bucurii de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

MAMAAAAAAAAA Cum o fi facut? Vine acasa cu 3 kile minus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mey, io m-am plictisit de moni, si m-am uitat la tariceanu! na, ca am ratat momentul! la cat s-a nascut? m-a luat valul cu tariceanu si biletelui lui...ce sa fac?

inni, da de ce vrei tu sa te machiezi in trei culori? asta nu pricep! la cat bufnitezi tu cu ami ai tot timpul din lume sa exersezi...si poate ajungi la 7 culori...nu la 3. chiar: stii ca era un desen animat: floarea cu 7 culori....
io nu prea ma machiez in culori multe....merg mai mult pe natural...ti-am zis ca nu stiu sa dau sfaturi si nici sa machiez pe cineva!si hai recunoaste ca un pic de bascalie a fost....nu zic c-a fost cu rautate! asta ti-e stilul, deh! da' nu m-am suparat!

ce frumoasa e irina! si gangureste! ce duuuuulce eeeee!

raluca, mami fericita de alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by inni
Care silueta ca s-a ingrasat doar 6 kile [/center]

Nesuferita!

Aaaaaa mi-am amintit...Katia ziceai ca ai 50 de kile? Si tu treci la categoria nesuferite. Stiu ca pregateai o surpriza (eu m-am prins despre ce-i vorba)...s-a intamplat sau nu?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Mama mia...cate probleme cu Moni...
Sebastian a adormit bustean....nu la interesat prea multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Adriana dar tu chiar ca sterilizezi nu gluma. Si apa fiarta la baita. ..Eu nu cred ca are Dudu nici un microb, are si el toane la mancare.

Mai eu numai la inceput i-am dat pireuturi facute de mine, acum folosesc numai borcanele. Nu-s de ce dar eu am mai mare incredere in ele.Eu stiu ca finlandezii astia is f atenti la tot ce inseamna "mancare".Pe ansamblu diversificarea asta i-a crescut considerabil apetitul la fii-mea. A inceput sa bea si laptic mult, mult mai bine, dar am trecut in acelasi timp si noi la NAN 2 si s-a reglat si foarte bine cu scaunul. De la 4 zile am ajuns la 1 sau 2 ori pe zi.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Vauva, iti povestesc eu nasterea lui Moni. Spre mirarea mea n-a mai nascut la spitalul particular ci la Elias. Cica a venit ptr un control de rutina si-a retinut-o dr in spital...pe la 4 s-a declansat travaliul, pe la 6 i-au facut epidurala, la 8 fara 7 a nascut. Acum o tot plimba Iri prin spital. Are 53cm, 3,350kg (parca).

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mai, apropos de diversificare, adica nu de disputa, ci de diversificare in sine:

noua ne-a rec medicul sa papam pana la 6 luni borcanele, ca-s ecologice, ca-s facute special pt ei...in fine, i-am inteles argumentele! de acord cu el! dar, alexiei nu-i plac frate! se stramba si nu vrea sa pape. dupa 4 zile n-am ajuns inca la faza la care sa deschida singura gura si sa vrea sa ia din lingurita! ii mai var eu pe neasteptate cate un varf de lingurita, si-l mesteca, il inghite! n-am eu rabdare sau copilul n-o sa manance borcanele in veci? m-am gandit maine sa-i fierb morcov, sa-l pasez si sa i-l subtiez cu zeama ramasa de la fiert, si sa-l pun in bibe. oare e o idee buna sau sa mai perseverez cu lingurita si cu borcanelele?

raluca, mami fericita de alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Vauva, iti povestesc eu nasterea lui Moni. Spre mirarea mea n-a mai nascut la spitalul particular ci la Elias. Cica a venit ptr un control de rutina si-a retinut-o dr in spital...pe la 4 s-a declansat travaliul, pe la 6 i-au facut epidurala, la 8 fara 7 a nascut. Acum o tot plimba Iri prin spital. Are 53cm, 3,350kg (parca).

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Scurt si la obiect..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Andra si eu ii dau lui Nicolas Ca Pharco....mey da' face un show....!Ii dau cu seringa de la Panadol Baby...

Mey vazui si eu fetita lui Hormonica(ce shod suna)....da' ce urata e !Ptiu!Si Nicolas era atat de urat dupa ce s-a nascut!Nu-mi plac mutritele de nou-nascuti....br!(sa nu dati cu rosii ca zicea Gety -parca- ca-s scumpe rau...)

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Ralucutza, daca te mai uiti pe B1 pun pariu c-ai pus ochii pe jucariile aratate de Monica.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput