Colectia de toamna-iarna 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 22
pitic-03 spune:
Ziua buna si de la noi!
CRISTINA MH:la capitolul putza nu stiu decit decalotare
Sanatate piticului si rabdare multa tie!
LAVI:saru`mina de explicatie!exact la asta m-am gindit si eu , insa vorbind cu doctorita ped am aflat ca:nu exista nici un pericol pt mine pt ca se administreaza niste virusi vii atenuati(adica vai mama lor!), cica in prospect ar scrie ca"tipurile de virusuri care se gasesc in priorix nu pot trece de la pers care s-a vaccinat la alti oameni>"
Mi-e frica!!!ce dracu sa fac???
Toate prostiile le citesc numai ce trebuie nu!nici nu-mi dadea prin cap!
MADAU:fa`te bine!
CRISTINA NEGARA:bafta la apendic!Felicitari pt multimea de maselutze!se chinuie un pic(
) si gata !citi aveti in total?20 sunt maxim , nu?
TANIA:ce nasol!nu o place!o stii copilul ceva....
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)
Hildegard spune:
Steff a halit ciorba de perisoare + jumate de borcan adica 100 g de peste Nestle. Atat ii plac stxurile alea lungi de nu-i adevarat. acuma alearga prin casa.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
pisi-si-boscu spune:
Hai mai Lavi, ca nu o fi asa rau... O fi pus femeia ceai in canita fetitei, in plus banuiesc ca sticla era curatata inainte, iar ea nu cred sa fi scuipat in sticla.
Mai rau e cand vorbeste cate una cu precipitatii de iti scuipa copilul direct in gura...
Hilde !!!!!!!!!!!! ai innebunit?! Am salivat la poza cu amandinele alea superinsiropate de mi-am patat bluza de la costum. Arat mai rau decat nepotelul meu caruia ii rasar dintii !!!!
madau spune:
Pisiiii vreau si eu pe PM un nr de cont unde sa pun banutii de la fete!!!!!
In alta ordine de idei azi i-am facut ptr prima data Mirunei mancarica de fasole galbena, cu usturoi, a papat un castron din ala de la Nestle plin. Apoi am incheiat apoteotic cu un Danonino mic![]()
Lavi io nu cred ca trebuie sa-ti faci atatea griji, vb lui Pisi, doar n-o fi scuipat in sticla
. Atrage-i atentia sa nu se mai repete, bine macar ca ti-a spus, asta inseamna ca e sincera.
Si ca tot veni vb de cadouri si sf valentin, ia spuneti voi ce cadou v-ati gandit sa-i luati sotului???. Eu una recunosc ca sunt intr-o pana groaznica de imaginatie, nici foarte mult timp ptr colindat prin oras nu am.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Yuuuuuuuupiiiiii, am reusit manevra-de-manevra! Am fost cu mama la Cellini de unde i-am luta ceasul, nu i-a placut nimik de acolo, dar au fost de acord sa merg la un alt magazin de-al lor de unde sa fac transfer. Si am gasit un suuuper ceas care i-a placut la nebunie si care a fost doar putin mai scump ca primul si acuma asteptam sa mergem miercuri dupa el!!! Ca in caz ca nu stiati traseul unui ceas din Orhideea in Plaza - circa 3 kilometri pentru ne-bucuresteni se face in 2 zile!!!Da' important e ca toata lumea e fericita acuma! 

Lavi- off...yac! Sa nu aud de ceaiuri...stii tu de ce! dar la voi nu e la fel..nu cred ca va avea ceva Nataliciul!
Madau+Sf.Valentin- o sa-i dau un mare pup cadou
, ca ala e gratis. Ca bani de cadouri nu mai am pe urmatorul cincinal, post-ziua mamei!

Fetele de la intalneala, cele care ati ramas ati strans bani. Dar eu+Xandra+Feli am plecat mai repede si nu se aranjase nimik. Asa ca daca s-a stabilit vreo suma ceva, ziceti ce si cum si ma bag si io.
Gata, am lasat bufnitza la mama, am conditii+chef d einvatat asa ca tai-tai!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
pisi-si-boscu spune:
Mada, te caut eu deseara pe Yahoo si poate trec pe la tine. Cat te duci pana la banca, mai bine ne vedem!
Hildegard spune:
pisi, chiar asa?![]()

Noki, spor la invatat!
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
camelia_daniela spune:
Hello!
Dragelor, am mai fost la un doctor care mi-a spus ca ar avea otita
! Deocamdata a zis sa nu ii dau antibiotic, ci sa continui cu Nurofen (de 2 ori/ zi), Otocalm, ser in nasuc + niste picaturi preparate in farmacie (cevan cu antibiotic, parca) + Romergan 2.5 ml seara, care cica ar ajuta la problebemele nasucului si alea-alea! Sincer, nu stiu ce sa fac...sa incep antibiotic, sau sa astept sa vad evolutia ! 
Lavi, stai linistita! Cum ziceau si fetele, cred ca i-a pus in canitza ei!
Chiar voiam sa intreb, voi cum dati ceiutz, il faceti imediat si il dati imediat/ proaspat? Eu fac ceai de 3 ori pe zi dimineata, pranz si seara si ii dau cateva ore (1-2 ore) din el ... Oare nu e bine ? Eu ii dau asa de cateva luni si nu a patit nimik !
Madau, felicitari pentru Miruniciu care bea din canitza cu cioc! 
Noki, ma bucur ca ai putut schimba ceasul ! 
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
meems spune:
Ioana, super!!! M-am tot gandit la voi peste weekend si speram din inima sa iasa o adevarata surpriza pentru George. Ma bucur mult c-a iesit totul asa de bine. Sa ne spui cum reactioneaza la chitara. Pupici Mariei si sper sa treaca repede raceala. Rianna cred ca e pe drumul cel bun, azi-noapte nu a mai tusit si nici nu s-a mai trezit din cauza de nas infundat. Ma gandeam si eu la batista bebelusului, dar aici nu o gasesc. Poate incerc sa mi-o comand de pe net, daca nu o iau in vara cand vin in RO.
Cami, Riannei i-a dat drita antibiotic imediat cum i-a depistat infectia in ureche. Acuma, eu nu stiu ce sa te sfatuiesc, iti spun doar ca eu i-am dat (la sfatul medicului) antibiotic imediat.
Noki 
Madau, reparatie rapida la spatele tau!
Tania... poate e doar o faza, poate e super atasat de tine acum si nu vrea Che cu nimeni dar poate ca se obisnuieste incet-incet... Nu stiu ce sa zic.
corap spune:
raspuns rapid pt. sf. valentin:
noi mergem la dr. sa o vedem pe pitica
.
sunt pe fuga, ca-s in pregatiri de plecare - si tre sa-l las pe andrei cu instructiuni de folosire scrise si sa am grija sa nu uit ceva ... are bagaju' mai mare ca noi
pupici
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & cireshik anais
dpn 05.05.07