LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

tania-condoleante!!!

mada -sanatate mirunicai

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Tania,imi pare rau ,condoleante !!!

Noi ne-am intors de afara ,am culcat piticu ,bagat niscai pui cu legume la cuptor ,acu' ramane sa si pape cind se trezeste ...

Revin!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

M-AM TUNS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor suntem binisor..aseara a avut iar febra mare 38.9, i-am bagat supozitor, caci se pare ca la efferalgan nu reactioneaza deloc, si a dormit bine toata noaptea. Mai putin eu care m-am trezit din ora in ora s-o pazesc. Am vb cu dr la tel, vine azi pe 7 s-o vada, cica in principiu eliminam boala a coplariei ca au trecut deja 3 zile si n-are bubite, vedem ce-o fi. Dimineata i-am dat Nurofen, acum o ora avea 37..deci e bine.
Sper sa nu mai creasca.

Multumesc inca o data din suflet ptr urari, sunteti de milioane.

Scuze ca v-am tinut in suspans, insa am fost sa ma vopsesc si eu si sa ma tund, n-am apucat insa sa citesc nimic din urma, promit ca recuperez.

Fug sa-i fac papa la fata, apoi am programare la unghii. Va pupam cu mult drag, si daca mai sunt bbelusi bolnaviori, sanatate multa!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feli, nicicand nu am fost mai de acord cu tine...

Sarah e fiica-mea clar, ca deh...cu mine seamana la fire: azi a papat spanacul - desi ii era tare foamete - dar asa...cu gura altuia. Pai prin comparatie trebuia sa fi vazut cum balota ieri ardeii umpluti.
Nic nu stiu cum sa fac: sa-i mai dau si maine, sa-i fac altceva. Mai incerc totusi si maine cred.

Ca deh, maine va fi o zi dificila, ca mergem la vaccinul de 1 an. Doamne ajuta, ca mie tare frica mi-e de el!

Madau- ce ma bucur pentru vestea cea buna. Sa speram ca va fi bine pe viitor!

Amu va pupicesc pana diseara sau maine, ca am o groaza de treaba.U all!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Felicia si Mandy multumesc mult de raspuns,o sa transmit prietenului nostru,

Tania , condoleante!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Leea ii dau soldatei unsi cu unt si jeleu pe loc. M-a vazut Ilinca mancand si de atunci vrea si ea. Ea incearca sa gusti tu intai, sa vezi ce pofta ii faci
Tania condoleante!

Mai scriu mai pe seara...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Tania, condoleante. Cred ca e un soc, nici nu stiu ce sa zic legat de party.E tare dificil.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, ma bucur ca ne-ai dat vesti bune! Doamne ajuta sa o tineti tot asa!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Feli sa stii ca ai dreptate, mai zilele trecute mancam cu totii paste cu sos de rosii, miss avea in farfurie exact acelasi lucru ca si noi, eu vroiam sa ii dau ca de obicei cu lingurita ei si ce sa vezi scandal de numa', ea imi arata farfuria mea. Ei bine a mancat doar din furculita mea cam tot ce aveam eu in farfurie. Incercam din cand in cand sa ii dau din farfuria ei...no way! Tare fraiera fii-mea . Asa ca io m-am multumit cu pastele din farfuria ei, si uite asa simbioza perfecta.

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Tania, condoleante!
Maria - alexia, of, si voi cu vesti din astea dureroase? Sanatate multa la puiut!
Madau, iupiii, speram sa fiti pe drumul cel bun. La fel si poetul Andei.
Pupam si restul de bb bolnaviro, daca mai sunt.

Noi suntem bine, am fost la Metro numai cu Maria si a fost de-o cumintenie rara, a trancanit in gura mare stand in fund in caruciorul de cumparaturi, de se uita toata lumea la noi. Bine ca s-a terminat mai toata marfa de sezon - gen coarne, magneti misto de frigider, etc, etc si nu am prea avut pe ce da banii, oricum am mers la clatit ochii, ca sa mai uit de belele. I-am luat carut pt papusa, sper sa nu mi-l dea tati de cap, dar daca ar fi dupa el, nu i-am mai lua cadou de Craciun, ca nimic nu-i potrivit varstei ei. Nu mai erau nici elefanti balanganitori nici cai, nick, nick.

Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze 12 luni
poze
Poze 1 an

Mergi la inceput