bucurii de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Merci MamiLili!

Ralu eu zic sa mai incerci cu lingurita, sa mai ai rabdare, eventual incearca o leguma sau un fruct nou. La Bianca de ex. patesc la fel cu fructele nu-i prea plac. Se stramba si nu prea inghite, mai var si eu cate o lingurita cand si cand. in schimb legumele le devoreaza, mai ales conopida cu cartof. Si eu care credeam ca va fii invers.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Mai RALU- eu cred ca ceea ce facem noi in casa e sfant! Nu stiu daca borcanelele sunt 100%naturale! Eu cred ca ar trebui sa perseverezi cu lingurita ca pana la 5-6 luni sa stie ce sa faca ccc cu ea! SI eu ma enervez si ma inarmez cu o rabdare de fier, dar azi deja a inceput sa pape mai bine! Eu ii fac sucurile si restul in casa!

INNI- am intrebat, dar iar n-ai vazut Cum ai reusit sa o faci pe AMI sa pape asa mult cu lingurita? Ati inceput demult sau acum? Ce i-ai dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Recunosc ca azi ma citit si eu pe sarite, mai fetelor, azi v-ati intrecut cu scrisul. Am vazut-o si io pe Moni, Lili, mare dreptate ai, e in categ nesuferite. Bey, ce machiata, ce aranjata era...

PS: Inni, io am dat sms-ul, da' am uitat sa ma semnez.
PPS: Ralu, tu de ce ai connexu inchis? Ca am vrut sa-ti dau un bip sa-ti spun ca naste Moni.

Ma duc sa culc gasca si revin sa citesc cele 10 pagini pe care le-am sarit.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetele maine sun la Bacau la rude sa imi caute jucarii cum are Moni..nu ma mai joc...imi plaacc
Insa patutul...yacs...nu imi place..in ala poti tine bb pana la 6 luni maxim...nu am curaj sa ma gandesc cate zeci de mii de euro a costat...

Patutul negru...mobila e tareee faiinaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Si eu m-am uitat la jucarelele aleadar nu mi-a placut culoarea mobilei .......neagraaaaaa

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Ralucutza, daca te mai uiti pe B1 pun pariu c-ai pus ochii pe jucariile aratate de Monica.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

sincer, faza cu jucariile am vazut-o sapt trecuta! si nu vreau sa fiu rea dar se vede ce jucarii a ales moni pt fata! sunt de la firma aia odioasa care parca a pus monopol pe piata jucariilor de plush din romania! si-s "chicioaseeeee".....unde te duci nu mai gasesti decat jucarii de la firma respectiva. nu stiu cum se cheama au o eticheta ovala, galbena cu un ursulet rosu desenat. aveam si noi cateva primite!aaa, rectific singurul lucru dragutz de la ei mi s-au parut papuselele care spun rugaciuni! alea chiar sunt deosebite! am cumparat si noi una din aia si am si primit inca una!

raluca, mami fericita de alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

O intrebare de curiozitate...

Dupa ce trece efectul anesteziei epidurale nu te doare nimic..te simti chiar asa k nouaa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Pufy, nici mie nu-mi plac mutritele de nou nascuti. Uite cum arata puiul meu la cateva ore dupa nastere. Iar acum e rupt din soare, manca-l-ar mama de frumos!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Pufy, nici mie nu-mi plac mutritele de nou nascuti. Uite cum arata puiul meu la cateva ore dupa nastere. Iar acum e rupt din soare, manca-l-ar mama de frumos!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Intr'adevar sa schimbat mult...cum e taree dulceeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Fetelor, s-ar putea sa starnesc un uragan + tsunami, dar ma risc. Eu in facultate am invatat ca legumele gen morcov, telina, patrunjel, cartof...intelegeti voi, alea din pamant...inmagazineaza o insemnata cantitate de nitriti si nitrati daunatori sanatatii. Eu una nu m-as baga la a-i da morcov copilului meu, cel putin nu printre primele alimente. Voi ce stiti de chestia asta?

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput