LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mai, ce-am mai muncit noi (eu, Madau si alte fete) la index!

Catutza ia uite aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80241

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza si de la noi!!!

Noki si eu am vazut raza de soare si taaare m-am binedispus!Abia astept sa se scolae fi'miu si sa iesim la plimbareala ...mai ales ca avem cizmulite noi!

Lavi de cand cu trecerea asta la capitalism..in scoli e sufocare pe tema religiei. Iar de biserici...ce sa mai zic ca apar ca ciupercile te miri pe unde. Doar au nevoie preotii de parohii si de banutii enoriasilor nu??? Pacat ca religia a ajuns ceva din care se scoate profit.
Eu sunt credincioasa in felul meu...nu dau socoteala pt convingerile mele si nu ma laud in stanga si in dreapta. E un lucru intim pe care ar tb sa il pretuim fiecare cum stim.

Ina iti urez bafta si nervi de otel pe viitor!!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Felicia despre ce index e vb???

Cristinamh mortal...Ardeiasul dar...si Irisuca. Cred ca esti fericita cu asa minuni in casa...dar...si obosita nu???

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cel de la Parintii intreaba, adica :
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=79532

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Catutza, am incercat sa iti raspund, fetele din Cluj stiu insa mai bine.

Noki, ce mai patanie cu cardul, si cu ziua ta neagra. Daca incepe prost se termina si mai prost. Din pacate. Interesanta chestia cu cardul.Eu am decis sa nu folosesc descoperirea ca banuiam ca ma pot trezi cu probleme.

Ce se intampla oare ca avem atatia copilasi bolnaviori? Parca ar fi o epidemie...poate ca e si vremea de vina.Sanatate le urez si sa se faca bine repede. Al meu e ok, dar de vreo doua zile nu prea mai vrea sa doarma, si face scandal...cred ca ii mai ies ceva maselute, ca tare mult isi roade manutele si isi freaca gingia. Aseara a fost teroare ca abia am reusit sa il culc pe la 10 jumate. Sper sa depasim faza.

Dupa cum va ziceam cu cateva zile in urma, noi facem, brad.Am cumparat brad natural in ciubar, nu e f mare, dar cred ca va fi frumos si o sa ii placa lui Kriszti, si sper mai ales ca nu o sa se transforme piticul in aspirator de ace de brad.

Lavi, faina replica Silviei, deci de la parul ei...sunt tare haiosi, ca pot scoate niste perle cu care te bine-dispun pentru toata ziua.

Anda, felicitari pentru actiune, ai reusit sa strangi o suma frumusica, e un pas inainte, pentru un copil cu probleme. Eu nu reusisem sa strang atat pentru baietelul cu leucemie.

Gandacel, felicitari pentru fetita, eu zic ca e varianta ideala, primul copil baietel, al doilea fetita. Sa fiti sanatoase si sa parcuri saptamanile ramase cu bine.

Bulucel, deci ti se pare faina Suedia, eu am ramas impresionata cand am fost, e curat, verde si oamenii f amabili.Peisajul e de vis.

Fetelor, eu am azi un pic inima stransa, acum doua saptamani va intrebam aici daca stiti pe cine va cu neurofibromatoza. Eu am un coleg al carui baiat sufera de aceasta boala.Afost operat deja de doua ori, pt ca tumorile se refac periodic in diferite parti ale corpului, data trecuta a fost la maxilar, acum 2 ani pe creier-intr-un loc inoperabil, azi din pacate il opereaza iar la cap.I s-a adunat f multa apa si deja presiunea e f mare. Sper sa fie bine, desi operatia nu il va vindeca...

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Cristina, ce CD are revista Mami si ce numar? Sa dau si eu comanda in Bucuresti.

Madau, maria_alexia si cine mai are bebelusi bolnavi, va uram sanatate. Se pare ca sintem in asincron cu bolile. Noi tocmai ne-am vindecat si sper din tot sufletul sa nu ne pasca alta, ca m-am saturat!

Gandacel, felicitari pentru fetita!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

despre poet: luni dimineata a luat ultima doza de antibiotic si la pranz a facut 38 cu 2. nu mai stiu dk v-am mai spus sau am spus pe mess cuiva.. pediatrul zice sa mai asteptam, poate e de la dinti. ieri, marti n-a facut febra, asteptam ziua de azi cu inima in chiloti. dk nici azi nu face, maine poate sa iasa si el la plimbare, n-a mai iesit de sambata trecuta, adik de o saptamana si jumatate!!! dk face si azi febra, imi bag picioarele! ma scuzati, dar e iritant pana la folosirea de cuvinte urate faptul ca nu-i trece si ca nu stim de la ce, aia e problema. dk face si azi, facem si o analiza la urina si o luam de la capat cu medicamentele si statul in patut....

maria alexia, sanatate si voua! bine ca a trecut apogeul enterocolitei.

leea, cred ca ajung 2kg tort, stii ca niciodata nu mananca toti invitatii tort, dk e cu cioco, nu mananca aia de le plac torturile cu fructe si dk e cu fructe, invers.

noki, bafta la franceza. ai invatat ceva?

madau, azi vine pediatra? cum a fost asta noapte miruna?

mandy, sanatatae copilului colegului. nefericita situatie...Mi-a dat o idee buna cu bradul in "ciubar" cum zici tu. am auzit si lacolegii de serv ca tine toata vara in balcon, mai la umbra si cu apa. Pe langa ca nu mai dai bani pe brad anual, ai si brad mai bogat, miroase si extrem de tare in casa, nu ca ceio taieti si salvezi de la taiere un brad pe an, necumparand ulterior.

cuscra, hai ca mai e putin si afli si tu sexul micutului.

gandacel, felicitari!

mai aveam de zis parca, dar sa-mi mai aduc aminte...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Fetelor, intru si eu repejor sa va multumesc din suflet pt urarile de LMA pt micuta Mateea, care s-a comportat exemplar de ziua ei: a zambit la toata lumea, a facut poze cu toti invitatii si a stat treaza pana a plecat ultimul invitat... adica pana la 23.45.
Nu am citit mai nimic din urma ca nu prea mai am timp . Mateea e bine, sanatoasa, are cam 10 kg si 76 cm., mami mai putin bine... dar se multumeste cu ce are.
Leea ai mare grija de ginerica. Stiu ca nu am prea tinut legatura, dar de la pierderea sarcinii ma simt destul de rau si nu prea mai am posibilitatea sa stau pe net.Mai intra sotul meu si ma pune la curent cu noutatile, cand poate si el.
Multa sanatate la cei bolnaviori.
Va pup inca o data si va urez un CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi si va multumesc ca va mai ganditi si la mine.
Nu stiu daca mai pot sa intru prea curand asa ca urez aici un sincer LA MULTI ANI, pt toti bebelusii, sa creasca mari si sa fie sanatosi si norocosi.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

gooda dimineata.

nu va mai zic ca nu dormim, ca doar stiti.
ieri am fost plecata cu el la o matusa si am adormit in masina.
in RATB...nu in masina mica.
nu mult, pret cam de 1 statie, dar m-am speriat cand m-am "trezit", ca nu stiam ce-i cu mine.
normal ca dormit si tero....mai multe statii.

NOKI ai aparut???? ( eu nu am terminat nici scutecul trecut de citit)
ca erai disparuta...vroiam sa-ti zic ca si vlad merge EXACT ca Saralina, cu manutele ridicate in dreptul urechilor.

in rest..nu am citit nimic, numai zic nimic, decat ca VLAD TUSESTE CAM RAU.
de ieri, de cand eram la matusa-mea....aia are un catel care l-a cam lins pe vlad pe manute si cred ca si pe botic...
la ea ziceam ca tuseste ca era aerul fff uscat, dar a continuat si pe drum, si acasa si toata noaptea si scuma...
sa-i dau ceva?? ambroxol, ventolin eurespal am in casa.

vreau sa ma intind nitel in pat cat doarme el

va pooop

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

O intrebare rapida, dupa aia intru sa si raspund,, ca am pe cineva care tre' schimbata de kk.

Stie cineva un pediatru bun la CMU?

Nu pt mine, pt o prietena care are abonament acolo.

Multumesc

Mergi la inceput