bucurii de sept-oct 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 22
Ignatica spune:
eloise si eu ii dau calciu de la Pharco, folosesc o seringa de la Panadol Baby. Parca si Nicolas al lui Pufu ia.
Ne-a marit si noua doza de Vigantol la 3 picaturi.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
mexxa spune:
Frmusica Irina....
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by eloise
Noi am venit de la pediatra. Copilul e sanatos tun, bine crescut, nu are nici o problema, m-am panicat eu inutil mai ales cu fontanela aia. Pediatra mi-a zis ca e o prostie chestia cu fontanela mica sau inchisa preamatur, care ar impiedica dezvoltarea creierului. Cica dimensiunea fontanelei anterioare e ultimul factor ce trebuie luat in seama... adica nu conteaza mai deloc. Culmea e ca trebuie sa ii maresc doza de Vigantol, de la 3 la 5 picaturi, si sa-i mai dau si Ca Pharco, 5ml pe zi (Cum il administrez? Cu o seringutza? In cutie nu e nici un capacel dozator, nimic...). Asa ca cine mai avea aceeasi problema (CristinaGoji? poate ar fi bine sa ii dai din nou Vigantol) Ce-i drept daca ne gandim bine... n-am auzit niciodata de chestia asta intr-un caz concret de copil cu probleme de dezv. cerebrala din cauza de fontanela...
In rest totul e ok cu puiul meu, isi tine capusorul f bine, in fiecare zi ridica si sustine tot mai mult, si pediatra a zis ca era din cauza lipsei de exercitiu si oricum nu reprezenta o problema.
Oh, cum mai stim noi mamele sa ne panicam...Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
Si noi aveam aceeasi "problema "cu frontanela. Ni s-a dat 6 picaturi/zi de vigantol 2 luni plus calciu natural sau ala de l-ai spus tu parca 5ml /zi -10 zile /luna.Sper sa se rezolve.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
MamiLili spune:
Are dreptate Inni...eu dau refresh la 10 minute si gasesc cateva postari de fiecare data...sa nu zic ca pe la ora 18 n-am intrat cam 45 minute si erau scrise 2 pagini.
Andra, teoretic linguritele au volumul de 5 ml. Daca ai de la Avent, sunt de 2,5ml.
Edit: sau poti folosi o seringa gradata.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Vauva spune:
Mai, nici la mine nu prea a prins epidurala asta. La sfarsit de nu era sotul sa ma sustina nu mai impingeam ca nu mai eram in stare de durere.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
Monique_new spune:
O sa-si strice Moni silueta de manechin alaptind???
Vai ce rea sunt;))
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
alessia80 spune:
LILI- cu nasterea lu' Moni
am uitat:
Sa-ti traiasca MATHIAS cel Frumos!

BUCURII DE 17

ELOISE- vezi ca ai un VLADUTZ super sanatos!
o mamy grijulie!
inni spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
O sa-si strice Moni silueta de manechin alaptind???Vai ce rea sunt;))
Care silueta ca s-a ingrasat doar 6 kile

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">

Amalia si paginutza ei 

GETY spune:
Cand am vazut ca ati inceput capitol nou, nu-mi venea sa cred... DA, azi se incheie si asta....
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
Alessia, merci!
Azi m-am plimbat prin fata maternitatii ca sa-mi amintesc ce faceam si simteam in urma cu 3 luni. Ma emotionez de fiecare data cand trec pe-acolo, tare-as vrea sa retraiesc acele clipe.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Andra si