bucurii de sept-oct 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 21
inni spune:
Vauva...Supereva--> Frumusete-->Machiajul perfect al ochilor. Dar nu prea ai ce citi
. Este dat un link, care e bun, da io vreau mai mult.
.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

inni spune:
...n-aveti ambitie daca nu terminati tot astazi capitolul...s-a scris intr-un ritm infernal...ca niciodata.
Amalia si paginutza ei 

mexxa spune:
Ma fetelor..eu nici nu mai puteam bea un pahar cu apa..mi-au zis fetele din salon ca parca eram batuta...asa aratam cand m-au scos din operatie...(dupa 12 ore de travaliu...ultima ora cu dilatatie 9)...apai sa fiu machiata...rujata...
eloise spune:
Noi am venit de la pediatra. Copilul e sanatos tun, bine crescut, nu are nici o problema, m-am panicat eu inutil mai ales cu fontanela aia. Pediatra mi-a zis ca e o prostie chestia cu fontanela mica sau inchisa preamatur, care ar impiedica dezvoltarea creierului. Cica dimensiunea fontanelei anterioare e ultimul factor ce trebuie luat in seama... adica nu conteaza mai deloc. Culmea e ca trebuie sa ii maresc doza de Vigantol, de la 3 la 5 picaturi, si sa-i mai dau si Ca Pharco, 5ml pe zi (
Cum il administrez? Cu o seringutza? In cutie nu e nici un capacel dozator, nimic...). Asa ca cine mai avea aceeasi problema (CristinaGoji? poate ar fi bine sa ii dai din nou Vigantol) Ce-i drept daca ne gandim bine... n-am auzit niciodata de chestia asta intr-un caz concret de copil cu probleme de dezv. cerebrala din cauza de fontanela...
In rest totul e ok cu puiul meu, isi tine capusorul f bine, in fiecare zi ridica si sustine tot mai mult, si pediatra a zis ca era din cauza lipsei de exercitiu si oricum nu reprezenta o problema.
Oh, cum mai stim noi mamele sa ne panicam...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
Ignatica spune:
MamiLili asta ii spuneam si eu sotului, cand am vazut-o pe Monica CCC cum radea la dilatatie 7. Pai eu la dilatatia asta vedeam stele verzi, nici nu mai puteam sa articulez vreun cuvant. Faina si epidurala asta.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
simoky spune:
Si eu am nascut la fel de repede
..la 5 dimineata ma internam fara dureri, doar mi se rupsese apa si la 9:30 l-am nascut pe David!
La mine insa nu prea a prins epidurala, in rest a fost OK
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
RO ANA spune:
Vaaaaaaai am piedut momentul mult asteptat , ca a venit al meu sot si normal ca am vazut ce a nascut Tariceanu si nu Moni......
Itzy-Bitzy 
Mamica de bebe Andrei
Adriana mica spune:
Buna seara,
Am tot citit in ultima ora subiecte de pe forum despre infectia urinara. Se pare ca Dudu avea ceva simptome pe care le-am ignorat, in special mirosul chimic al urinei (eu am crezut ca este de la suculet!).
Ignatica, te rog spune-mi daca mai pot aparea si alte simptome specifice; cearcane sau ochisori umflati nu imi pot da seama daca are, temperatura nu a facut, iar cat priveste papica, chiar daca si zilele trecute a fost usor mofturos la masa de dimineata, azi este prima zi cand a dat-o in bara! Imi este groaza de analiza de maine, intrucat stiu cat de dificil se recolteaza la adulti (eu am refacut-o de vreo 3 ori in ultimul trimestru de sarcina), daramite la bebei! Daca iese pozitiv, oare este mai bine sa cer repetarea, ca sa fim siguri? Iar daca se confirma, stii cumva sa existe si alte tratamente in afara de antibiotice (de ex homeopate)?
Si cand ma gandesc ca i-am spalat fructele cu apa de la robinet... dar m-am gandit ca prea il invat cocolosit (in conditiile in care laptele si ceaiul i le fac doar cu apa filtrata si fiarta, toate biberoanele si canitele sunt sterilizate dupa fiecare folosire, schimb lunar tetinele, baita o fac de asemenea cu apa filtrata si fiarta). Of, niciodata nu poti spune ca esti suficient de precauta in astfel de chestiuni!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase
inni spune:
Io am ras de la dilatatie 4 pana la 9.
(cu epidurala).
O juma de zi si juma de noapte am avut timp la dispozitie sa ma distrez. 
Amalia si paginutza ei 

Vauva spune:
Merci Inni!
Fetelor descrieti si voi pe forum ce ati vazut, cum s-a comportat Moni. am inteles ca a fost rujata si machiata. Mai, mai dar chiar ca a nascut repede...
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE