Bucurii de sept-oct 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Si eu. 17 voturi acum.

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Am prins un piciorus

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Noi inca nu am prins Cred ca de slabi ce suntem. MamiLili- voi folositi inca pampers nr.2? Canoi demultisor suntem la nr.3 deja - din cauza lungimii

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Buna seara mamici,
revenim si noi in ape mai linistite....
O sa incerc sa mai raspund si eu fetelor chiar daca cc cu intarziere, dar poate e de folos:

Eloise, si noi am avut probleme cu papa in sensul ca de cateva zile a mancat foarte putin si rar: de la programul normal de papat o data la 2 ore (ziua) cate 6-7 minute a ajuns sa manance la 3-4 ore cate 3-4 minute; sper ca e doar o faza trecatoare; de manncat, n-am stiut niciodata cat mananca pt ca nu avem cantar electronic si e greu altfel.
Am avut si noi cateva zile in care credeam eu ca are diaree, concomitent cu o iritatie(alergie) pe fata in jurul gurii, la nas, la sprancene si caca ii mirosea mult mai urat ca de obicei (de obicei nici nu miroase urat fiind inca alaptata exclusiv) iar doctorita a zis sa nu ne impacientam, e ceva "constitutional" si ne-a dat ceva granule cu care a trecut.
Eloise, imi place tare mult wrap-u; tau rosu, oare nu este prea mult de munca totusi sa-l legi si sa pui copilul acolo? Copilul sta comod, nu protesteaza?

DiaB apropo de suzeta, eu am incercat tot felul de modele si marci "renumite" care erau scuipate cu dibacie si mozolit in continuare sanul, pana am descoperit o suzeta naspaaaa de 14.000 de lei (vechi) de la primiipasi. Asta din pacate nu este ortodontica si e din cauciuc, nu din silicon dar alta nu vrea.

Usorlili eu ii tai unghiile odata la 2-3 zile cu o forfecuta foarte fina de pielita si i le tai atunci cand doarme neaparat ca altfel mi-e frica sa nu o intep. I-am cumparat sapt trecuta o trusa de unghii de bebei pt ca am vrut neaparat unghiera si e destul de ok, e micuta, finuta si ma descurc mai bine cu ea insa tot mai gaseste cate un coltisor cu care se zgarie pe fata.

Sa va mai zic despre noi cate ceva: inca alaptez exclusiv, imi fac probleme ca nu o sa vrea sa pape cu lingurita si nici cu biberonul nu stie dar azi m-am incapatanat sa-i dau cu biberonul neaparat si a papat 70ml cu biberonul si cand n-a mai vrut din bibe am pus-o la tzitzi si a papat normal. Distractia principala e chiuitul pana raguseste si scuipatul (asta nopate dupa ce a papat la 4 am a inceput sa scuipe si sa se joace dar n-am bagat-o-n seama si a adormit). Isi ia singura jucarii si le baga in gura, normal, dar inca nu-si prinde piciorusele, poate din cauza burticii :))

Intrebari:
1. mi se pare ca are limba incarcata (pete albe) oare sa fie ceva ciuperca? S-a mai confruntat cineva cu pb asta?
2. temperatura la noi in casa este de 22.5 sau 23 de grade, o tin tot timpul cu sosete dar cand i le dau jos i se racesc picioarele instantaneu; o fi normal? si eu am maini si picioare reci de cand ma stiu, oare sa fie ereditar???

Eveniment: azi a facut prima rostogolire de pe spate pe burta tocmai in toiul sedintei foto!!! Sunt poze in acest album

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Scumpik, votat si eu

Lili ne pui intrebari capcana sa ne induci in eroare? Nu ma mai joc!

Eu ii tai unghiutele cam o data pe saptamana cu forfecuta de la Nuk, numai cand doarme , ca altfel e cam imposibil. Si asa se mai trezeste si se uita scandalizat la mine...ce fac la manutzele lui?! De fapt intr-o saptamana ii cresc niste gherutze asa de lungi, ca pot sa-i fac un french manicure daca as vrea

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:

Scumpik, am uitat sa-ti zic aseara dar nu mergea ticker-ul la care ne-ai invitat sa ne uitam. Mai ninge la Radauti? Ai mei ziceau c-a nins tare aseara in Suceava, dar la Iasi ioc zapada. Offf si din cauza Vauvei chiar mi-e dor sa vad troiene.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
[/font=Georgia]

A nins toata noaptea trecuta si dimineata putin, iar azi a fost soare si s-a topit putin, iar acum e un poleiiiii. Pun indata 2 poze, ca atat am facut azi cu zapada.
Scuze de raspunsul intarziat[/b][/teal]

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by usorlili

Fetelor, voi cum taiati unghiutzele bb-ilor? Adica cu ce si cand?

Edit: La mai mare si pentru mine, ca am primit si eu o steluta

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

Eu i le tai cu o unghiera, dar nu e speciala pt bebei si i le tai de cate ori e nevoie. Chiar si de 2 ori/sapt.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

CristinaGoji, ne-ai prins! Pampers 2 folosim. Dar trecem maine-poimaine la 3. Mai am cativa nr 2 si astept sa-i termin.

Scumpik, astept pozele cu zapada !

Andra, lasa ca va dau si maine tema de gandire, ce daca-i week-end, creieru' trebuie sa munceasca.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Floricel - nu cred sa-i fie frig la 22-23 de grade. Eu stiu ca e indicat sa fie 18-20 in camera copilului, cica la astfel de temperatura se simt ei cel mai bine. (asta desigur daca-i invatat de mic), iar picioarele reci arata ca organismul nu pierde caldura prin picioare si o pastreaza pentru organele vitale.
Lakioana - felicitari pentru o Rebeca mancacioasa! Cum e urina acum?
Mirabelac - mie nu-i place cum a devenit viata de cuplu de cand a aparut Vladut. Nu comentez, dar pot spune cu mana pe inima ca sper din tot sufletul ca atunci cand copilul va mai creste si nu va mai fi atat de plangacios, sa revina si viata noastra de cuplu, pe care se pare ca n-o mai avem. Noi nu avem parinti aproape, si nici alte rude sau prieteni interesati sa stea putin cu urlatoarea noastra.
Usorlili - unghiile le taiem cu forfecuta pentru copii. Imediat dupa ce a mancat, ca atunci e mai linistit.
Sephora - n-am vazut nici o zgarietura pe nasucul lui Matteo.
Tanima - incearca sa faci publice pozele, ca tu esti logata si de aia tu le vezi, iar noi nu.
Scumpik - imediat votam si noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Noapte buna, Bucurii!

Ne revedem dimineata la un capitol nou!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

quote:

[teal][font=Georgia][b]CristinaGoji, ne-ai prins! Pampers 2 folosim. Dar trecem maine-poimaine la 3. Mai am cativa nr 2 si astept sa-i termin.

Eu zic sa treceti direct la 4, ca noi cam in vreo 2 saptamani, poate 3, o sa trecem la nr.4 Mi-a dat o prietena un costumas care a fost purtat de copilul ei pe la 5 luni si jumatate. Ce sa va zic - e numa'bun. In lungime. ca in rest cam pluteste in el. De slab parca nu-i chiar asa tare slab, adica la fata - cam ca si Mathias sau Vladut de Eloise. MamiLili, Eloise - ce greutate si lungime au bebeii vostri?

Poze

Mergi la inceput