bucurii de sept-oct 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
itzy-bitzy spune:
Ro Ana ti-am dat PM despre medic pediatru
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
eloise spune:
Gata ce?![]()
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
mexxa spune:
In sfarsit mi-a venit netu...uff cred ca a asteptat sa nasca Moni ca sa vina si el..
MamiLili spune:
Ce repede-a nascut Monica!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
GETY spune:
Buna seara si de la noi! Am avut probleme cu internetul si n-am putut posta pana acum, desi bebelina mi-a dormit azi si timp am avut suficient.
Urez si eu LA MULTI ANI! bebelinei ADA si bebelusilor ERIK, NICOLAS MIHAI cu patru lunisoare implinite azi si MATHIAS, VLADIMIR ALEXIS, LUCA, DAVID STEFAN SI VLAD pentru cele trei lunisoare implinite tot astazi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
credo spune:
Salut bucurii si bucurosi
Nu am mai scris de f muta vreme, deh timpul bata-l vina.
Nu stiu voi cum faceti, dar eu nu ma descurc cu toate si copil si treburi si forum.
Printre altele ma bucur ca sunteti bine, cresteti mari deja multi dintre voi ati inceput diversificarea. Incepem si noi la 5 luni cu cerealele - asta e "moda" pe aici.
Dupa cum vad voi sunteti bine si bebei de asemenea, ma bucur si ma distraza filmuletele vazute pana acum - fiecare papa ceva.
Ce vroiam eu sa va rog pe voi in special pe cele care cunosc un medic bun in Bucuresti.
Am o prietena aici si e insarcinata, are ceva probleme dar nu am libertatea sa spun ce anume si ma roaga (ea nu e inreg si nci nu vrea sa se inreg)daca se poate sa contacteze uin medic adin Bucuresti eventual sa aibe si o discute telefonici si daca e cazul sa mearga acasa pt un consult si ce mai trebuie.
Situatia e destul de neplecatuta si timpul este f pretios pt ei, fiecare zi contand asa ca daca cunoasteti si medicul resp este de acord sa fie contactat telefonic si explicat situatia eu adica noi suntem f recunoscatori.
Despr enoi suntem bine, facem nazuri la biberon, vrem sa papam si noi ca oamenii mari drept pt care ne obisnuim sa lingem lingurita - deocamdata. Ne rostogolim de pe spate pe burta si suntem tare mandre cand ne vede cineva ce am facut si ne place taaaaaaaaaare mult la baie - suntem ratuste si asa facem baie cu totii. Si bineinteles cantam
Cam atat, asdar va rog daca aveti un contact care sa fie de acord sa discute o sit prin tlefon ar fi minunat. Prietenii mei vion in Ro daca trebuie.
Din pacate dupa cum vedeti eu intru f repde cand trebuie sa va cer ajutorul
Va multumesc din suflet si sa speram la vesti bune.
Va pupa
Sophie si mami
GETY spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Ma bag si eu...Oare nu se poate micsora fontul primei pagini? Am vazut in alte parti scris mult mai mic si mai finut...ocupa si mai putin loc si chiar e mai usor de citit! Zic si eu....nu dati!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
La noi rosiile sunt 75.ooo rol / kg. Si sunt de laea, fara gust.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
simoky spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Simoky, Moki e numele catelului vostru? Ca-i si numele de alint ptr mine si sot, asa ne strigam.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a luiMathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Da, Moky este numele catelului nostru, este o combinatie de cocker cu setter. Are 7 ani si 8 luni. De fapt numele lui pe carnet este Mokyko dar noi ii spunem Moky. Toate ID-urile mele pe net sunt legate de el…de pe vremea aia nu-l aveam pe David!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!