LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 6
madau spune:
Scuze ptr pisalogeala...am tot citit ca la bolile astea ale copilariei nu e indicat sa-i dai antibiotic. Si acum vine intrebarea..de unde stiu eu daca nu cumva e vreo boala din asta, ar trebui sa astept sa-i apara bubite, nu?? Daca e infectie urinara, n-ar trebui sa o deranjeze cand face pipi sau ceva??? Sunt complet derutata, mai bine ma duc sa ma uit la TV

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar
leea_cv spune:
Cris multumesc pt chestia cu motzul.
Miha sanatate micutei tale.Ma mir ca nu s-a lovit.E norocoasa.
Feli e de-a dreptul laudabil ca Ilinca papa painica cu ge.Pe-al meu nu pot sa-l fac nicicum sa manince.Ii dai felia intreaga s-o morfoleasca ea cum poate sau faci soldatei?
Gindaco felicitari.Chiar trebuie sa fii in culmea fericirii.Ai pereche.
Anamari felicitari pentru mergacios.
Buluci vacanta frumoasa pe plaiuri suedeze.
Lavi nici io nu-s de acord cu accentuarea religiei in sistemul educational.Bine ai facut ca au cerut schimbarea poeziei.La 5 ani nici nu intelege bietul copil ce-i cu rastignirea.E cu siguranta mai emotionata fata sa vorbeasca despre iarna si zapada.In celalalt context, varianta indulcita va fi cea pe care o va afla T.Si,desigur ta-su are si partile lui bune.
Tania refacere grabnica bunicului!Va fi nasol daca se intimpla ceva pina duminica.Iti tin pumnii sa nu.
RaluD viata lunga lui Andrei.Sa-si ingroape el bunicii,apoi parintii...ca asta e mersul firesc.
OOOfff mai Mada.Nu trebuia sa lasi tu doctorul sa vina oricum?
Am facut si eu comanda pt tortul lui Tudor.Am impresia ca e exact ca al Andei.Cu pitici.De 2 kg.Cred ca ajunge.Voi l-ati facut mai mare?In ideea in care vor fi vreo 15 invitati?
A devenit o placere pt T sa muste orice prinde.Pe mine mai ales.Ma invineteste ori de cite ori ma prinde nepregatita de riposta.
Pupici tuturor.
Leea si Tudor (19.12.2005)
maria_alexia spune:
Salutare si de la noi!
Semnam si noi condica cu bolnaviori, din pacate
. Sambata noaptea Cristi a facut febra, 39.2. Ne-am speriat, noroc ca citisem sfaturile voastre despre febra (cred ca Nichita si T erau bolnaviori la momentul acela
). Tare bine ne-au prins, salvasem discutia si am stiut ce sa fac in miez de noapte
. Pacat ca au venit din experientele voastre probabil la fel de dureroase ![]()
A doua zi a devenit cert ca e si diaree, dar tot nu stiam inca ce s-a intamplat. Pediatra a luat decizia sa-l tinem pe Hidrasec si antitermice o zi-doua, pana vedem despre ce e vorba.
Luni avea diaree urata, si au inceput sa apara si firisoare de sange in kk. M-am speriat groaznic. Refuza ORICE lichide sau solide, doar sanul il mai accepta, dar cum suntem in lichidare si dupa nopti nedormite... l-a ajutat mai mult sa se calmeze. Am primit si antibiotic si de atunci ii merge mai bine. Se pare ca e o enterocolita infectioasa urata, nu stim de unde/cum a reusit s-o ia. La cate baga in gura...
. Spunea si doctorita ca are foarte multe cazuri de genul asta in perioada asta, si copii dar si adulti.
Azi a fost ceva mai binisor, in sensul ca l-am putut aseza de 3 ori in scaunelul de masa si a deschis gurita la ceva papa de ultra-regim. Si am reusit si sa-i dam ceva lichide... S-a mai inviorat si el, ieri a dormit (=zacut) de m-a speriat.
Cam asta ar fi... Oricum, speram ca de-acum suntem pe drumul cel bun...
A salvat cineva cumva sfaturile cu diareea? Ma intereseaza in special cum sa continuam regimul de acum incolo. Daca puteti sa-mi trimiteti pe mail sau pe PM, va rog...
Si am mai prins ceva razant despre Biotics si refacerea florei, dar nu mai stiu cum se ia si daca ne-ar fi si noua util.
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
Madutza10 spune:
Sanatate multa copilasilor bolnaviori ,imi pare rau sa aud veste nu tocmai bune despre ei..
Mada,trebuia sa chemi doctora oricum ,despre antibiotic nu stiu ce sa-ti zic ...
gandacel ,felicitari pentru fetitza ,acum chiar veti avea o familie completa :)
Tania,sanatate bunicului ,speram sa-si revina !
Leea ,eu nu cred ca ajung 2 kg ,noi am avut 45 de persoane iar tortul l-am facut de 6kg!
maria_alexia,Orlando a avut de 2 ori enterocolita si la fel s-a manifestat ,..dupa ce s-a vindecat tot i-am mai tinut regim cel putin o saptamina ,cu orez ,morcovi ,lapte fara lactoza in mucilagiu ,ceai de menta ....
Biotics-ul se pune in bibele de lapte (asa ne-a recomandat dr) ,jumate dimineata ,jumate seara1
Ripley si voi febra??Off ,ce se intimpla oare cu bebicii nostri ?Sanatate multa !!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
M-AM TUNS
Ina869 spune:
Gandacico, FELICITARI pentru fetiza cu funditza!!!
Lavi, bunica soseste asta-seara, mergem sa o luam de la aeroport in scurt timp.
Nu sta ea sa spioneze la computaret, in primul rand ca nu vede sa citeasca fara ochelari si in al doilea rand nu o s-o lase racheluta ( am instruit-o sa-mi spuna tot ce se intimpla cand nu sint eu acasa
).
Mai Lavi, ar trebui sa scoti o carticica cu perlele Silviutei, mie tare bine mi-ar prinde s-o citesc, de cate ori ne povestesti ce mai zice ma tavalesc de ras! ![]()
Leeo mama, ce cautasi asta-noapte prin Canada in visele mele? toata noaptea te-am visat, vroiam sa ma rugai sa nu-l intorc fiindca nu l-ai mai avea pe Tudor. Nu mai stiu ce am facut pina la urma, dar parca eram de neinduplecat . M-am trezit, am baut apa si apoi iar te-am visat, taica-su lui T vroia sa vorbeasca cu tine si eu nu-l lasam, ii spuneam ca dupa cate mizerii ti-a facut nu are dreptul sa te mai vada sa te supere.
Na, uite cati aliati si garzi de corp ai si nici nu stiai! (am visat asta fiindca m-am dus la culcare cu gandul la tine).
Bulucico, poate va pierdeti pe-acolo si va faceti uitati!
Mada, Maria Alexia multa sanatate puilor!
Tania iti tin pumnii sa fie bine totul pina duminica si nu numai!
Pina acum sigur si Corapino trebuie sa stie ce-o sa fie bebe.
fug la aeroport!
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
dordia2000 spune:
Am intrat si eu pe fuga sa felicit fetele care s-au ocupat de strangerea de fonduri pt Andrei!!!
Anda felicitari in mod special pt organizarea intregii operatiuni si sa dea Domnul sa ii foloseasca micutului pt insanatosirea lui cat mai rapida!!!
Sanatate muuulta bb-ilor bolnaviori si....un
de la Stefan pt fiecare!!!
Gata ma duc la nani! Pe maine!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
catutza spune:
Buna!
Am si eu nevoie de un sfat AICI.
Poate stie cineva...ceva.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
catutza spune:
Am intrat putin sa va salut, sper sa fiti bine toate , inclusiv copilasii.
Nu am avut timp de citit ca Bianca face ca trenu in gara daca ma vede pe scaun la calculator, asa ca daca vreau sa nu ma auda tot blocul trebuie sa ma ridic.
Madu , sper ca e mai bine Miruna (am apucat aseara sa citesc ca face febra).
Azi nu am mai rabdat si mi-am cumparat brad-artificial, si deja l-am montat, dar acum trebuie sa-mi cumpar si globuri ca nu-mi mai plac cele pe care le am. Acum sa vad ce fac sa nu mi-l dea jos Bianca.
Va pup si sper sa pot intra macar sa va citesc, ca de scris...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
cristinamh spune:
sunt dupa o noapte de-aia nebuna... cu treziri "fara numar, fara numar, fara numar..." o iau razna, iris nu stiu ce-a avut, s-a trezit ca la balamuc, cred ca din juma in juma de ora. isi lua suzeta, atipea la loc, apoi iar... si trezirea era cu tipete.
la 6,30 desteptarea, deh, copil mai mare de hranit, dar copilu mare se scoala in forma si da drumul la muzica, el trebuia sa danseze! nici n stiti cum danseaza un pitic de 3 ani la 7 dimineata. dar dansul e si mai si cand are partenera de un an! care s-a dat urgent jos din pat si-a inceput sa topaie. si care, dupa plecarea a jumate de familion la gradi, nu mai are somn, si bantuie prin casa.
stam si ascultam cd-ul din "mami", ca deh, asa e frumos sa te trezesti.
noi ne facem brad, cu toate riscurile. o sa evit pe cat posibil globurile, sa pun doar ornamente incasabile. poate o sa fie atat de incantata ca n-o sa-l atinga!
poate vi se pare ciudat, dar eu imi amintesc bradul meu de la 3 ani, de dinainte sa se nasca fratele meu. asa ca exclus sa nu fac... ca doar acum, la 3-5 ani se bucura copiii cel mai tare. apoi, lui andrei i-am zis ca mos craciun vine acolo unde gaseste un brad impodobit (de-aia o sa vina si la gradi, si la tati la servici). ce daca il tranteste si iris nitel, n-o sa se rupa, ca e artificial.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Noki_Lara spune:
Mneatza gasca mamicoasa!!!!!
Ce mai faceti, ce mai zicetzi? Io-s vesela azi ca bunghesc dupa prima perdea de nori o umbra de soare, ceva acolo care ma binedispune. Ca sa nu mai zic de frumusetea de cadou primita azi de dim de la nenea cantarul, care arata minus 5 kile de la inceputul curei de slabire!!!! 

Asa ca trebuie sa ignor examenul de azi la franceza, ca sa nu-mi strice buna dispozitie![]()
Lavi-
quote:In asentimentul meu total grait-ai!
Eu nu cred ca e potrivit ca la gradi sa se puna asa un accent pe religie; religia e o chestie intima si particulara, la latitudinea fiecaruia zic eu.

RaluD- tinem pumnii sa treaca cat mai repede perioada asta dificila si pe zi ce trece micutul sa se insanatoseasca! Doamne auta!

Taniuk- of of of si iar of. Gandeste pozitiv si o sa vezi ca va fi bine. Tinem pumnii pentru super aniversarea lui Che!
MAdau- of...sanatate infinita piticei! Io nu prea cred ca e boala a copilariei. O urocultura poti sa-i faci ca sa elimini si suspiciunea asta. dar trebuie musai s-o vada doctorul, s-o pipaie, verifice in gat tra-la-la.
Leea- io zic ca e suficient de 2 kile la 15 persoane. Mai ales daca asa ti-au zis alea de la cofetarie. Al nostru a avut 2.600-2.800 dar asta era obligatoriu, ca altfel nu iesea forma de ursuletz. Si a ajuns o gramada.
Maria-Alexia- ceveste proasta! Sanatate piticului cu burtica deranjata. O sa-i treaca de la antibiotic repede, o sa vezi. Numai ca trebuie musai regim ce putin cateva zile bune dupa ce face kk normal. Adica orez la greu, morcov fiert, de-astea. Cu medicamentele de refacere a florei interstinale nu ma bag, ca noi nu am luat niciodata, asa ca nu stiu. Pupici infiniti!

Cristina- stiu ca esti amarata ca nu ai dormit si NU as vrea sa fiu in pielea ta. dar atata e de misto atmosfera pe care o descrii...cum danseaza ei amandoi dimineatza

...asta chiar e un peisaj extrem de frumos...Of, de as avea si io atata curaj ca tine sa mai fac un bb. Dar nu am...Catutza- sorry pentru bebeul cunostintei tale. Stiu ca exista ceva bazine speciale, dar ca sunt ff scumpe si de-aia nu m-am interesat mai in amanunt. Cauta pe DC ca mai erau subiecte de genul asta.
Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!