bucurii de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Adriana mica la noi nu au fost alte simptome care sa ne anunte ca David are infectie urinara in afara de prelungirea icterului si pleaoapele umflate. Urina nu a mirosit, bebe urina intr-un singur jet, nu intrerupt.
Noua ne-au repetat intotdeauna analizele daca urocultura a iesit pozitiva, deci nu s-au apucat sa ne dea antibiotic inainte de a se convinge ca e intr-adevar infectie. Deocamdata noi am rezolvat fiecare infectie cu tratament medicamentos, dar am discutat si cu doctorita despre alt gen de tratament. Se pare ca dupa ce bebe face 6 luni, ne va da niste siropele pentru cresterea imunitatii.
Multa sanatate. Poate nu aveti totusi infectie. va tin pumnii

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Pufy nici lui David nu ii place Calciul ala, de-abia il inghite. E un chin cand i-l dau.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ups! na, c-am comis-o! mie nu mi-au placut jucariile....mi-a placut caruselul!

alessia dr mi-a argumentat cum ca leg pe care le cumpar sunt crescute artificial, cu chimicale...ca nu-s ecologice, iar astea de la borcane sunt ecologice crescute special pt hrana bebelusilor...intelegi ce vreau sa zic. personal sunt de acord din acest pdv, dar daca copilu' nu vrea....

ileana, am stiut ca naste moni, dar pe parcurs m-au pierdut. io connex-ul nu-l prea tin in tel ca noi avem amandoi+prietenii nostri cosmote cu 2000 min pe luna.

raluca, mami fericita de alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mamici care dati la copilasi siropel cu calciu, incercati si Cipcal, e din scoici si-i bun la gust.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Fetelor, s-ar putea sa starnesc un uragan + tsunami, dar ma risc. Eu in facultate am invatat ca legumele gen morcov, telina, patrunjel, cartof...intelegeti voi, alea din pamant...inmagazineaza o insemnata cantitate de nitriti si nitrati daunatori sanatatii. Eu una nu m-as baga la a-i da morcov copilului meu, cel putin nu printre primele alimente. Voi ce stiti de chestia asta?

Varsta lui Mathias
Poze
Mathias

MamiLili asta depinde de la tara la tara cred eu chiar de la parcela la parcela de pamant, in functie de cum s-a fertilizat pamantul, ce ingrasaminte s-au folosit. I.e in Canada , SUA sunt indicatii exacte sa nu se foloseasca apa dupa ce au fiert morcovul in ea la mancarea bebelusului din aceasta cauza dupa cum am mai citit pe internet.

Eu aici nu stiu sa fie probleme de genul asta,alfel ar fi fost incluse pe lista alimentelor nerecomandate copiilor sub 1.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Fetelor, s-ar putea sa starnesc un uragan + tsunami, dar ma risc. Eu in facultate am invatat ca legumele gen morcov, telina, patrunjel, cartof...intelegeti voi, alea din pamant...inmagazineaza o insemnata cantitate de nitriti si nitrati daunatori sanatatii. Eu una nu m-as baga la a-i da morcov copilului meu, cel putin nu printre primele alimente. Voi ce stiti de chestia asta?

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Si eu ma gandeam la chestia asta....insa din ce am vazut eu in majoritatea schemelor de diversificare este intr-o morcovul printre primele lucruri...
Eu i-am dat lui Sebi dar nu ii place...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

oho, dar chiar ca ati scris. Abia am apucat sa citesc.

Eu sunt singura care am inceput diversificarea cu piure de fructe? Robert mananca 150 grame de: amestec din mar, banana, 2 lingurite branza de vaci pe care o fac in casa, jumatate de biscuite, jumatate de mandarina. A acceptat din prima zi si acum mananca fara probleme. Numai ca...se mozoleste tot. Peste doua saptamani ii bag supica de legume si la aproape 5 luni, bagam si carnitza in supa. Asa a zis doctorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele care au luat indemnizatia pentru prima data: cat ati luat ? Eu am inteles ca trebuie sa iau 11.000.000 ( bineinteles ca nu eram acasa cand a venit postasul ) si nu inteleg de ce . Eu credeam ca iau fie 8.000.000 ( pe o luna ), fie 16.000.000 ( de doua luni ).

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Gata a fugit toata lumea...
Io sunt singura..nervoasa ca scumpul meu sot inca nu a ajuns acasa...asa cum ma asteptam...chiar daca a promis ca pana la ora 20 va fi home...

Cam asta il asteapta cand vine acasa...
Cred ca ma apuc de o bere...ca is tare stresataaaa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Raluca, stii seturile de 3 culori apropiate ca nuanta ? Despre alea era vorba. Am 3 cutiute si desi scrie pe spatele lor care e tehnica, mie tot nu-mi iese. Imi pare rau ca te-am intrebat...si scuze de deranj. Stilul mi-e cu totul altul decat zici tu. Si n-am ce sa recunosc...ca nu am facut in nici un fel misto de tine. Daca asa ti s-a parut...sa fii sanatoasa...
Siiii..citind ce mi-ai scris tu mie..as putea sa spun acelasi lucru...ca ai facut misto. Si sigur ai facut cand ai zis de 7 culori. Ai fost rautacioasa...fara ca eu sa fii intentionat nimic. Felicitari...ti-a reusit.

Alessia ..am citit dar am uitat sa-ti raspund. Pai.. asa dintr-o data. Ultima oara a mancat 4 lingurite, recunosc ca nu i-am dat eu mai multe, de frica reactiilor, iar azi a mancat tot castronul.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput