Bucurii de sept-oct 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Roxanae, eu as face precum alte fete, as amesteca din Humana 1 si 2, reducand treptat din 1 ca sa se obisnuiasca cu gustul (la inceput 3/4 din H 1 si 1/4 din H 2, apoi 1/2 din fiecare si mai tarziu 1/4 din H 1 si 3/4 din H 2, ca la final sa-i pui numai H 2). Totusi ptr o varsta mai mare a copilului cred ca Humana 1 nu mai e suficient de nutritiva.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara din nou,

Multumesc pt raspunsuri si pt grija manifestata fat de starea de sanatate a lui Dudu.

Ignatica, nu cred ca este inca cazul de Smecta: a facut doar d e2 ori azi, dar avea aspect pastos (deci nu foarte moale, dar oricum mai moale decat face el de obicei).

Lili, maine dimineata ducem proba la analiza dupa care o sun pe pediatra; eu cred totusi ca trebuie sa continuam tratamentul, dar nu inteleg de ce vrea o analiza intemediara (pana acum am auzit de repetarea analizei doar la sfarsitul tratamentului, dupa 3 zile ca sa dispara antibioticul din organism).

Roxanae, nu am mai amintesc intrebarea ta, dar intuiesc din raspunsurile primite pana acum ca este vorba despre trecerea la Humana2. Ca sa iti fie mai usor poti inlocui cate o masura de Humana1 cu 2 in fiecare zi; spre exemplu, daca ii dai 5 masuri (adica 170ml produs final), maine ii pui 1 masura H2+4 masuri H1, poimaine 2 de H2 + 3 de H1 si tot asa. Noi asa am facut si nu am avut absolut nici o problema; mai mult, in paralel i-am introdus si cereale de la Milupa la masa de seara, tot fara probleme.

Felicitari tuturor bebeilor pt progresele facute; de abia astept sectiunile tematice de pe prima pagina. Priviti aici cum ducem piciorul la gurita (2 poze).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Lakioana, pupam fetita mancacioasa. Eu-s indragostita de ea, e asa frumoasa! De fiecare data abia astept sa vad poze noi.

[b][font=Georgia][teal]**************************************************
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mamilili(mi-e tare drag numele Lili...asa se numeste si sora mea...care e plecata din tara...si pe care nu am mai vazut-o de 1 an)....cu dedicatie pentru tine...dar si pentru cei care mai sunt interesati...
POZE NOI

_

Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)

Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Da, Adriana, nu e cazul de Smecta deocamdata.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Lakioana, imi mentin afirmatiile, sunt indragostita! E superba Reby, imi place tare in pozele in care se intinde.

Adriana, cred ca analiza intermediara e necesara ca sa vada daca antibioticul e eficient. Astept vesti bune de la rezultat.
Edit: ce mirat pare Dudu cand duce piciorusul la gura.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna fetelor!
Acum ne-am intors si noi de pe drumuri.

Am intrat sa va rog daca vreti sa-l www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">votati pe Luca sa castigam jucarii . Ne gasiti la pozitia K18

Ma duc sa descarc niste pose si revin. Nu uitati de vot. Please!!!!

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by ramomar

bravo Reby, sa cresti mare!
mexxa ma bucur mult pentru cumnata ta!

noi tocmai ne-am intors de la plimbarica. in sfarsit a iesit soarele si la Oradea

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

no, sa-ti fie rusine sa vorbesti asa De cate ori vorbim cu prieteni de la Oradea, ne spun ca la ei e soare, pe cand la Cluj ploua

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Votat!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Votat!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Poti sa-l inscrii si pe Mathias

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Votat si eu!
Are 9 voturi pana acum.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput