LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 8
Noki_Lara spune:
Ando, tinem pumnii poetului sa nu revina cu febra, ci sa nu mai aiba nimik, incat sal poti scoate in parculete. De invatat NU am invata pentru acest examen, ca stiu ceva franceza, iar asta e la nivel basic. As fi recapitulat, dar din pacate m-am luat cu selecatul a 13 poze pentru sarah, ceea ce mi-a umplut toata dimineatza. si tot nu m-am hotarat inca...
Cu torturile..ups, io-s in categoria care papa si de fructe si de cioco...numai dulce sa fie!
Joy- of, draga de tine. Cred ca epuizarea incepe sa-si spuna cuvantul daca ai adormit in bus. Sper sa nu aiba piticul nimik grav. Pune vase cu apa pe calorifere, ca si de la aia poate bine, d ela aerul uscat, adica.Sanatate infinita!
Madaaaaaaaaaaaaaaaaau- vesti despre Miru ai? Bune, vreau, ca de de-alea rele, sunt satula.
Azi mancam adica speram ca mancam spanac. E prima data si i-l dau cu ou fieet. Doamne ajuta sa NU semene cu mine, ca io una Nu ma omor dupa el. Decat dupa cel facut de mama, care din pacate nu am reusit sa-l copiez fidel. plus ca e de-ala taiat din punga, iar alea nu sunt asa de fin maruntite ca si cand le-ai face tu cu manutza ta...asta e!
Plec dupa ce se scoala la posta. Imi e o greatzaaaaaa...![]()
![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
tania-z spune:
A murit bunicul lui Cosmin 

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Noki_Lara spune:
Of Doamne, Taniutza scumpa...condoleante. Ce veste trista si bulversanta.
Dar io zic sa nu-ti faci griji cu ziua lui Che, vizavi de invitati...important e ca voi il iubiti si il veti sarbatori in familie, in cerc restrans. 

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
tania, imi pare rau. puteti sa-l sarbatoriti pe stefan in fam. de ziua lui, putin si sa faceti party mai mare luna viitoare sau sa nu mai faceti party.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Hai ca facui search pe forumuri dupa doctori de la CMU pt prietena mea. 
Of, of Tania condoleante, odihneasca-se in pace! E bunicul din Sadu?
maria-alexia o sa-ti scriu mail. sanatate multa! 
madau antibiotic la telefon?!
Eu va
pt aprecierile legate de Silviuc.
Azi merg cu amandoua la pediatra, sper sa fie cuminti.
crissy77 spune:
Tania,
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.
Gabitaco, sanatate multa, sa te pui repede pe picioare pt. Mateea ca ea are cea mai mare nevoie de tine. Chiar daca nu o sa mai scrii sa stii ca noi ne gandim la tine. Si daca tot te tine sotul la curent cu noutatile de pe forum... nu ne pune si noua un link cu aniversarea Mateei?
Noki, bafta multa la fraceza, sa iei nota maxima. Si noi avem noutati in meniu astazi: ficatel de pui. Sa vad cum o sa i-l fac...
Madau, asteptam vesti bune.
Leea, noi am avut 24 de invitati si un tort de 2 kg (noi am fi vrut macar de 2.5 kg, dar era tava prea mica) si ne-a ajuns. Ba a mai si ramas.
Trimit ca trebuie sa-i fac de mancare printesei.
Cristina & Elise-Stefania
lavi02 spune:
noki daca tu esti in asentimentul meu cu religia, sa stii ca eu sunt in asentimentul tau cu torturile 
Bafta la franceza!
dordia si leea si alinus multam de raspuns, sa vedem ce iese pana la urma.
anda misterioasa febra la tine, ca si la madau; sper sa-i fi trecut urechea. Nu mai vine dr sa-l apese in pct ala magic ?? 
Ina tinem pumnii interctiune soacra!!! 
Ar fi cazul sa mai strang de prin casa, ca-i ca dupa juma' de bombardament. S-a trezit Nati si eu am profitat de somnul ei... stand pe forum!

camelia_daniela spune:
Tania, iubita, condoleanze!!! 
Lavi, scumpica foooc Silvia !
Madau, ce mai faceti ? Da-ne vesti bune!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
bb_alinus spune:
Taniuk sincere condoleante pt strabunic... sa se odihneasca in pace.
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
Primul meu Sfant Nicolae
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii