am renuntat la regenon si am inceput cu reductil

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Si eu si sotul meu am inceput sa luam reductil, sotul meu a slabit in 2 saptamani 9 kg, si nu are deloc efecte secundare. In schimb eu, am gatul si gura in permanenta uscate si sunt super constipata, cateva zile m-am chinuit cu supozitoare cu glicerina.
Eu am tinut diete si am slabit vreo 13,14 kg din ianuarie, insa acum de Pasti am sarbatorit fetita la un anisor, am avut 2 botezuri, sambata avem o nunta, apoi vine ziua mea, apoi a sotului, nemaivorbind de 5 zile libere pt 1 mai. Asa ca, m-am apucat si eu de reductil si incep si un scarsdale, desi nu ma prea omor cu mancarea.
Reductilul este un anorexigen care nu se recomanda celor cu tensiunea arteriala mare. Nici celor care sufera de depresii.
Noi am avut zile in care nu am mancat aproape nimic, si daca am mancat saptamana asta de fiecare data mi-a fost greata dupa, ca si cum as fi mancat in exces si in sila.
Reductilul l-am luat de la farmacie, fara reteta de la specialist.

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Rachel, tu esti cumva din Bucuresti? Daca da, te rog mult sa ne spui de la ce farmacie ai luat Reductilul? Eu nu am stari de depresie si nici tensiune mare si tare bine mi-ar prinde...stii cumva daca se recomanda sa il intrerupi cu ceva timp inainte de conceperea unui bebe? Eu am de dat jos vreo 10 kile ramase agatate de mine de dupa prima nastere, as vrea sa le dau jos inainte de o viitoare sarcina, sa nu pornesc cu stangul. Recunosc ca sunt o mare pofticioasa, ce bine mi-ar fi sa nu pot sa ma ating de mancare sau dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Buna fetelor!
Eu am fost la endocrinolog si mi a recomandat Reductil. L-am luat si am slabit intradevar, insa as vrea sa stiu dupa ce il lasi te mentii la greutatea la care ai ajuns, sau ai sanse sa le pui inapoi?
Asta in conditiile in care nu sari calu' cu mancarea si alte cele!Eu inca nu am ajuns la greutatea dorita, mai am pana ajung la 55 kg!
Ajunsesem la 90 si ceva dupa luna de miere, si am zis stop nu mai mere asa.iar din octombrie si pana acum am dat 17 kg jos si inca mai tin regim!
insa vine momentul in care tre sa iau pauza si mi e groaza dc cumva iar ma ingras.
de mancare si sucuri oricum nu mai imi fac griji ca dupa atata regim ma pot abtine. e adv ca mai calc si pe alaturi insa nu exagerez.
mai iau si eu un pic din ala, un pic din ala si atat
As vrea sa stiu dc cumva esti predispus sa te ingrasi din nou, pentru ca eu mai am un pic si le termin si mi-e groaza sa nu ma ingras!
Va pup si astept si eu un raspuns!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by Victoria
Rachel, te rog mult, spune-ne ce/cat ai mancat tu pe zi, in perioada cand luai Reductil?


Nu are rost sa spun prea mult ca te sochezi. Asa cum spui, si mie imi era ingrozitor de sete tot timpul, aveam insomnii si cand reuseam sa adorm ma trezeam ca mi se lipea gatul de sete, si beam multa apa, dar mancam putin, uneori chiar deloc, traiam cu multa apa. Amintindu-mi acum ma mir si eu cata ambitie am avut. dar e mai greu la inceput, pana vezi rezultatele, apoi te ambitionezi si continui. Ce mancam? iaurt Milli light, rosii cu branza de vaca rasa deasupra, pufuleti, supa din amestec mexicam fiert doar cu knor, si, da, multa inghetata, a fost singurul rasfat la care nu am renuntat.
DECI: daca avem kg in plus e ca mancam mai multe calorii decat consumam. Ca sa slabim trebuie sa doptam o dieta care sa aibe mai putine calorii decat de obicei. Eu sunt adepta curelor drastice si de scurta durata, fiindca ca nu am rabdare, nu sunt consecventa si renunt usor. Asa ca mai bine fac uneori chiar greva foamei cateva zile, daca vad ca pun pe mine, pana revin cum doresc, apoi incerc sa ma mentin.
Kid, nu sunt din Bucuresti, si am spus, am luat de la HELPNET. daca urmezi sa programezi un bebe spune unui medic (ginecolog sau medic de familie) ca ai luat, ptr ca daunator la bebe si ai nevoie de ceva timp sa il elimini, mare grija! Stari de depresie faceam regulat cu crize de plans fara motiv, sau pur si simplu ma enervam din orice, dar de scurta durata (nu tinea o zi, dar intense rau)
Ginutza, in mod normal nu ar trebui sa te ingrasi LA LOC, adica tot ce ai dat jos, fiind dupa o cura din asta in care papi putin in timp (Reductilul se ia minin 2 luni, maxim 1 an) stomacul se strange si ulterior nu mai poti manca mult, dar daca faci putina foame in timpul curei cum fac eu, e normal nici sa nu te mentii exact cat ai slabit pe perioada de luni multe daca revi la alimentatia de dinainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

rachel , asa cum am spus si mai sus eu dupa atatea luni de tratament nu mai am aceeasi pofta de mancare, deja am ajuns la starea de a manca cat sa traiesc.
nu mai am nici o taina cu dat iama in frigider sau pofte.
eu nu am facut greva foamei si nici nu m-am indopat, nici macar de sarbatori. cand altii mancau sarmale, cozonaci, carnati sau mai stiu eu ce, eu aveam salate de toate felurile si chiar nu am murit de pofta, pt ca eu sunt o pofticioasa de nu se poate si sunt rea de foame. dc nu manancam cand tb , fie el si un colt de paine, si ma apuca foamea, ma lua cu transpiratii, cu ameteli si senzatia ca dc nu mananc atunci, mor.
asa eram eu inainte, insa acum nu mai sunt asa. am invatat sa mananc cate putin si de mai multe ori pe zi, insa niciodata sa ma satur.
in aceste conditii eu sper sa nu ma mai ingras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Rachel, multumesc pentru raspuns...Eu inca nu am reusit sa mananc numai apa...mananc iaurt, oua...nu ca mi-e tare foame, dar am ameteli( ieri mi-era frica sa nu cad in metru si sa-mi fure geanta)cred ca fac caderi de calciu sau de tensiune...

Eu am mult de dat jos si trebuie sa ma stradui, ca nu se mai poate asa...

Mai nasol e ca sotul meu se indoapa tot timpul cu prajituri, trufe si ciocolata si ma tot imbie, ma rastesc la el sa ma lase in pace si uita, a 2-a zi iar...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

As indrazni sa-ti recomad vitaminele de le Hebalife sau GNLD, eu iau regulat Formula 2 de la Hebalife sau Formula IV de le Golden New Life Diamite. Poate de asta ma si tin asa bine.
Incerca o usoara cura disociata, sa ai in alimentatie cate putin din fiecare, dar sa mananci NUMAI cand te rupe rau foamea. Asa o sa vezi rezultate imediate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

sunt de acord cu rachel, in ceea ce priveste cura disociata. si la mine a avut efecte imediate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

aici
aici
si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

am citit acele subiecte in care era ca si subiect Reductilul, insa de mentinere mai nimic...
poate inca sunt prea somnoroasa si nu am vazut eu ...


Mergi la inceput