baietelul meu are 3 ani jumatate. sambata s-a trezit cu putzulica umflata, am ajuns rapid la gr. alexandrescu, unde i-au pus diagnosticul de balanopostita acuta. am stat doua zile cu comprese cu rivanol, s-a desumflat, dar era inca rosu. astazi l-a curatat, dar are un inel prea strans pe preput.
asa ca ne-a programat la operatie, debridare dorsala. mi-a spus ca-i face anestezie generala, ca firele din interior vor fi resorbabile.
acum intrebari:
- ce am nevoie pt internare de-o zi? eu halat, pijama...?
- dupa anestezia generala, ce urmeaza? voma, dureri de cap?
- ce stiti despre interventia in sine? eu abia am inceput sa caut pe net, in romanaeste mai nimic, o sa incep sa vad in engleza...
-ce stiri de dr, marinescu orlando, chirurgie, sp. gr. alexandrescu?
multumesc anticipat pt raspunsuri!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Imi pare rau ca trebuie sa treaca puiul prin asta. Noi nu avem asemenea experiente dar vreau sa te intreb numai daca chiar e nevoie de operatie ???? Ati mai consultat si o alta opinie ???
Cristina, si eu sunt de parere ca mai trbuie si alta opinie, incercati sa ajungeti la prof. Basca, e si in spital, la Grigorescu, si la clinica Diagnosis. e cel mai bun urolog pt copii.
Sa treceti cu bine de problema, Doamne ajuta!
Gratiela, mamica strumfilor Maria
si Stefan
si eu sper sa se poata si altfel.. azi am postat repede, cum venisem de la spital. m-am apucat sa citesc, mai vad si poze, si nu-mi place deloc.
oricum trb sa asteptam sa-si revina, sa se duca inflamatia... dar ma intreb daca nu se poate si altceva decat direct operatie. o decalotare fortata, (ca doar a mers azi, fara sa apara nici o picatura de sange), ceva unguent...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003