad ce s-a hotarat cu intalnirea, la ce ora, cine vine, etc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Sara buna si de la noi.

Lavi, cand eu m-am intors la job, m-am dus la sefu' care mi-a semnat cererea de reangajare, medicul de fabrica mi-a dat niste hartii cu care m-am dus sa imi fac analizele (sange, ochi, plamani etc), la firma care vine la noi in fiecare an sa ne faca analizele periodice. M-am intors cu analizele la Personal, care mi-au redeschis Cartea de Munca si mi-au dat o hartie in care scria ca m-am reangajat. Cu hartia asta m-am dus la Primarie/Asistenta sociala si am mai completat alte hartoage (ceva de genul celor completate cand am intrat in CIC) pentru stimulent. Pe care din pacate l-am primit dupa vreo 3 luni. Analizele medicale zice legea ca trebuie sa le refaci pt ca exista o intrerupere de activitate mai mare de 6 luni.
Petrecere frumoasa va dorim si noi.

Cristina, io serios m-am socat cand am citit de tine...nu zici nimic si dintr-o data te duci la full time job. Te admir, sincer. Bine ca Irisuca e ok cu cresa, iar tu o sa vezi ca dupa primele zile in care o sa iti vina sa plangi dupa ea o sa te obisnuiesti.
Joy, ma bucur ca Vladut e doar hipercativ si nu sunt probleme deosebite cu el. Cred insa ca vei avea destul de muuult de lucrat cu el, sa ii gasesti mereu ocupatie, sa il implici in tot felul de jocuri, in munca ta chiar. Iti tin pumnii sa fie bine.
Pisi, nu mi-a venit sa cred cand ai scris de bebelac, mi-am amintit si de fetitele gemene abandonate la Metrou ...Doamne ce mai oameni. As putea sa ii trimit ceva hainute, da-mi o adresa.

Nu am fost niciodata la Paris, am auzit doar ca e f. frumos...mie cel mai mult mi-a placut la Roma (sunt inebunita dupa toata istoria ei, dupa monumentele si vestigiile extraordinare....), apoi mi-a placut foarte mult Beijingul (desi sunt multe lucruri pe care european fiind nu le-am inteles), Viena si apoi Budapesta. Mai sunt si altele dar cam asta ar fi ordinea.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ce s-a hotarat cu intilneala??Ca vb cu tati cind vine diseara ,poate-l conving sa mearga si el cu noi ,sper sa nu avem altceva de facut la 11:00.
Mie Roma ,Rimini si Limassol-ul mi-au placut mult..,in Franta n-am ajuns inca dar nici nu-mi doresc ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, de ce nu poti maine? Chiar ma gandam ca e bunica fetelor aici si ca e ok si pentru tine schimbarea de data!

Pisi - Anda- cumplita soarta au unii copii. Si cand ma uit ce bunataturi ii dau lui fii-mea sa pape si ea tot o fitza face la ele..imi vine sa ma ascund...Contati si pe mine cu suma zisa de Madau. Haine nici io nu am...decat diverse nuante de roz!, ceea ce nu cred ca e taman potrivit!

Nu mai am chef de invatzat...Nimik nu am facut de azi de dimineatza...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Pisi ,ajut si eu cu ceva bani daca reusiti sa-l duceti acolo ,chiar si cu hainute ,mai am inca de la Orlando si chiar as vrea sa cumpar citeva !Zi-mi doar cind e nevoie de bani si cind ne putem vedea ,hai sa-l ajutam!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Pisi ,unde stai?Cum ajung si eu cu niste haine la bb?Am si gecute de iarna de la Orlando care i-ar prinde bine cu siguranta !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Fetelor, ce m-a impresionat povestea asta, dar ce m-ati impresionat voi !!!

M-ati luat pe nepregatite.
Am vorbit cu femeia si i-am spus ce am reusit sa fac, i-am promis ca ii platesc eu prima luna, dar ca mai departe nu stiu daca o pot ajuta cu cine stie ce.

O sa ma straduiesc sa gasesc o solutie pentru ea; m-am interesat si cum e cu ajutorul social, ideea e ca se pare ca daca declara unde tine copilul, in ce conditii i-l ia, si pentru ca e frumos si alb, "au ei ce sa faca cu el".
Trebui esa ii gasesc o persoana care sta in sect 1 sa o ia in spatiu, adica sa ii faca buletin, si atunci lucrurile sunt foarte simple. Adica daca are domiciliul in sect 1 primeste ajutor social, ii plateste cresa statul ( ma rog, nu ii mai ia bani ).

Vreau sa va multumesc din suflet pentru gesturile voastre, sa va asigur ca orice daruiti vor ajunge la copil ( daca dati bani ii voi duce direct la cresa sa nu cumva sa ii cheltuie femeia asta pe altceva - desi o vad disperata si super devotata copilului, nu se stie niciodata.
Nu va zic ca am indraznit sa ma uit in seara asta in camea in care il tine: sta pe jos, pe un maldar de haine vechi.

Am apelat la un ajutor umanitar pe DC, sper sa ii gasesc un patut.
Cresa costa 200 lei.

Mergi la inceput