Bucurii de sept-oct 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

usorlili, daca ai sti ce-mi tresare inima cand scrii tu. Am o sora in montreal si parca mai imi trece doru de ea :). A fost in tara de sarbatori, tot dupa 2 ani si ea, si deja mi-e dor de ea :)

Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Usorlili, de vreo 2-3 zile isi prinde piciorusele cand il schimb. Nu intentioneaza sa faca asta, pur si simplu cand ii ridic piciorusele isi agita manutele si se agata de ele. Eu ii tai unghiile cu dintii, nu pot cu forfecuta inca. Apoi i le pilesc, daca sta. Operatiunea o fac imediat dupa baie, cand are unghiutele moi.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

MamiLili ce faci tu acolo, rontai copilu?

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

eu ii tai unghiutele cu o forfecut de la nuk. ori i le taie tati cand papa, sau i le tai eu cand e mai linistita.

Diana, mami de Maia
Poze Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Diana, voiam sa-ti spun in primul rand ca am vazut pozele voastre aseara. Ai o papusa frumoasa foc. Nu mai stiu daca am apucat sa-ti spun sau nu, dar mi-a placut Maia muuuult.

Apoi cu Canada... Asta este blestemul emigrarii...dorul. Fie al vostru, fie al nostru. Eu nu ma vad traind aici o viata. Simt ca ma sufoc.... Nu stiu, este greu de explicat. Mereu ii spun lui Tudor "Mama, tu sa nu fii asa sensibilos ca noi. Sa fii mai puternic, mai independent emotional".
Oricum, pupici surorii tale de la noi. Voi nu va ganditi la emigrare?

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Da, Ignatica, il rontzai, desi nu-s bucuroasa. Sper ca incet-incet sa pot manevra forfecuta. Primul pas a fost facut, i-am taiat unghiile mari de la picioare cu o forfecuta.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by usorlili

Diana, voiam sa-ti spun in primul rand ca am vazut pozele voastre aseara. Ai o papusa frumoasa foc. Nu mai stiu daca am apucat sa-ti spun sau nu, dar mi-a placut Maia muuuult.

Apoi cu Canada... Asta este blestemul emigrarii...dorul. Fie al vostru, fie al nostru. Eu nu ma vad traind aici o viata. Simt ca ma sufoc.... Nu stiu, este greu de explicat. Mereu ii spun lui Tudor "Mama, tu sa nu fii asa sensibilos ca noi. Sa fii mai puternic, mai independent emotional".
Oricum, pupici surorii tale de la noi. Voi nu va ganditi la emigrare?

Asa zicea si sor'mea la inceput. Dar acum s-a obisnuit. Iar cand a venit in tzara si s-a lovit de birocratia de aici, a zis ca nu ii pare rau ca a plecat... Cat depsre emigrare, pe mine nu ma bate gandul. Nu am curajul sa o iau practic de la zero. Ei mai au 1 an ca sa-si echivaleze studiile. Mi se pare greu, ce sa zic... pana acum nu m-a batut gandul. Da cine stie..

Diana, mami de Maia
Poze Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Noi taiem unghiile cu unghiera. Pana acum a fost ok ca statea chiar si cand era treaz. Acum este din ce in ce mai greu. Ca sa nu va spun ca la picioruse nu i le-am taiat niciodata .
Marea problema la noi este ca, avand dermatita atopica (se manifesta si cu mancarimi si el sarmanul se tot scarpina), trebui sa aibe in permanenta unghiile taiate cat mai din carne.
O sa incerc de acum si seara, dupa ce a adormit. Sau o idee buna este si cand mananca, dar ar trebui sa intre in actiune stangaciu de ta'su...

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Ignatica ma bucur mult ca este bine bebe David.

Eloise cum se mai simte Vladut?

Mirabelac - pe noi a doua sarcina ne-a apropiat mult si fizic si emotional.Sarcina grea ne-a unit sa facem fata cu bine problemelor -noi o numim reteta de succes.
Am descoperit de ce nu mananca fata mea - nu ii place Humana 2.Asa ca am revenit la nr.1.Vedem ce facem dupa 6 luni.Oare as putea sa continui cu nr.1.Am studiat compozitia si nu este mare diferenta.Daca suplimentez dif, prin alimentatie oare nu merge sa ii dau pana la 1 an. Lili tu ce zici?

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

MamiLili mi se pare asa dragutza rontaiala. Am incercat si eu. Ca si asa imi vine sa il mananc. Il musc peste tot si el rade cu sughitzuri.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput