debridare dorsala la putzulica...

debridare dorsala la putzulica... | Autor: cristinamh

Link direct la acest mesaj

baietelul meu are 3 ani jumatate. sambata s-a trezit cu putzulica umflata, am ajuns rapid la gr. alexandrescu, unde i-au pus diagnosticul de balanopostita acuta. am stat doua zile cu comprese cu rivanol, s-a desumflat, dar era inca rosu. astazi l-a curatat, dar are un inel prea strans pe preput.
asa ca ne-a programat la operatie, debridare dorsala. mi-a spus ca-i face anestezie generala, ca firele din interior vor fi resorbabile.

acum intrebari:
- ce am nevoie pt internare de-o zi? eu halat, pijama...?
- dupa anestezia generala, ce urmeaza? voma, dureri de cap?
- ce stiti despre interventia in sine? eu abia am inceput sa caut pe net, in romanaeste mai nimic, o sa incep sa vad in engleza...
-ce stiri de dr, marinescu orlando, chirurgie, sp. gr. alexandrescu?

multumesc anticipat pt raspunsuri!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Imi pare rau ca trebuie sa treaca puiul prin asta. Noi nu avem asemenea experiente dar vreau sa te intreb numai daca chiar e nevoie de operatie ???? Ati mai consultat si o alta opinie ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Cristina, si eu sunt de parere ca mai trbuie si alta opinie, incercati sa ajungeti la prof. Basca, e si in spital, la Grigorescu, si la clinica Diagnosis. e cel mai bun urolog pt copii.
Sa treceti cu bine de problema, Doamne ajuta!

Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

si eu sper sa se poata si altfel.. azi am postat repede, cum venisem de la spital. m-am apucat sa citesc, mai vad si poze, si nu-mi place deloc.
oricum trb sa asteptam sa-si revina, sa se duca inflamatia... dar ma intreb daca nu se poate si altceva decat direct operatie. o decalotare fortata, (ca doar a mers azi, fara sa apara nici o picatura de sange), ceva unguent...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput