LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

mamici dragi,

dar eu nu pot tine pasul cu voi...

mi-a placut replica Silviei. :)
sanatate copilasilor muciosi.

al meu a inceput intr-un final sa mearga singur....yupiiee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Silvia si simtul critic.. are de la cine-l mosteni

Apropo, azi cred ca am facut-o de oaie
Ieri am primit poezia pe care trebuie sa o invete Silvia pt serbare si azi am dus-o inapoi, sa mi-o schimbe.
Cred ca educatoarea se va oftica rrrau.....

Ideea e asa: vorbeam eu cu educatoarea A zilele trecute cum ca e o inflatie pe piata de poezii pt copii proaste, cu o rima obosita dar fara ritm si masura, cu texte stupide etc. Educataorea zicea ca se apuca sa mai caute pt serbare si poezii din clasici: Cosbuc, Alecsandri, Goga, etc, iar eu ii dadeam dreptate.

Cand colo, ieri primeste Silvai de la educatoarea B (sunt 2) o poezie din aia fara ritm si cu masura ciudata - un vers de 8, unul de 7, unul de 6, ca nu poti gasi o cadenta sa o inveti si sa o reciti. In plus un text din cale afara de religios, cu Isus pomenit de 2 ori in 3 strofe, cu ingenunchiat, etc. Eu nu cred ca e potrivit ca la gradi sa se puna asa un accent pe religie; religia e o chestie intima si particulara, la latitudinea fiecaruia zic eu.

Asa ca azi am venit cu poezia inapoi si am prins-o pe educatoarea A care a zis ca imi cauta ea una cu iarna, fulgi, brazi, etc si ca ea tot are discutii cu educatoarea B care tot texte si scenete religioase gaseste, etc.

Acu's curioasa cum va reactiona eduacatoarea B cand va afla ca am venit cu poezia in dinti inapoi - si cu mofturi.

Nu m-am gandit decat dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor eu sunt stresata rrrrrau! Bunicul lui Comsin a fost azi internat de urgent si operat, acum e la reanimanre. cica dr. au spus sa se astepte la orice. i se umflase gatul si nu putea vorbi cand a fost internat, dar acum imi spune socru-meu ca a facut ....septicemie??? Acum, noi aveam duminica ziua lui Stefan, e totul comandat, oamenii invitati...ce vom face daca se intampla ceva? Sper doar sa fie bine

Madau eu stiu de la dr. mea o 'reteta" de scadere a febrei pe care i-o dadeam lui Stefn cand nu aveam voie sa-i dau supozitor ( la diaree, de ex.) este vb de 1/4 fiola de algocalmin+ 205 ml de efferalgan la 8 ore. Sper sa te ajute, bineinteles, daca mai face si dupa ce pleaca dr. ta. Eu sper insa sa-i dea de cap.

Noki ia-te de mana cu Madau de acum cateva zile, cand isi sucise si mana. N-ai avut tu rabdare, ca numai maine e 13!

Lavi tare de tot Silviuca!

Anda ma bucur ca grupul nostru a reusit sa plateasca macar o zi de spitalizare pt Andrei. sa dea Dumnezeu sa se insanatoseasca, ca i-a ajuns bietului pui traiul prin spitale.

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Multumim de aprecieri pt Silviuk spirit critic.

Tania of-of

Algocalminul picaturi (nevralgin) se da 1 pic/kg corp.
Dar pana la 39 nu e cazul.
(Stiu ca s-a mai zis)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Multumiri uriase tuturor fetelor care au donat pentru Andrei si celor care i-au trimis un gand bun!
Dumnezeu sa va dea Sarbatori frumoase ca sufletele voastre si sanatate in familie!
Semnat: o matusha foarte emotionata.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Craciun fericit si voua, raluD! sa-i fie de folos banii!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Lavi Algocalminul fiola prescris de dr. mea nu e Nevralgin, e fiola normala, de adulti. La "reteta de copii" mi-a recomandat 1/4, deci 0,5 ml

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Pai cam tot acolo e (aprox). 1 ml are cam 30 de picaturi. Deci jumatate are cam 15 picaturi - aia-i varianta dr lui Noki.
Varianta Silviei_d si a dritei mele e 1 picatura/kg corp.

Atata doar ca nu stiu daca Nevralgin si Algocalmin au aceeasi concentratie. Eu am folosit doar Algocalmin fiola pana acum si la aia e 1 pic/kg corp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola si de la noi asa mai pe inserat!

Sanatate Mirunicii, Dariei care vad ca sunt bolnavioare.
De Poet nu mai stiu nimic? Oare oi fi sarit peste postari sau mami nu ne mai da vesti?

Madau acuma tu poate ai deja raspunsuri de la medic, vreau doar sa iti spun ca noi am avut febra 39 vineri seara si sambata dimineata si s-a dovesit ca era de la un dinte. Adica pana acum alta explicatie nu ar fi.Deci poate si la voi tot asta e.

Anda bravo pt actiunea incheiata cu succes. Sper ca micutul Andrei sa se faca bine. Am vazut pozicile lui si m-a impresioanat teribil acest mic luptator.

Noki mama ce zi de-aia de sarit pe geam ai avut, sper ca te-ai culcat ca sa nu mai dai si de alte belele. Mai salveaza Sararica situatia:)) Bravo pt balotat.

Gandacel felicitari pt fetita! Wowwwwwwww cred ca e exact ce vroiai, "pereche regeasca" se numeste aici!

Bulucel sa ai parte de sarbatori de vis la Suedia si sa ne arunci si noua cateva foto si impresii.

Lavi da' ce bine le mai scrii tu, iar Silviuta iti calca pe urme la analizat situatii de importanta majora:)) Succes cu poezia!

Anamari ce bine ca mai intri sa ne dai vesti...chiar daca cam scurte. Felicitari pt mergaretul Liam.

Of Tania ce veste naspa cu bunicul sotului ( daca am inteles bine). Sper din inima sa nu se intample nimic

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Va spuneam ca e mai bine parca, asa ca am sunat dr sa nu mai vina azi, am plecat la Cora si am lasat-o acasa cu mama...cand ne-am intors..surpriza..facuse iar 38.8. Am sunat din nou la doc si a spus ca vine maine musai sa o vada, daca tot nu scade febra sa-i dau antibiotic, ca nu e de gluma. Dar parca as mai astepta pana maine cand vine ea. Voi ce ma sfatuti???
Ma gandesc ca poate nu e de antibiotic...sau...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput