LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Multa , multa sanatate lui Andrei.Banutii astia nu ii ajung,cu siguranta, dar ii pot da o speranta.Speranta ca poate, cu ajutorul lor, zilele nu ii vor mai fi numarate.Mai mult de atit,inima fiecarei mamici de la noi bate si pentru Andrei.Si pentru fiecare copilas care,desi nu a gresit cu nimic e supus unor suferinte ingrozitoare.
Felicitari fetelor care au avut initiativa

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gandacel felicitari pentru fetitza, sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa

Madau insanatosire grabnica Mirunei.

Noki nu inseamna ca zice Doru ca esti logoreica, ci ca vorbesc eu mai putin in unele cazuri Bafta la examene!

Bineinteles ca aseara chiti n-a vrut sa manance orez cu lapte, nu-i placeau boabele de orez, le scuipa ca pe seminte. Dar i-am dat o felie de paine cu unt si jeleu de zmeura si a ras-o. Dupa juma d eora se chitaia toata, nu stiam ce are. Pana cand mi-a trecut prin cap sa-i dau apa ai ce credeti? A ras 100 ml d eapa, ceea ce arata ca se poate bea apa si asa 'natur'. Mai incercam si alte retete de papa ptr noua mofturoasa.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

salutare

de vineri de cand am postat ultimul mesaj n-am mai deshis calc, va spuneam atunci ca iulia are putina febra si ma gandeam la reactii ale priorixului, ei bine, NU, a fost un pui de raceala, muceste intruna, muuuult, suntem nedormite de 3 nopti amandoua, stranuta dar nu are nimic in gat si nici la plamani nu se sude nimic.

partea buna e ca nu mai face febra, suntem sub tratament... m-am saturat de racelile atea, a patra oara in 3 luni, de data asta a luat de la mine....

a si vomitat, nu mai stiam ce sa-i mai fac, plus ca 12 ore n-a vrut sa mance nimic nimic.

duminica am fost cu copilu' in urgenta... of

am culcat=o cu mine noptiile astea ca nu se putea odihni altfel deloc, si unde credeti ca am gasit-o azinoapte: s-a scurs intre patutul ei si pat era deja jos si probabil ca nu se putea misca si a inceput sa planga... sa mor de stiu cum a reusit, cred ca s-a foit pana l-a impins (e patut tip tarc si e usor)... imaginati-va ce soc am avut cand aud copilu ca plange , intind mana si nu dau de el...m-am dus dupa zgomot

bine ca nu s-a lovit...

Mada am citit ca si Mirunica e bolnavioara... of
ANDA cum e poetul?

LA MULTI ANI urez si eu aici bbilor care si=au serbat zilele astea anisorul, sa aiba parte de muuulta fericire si noroc...

va pup ... ma duc .... s-a trezit mucoasa lu mama

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Hei, hei!(hello in suedeza)
N-am citit nimik, si nu cred ca voi reusi in perioada asta, decit cind ma voi intoarce la baku!
Am ajuns cu bine, simon s-a comportat exemplar, a plins doar la aterizare dar i-am dat baby calm , ptr orice eventualitate!
Suedia imi place foarte mult, este o tara cu oameni reci dar civilizati, linistiti!Natura este extraordinara iar aerul curat il face pe simon sa adoarme instantaneu!Cred ca vom peterce un timp frumos de sarbatori, ceea ce va dorim si voua!

Pupici

Tre sa ma duc la simon sa nu zica soacra-mea ca-s dependenta de internet!

In sfirsit,nu mai avcem steag static!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Gandacel, La Multi Ani! cu intarziere, si felicitari!!!! pentru fetita!

Miha2006 si Madau, sanatate bubulinelor voastre!

Buluci, ce ma bucur ca va prieste Suedia! Sa aveti un timp bun.

Cam atat am avut timp sa scriu, tre' sa fug la servici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hello, suedezo!!!

Noki ce zi de pomina ai avut! Chiar ma gandeam ca a mea e, dar a ta o intrece.

Anda felicitari pentru finalizarea actiunii! Si pentru efortul organizatoric.

Ina eu chiar nu-s prea cu gatitul... asa la limita supravietuirii. Nu stiam ca-mi ies descrierile asa apetisante!
Pe cand soseste bunicuta????

Ia, stiti ce va rog?! De acu s-o vorbim numai de bine pe soacra Inei ca cine stie cand gaseste femeia calculatorul aprins si isi baga un ochi. Ochiul soacrei.

In alta ordine de idei, felicitari pentru ideea de a face Revelionul la restaurant (la fel si noi ) si Noki felciiatri pt ideea de a pleca cu Adila "cat vezi cu ochii" o saptamana. Fii sigura ca Sarah nu va sta nici nedormita nici nemancata 7 zile, cumva se vor descurca ele doua.

Gandacel felicitari pentru fetita!!! Sa-ti creasca mare si sanatoasa (in burtica deocamdata)!!!

salisa felciitari pentru party!!! Ai fost tare cu platourile uitate in frigider

Leea eu zic sa faci aniversarea de 1 an acum si taierea motului cand pot sa vina nasii. Ca trebuie sa le dai si lor importanta cuvenita, dar si evenimentului - ziua lui Tudor.

Cat despre ce sa-i spui lui T cand va fi mare... greu de zis, dar si eu votez pt o varianta "indulcita". E foarte greu sa cresti/traiesti cu ideea ca tatal tau e un nemernic. POate a avut si el motivele lui si un copil (mai ales un baiat!!) trebuie sa aiba o imagine buna despre tatal lui. Sa se mandreasca cu el, sa-l respecte, sa-l aiba de model intr-un fel. Sunt sigura ca dl "Tati" are si partile lui bune. E mai bine sa creasca cu ideea "mami si tati nu s-au inteles si de-asta traiesc separat, dar amandoi te iubesc" decat "tata e un nemernic care ne-a parasit si nu voia nici sa existi".

Noah, vezi si tu. Mi-am dat si eu cu parerea (ceruta au ba!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau, miha si camelia sanatate multa puiutelor mucioase/febrile/si-si.

La fel si Boetului sa-i treaca mucii si febra! (Nu l-am putut incadra la puiute)

Nu v-am zis de Silvia, ca duminica m-a ajutat la bucatarie, a modelat si dat prin faina 3/4 din chiftele si a taiat cartofii pt salata orientala. Cu un cutit din setul "de gala" care nu prea taie, dar pt cartofi fierti e f bun.

-----------

Aseara i-am facut baie Natiliciului in cadita ei rosie si atunci cand a varsat cadita Virgil a constatat ca apa era cam naspa (colorata) - asa venise de pe teava.

Virgil: - Acum vad ce apa murdara era in cadita!
Eu: - Aoleu si am spalat-o si pe cap!
Silvia: - Eu cred ca de la parul ei era asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ha,ha,ha, silvia mereu va face complimente de-astea...mai stii cand ti-a zis ca mami, de ce sunt sanii tai asa jos acum, ca erau mai sus? sau ceva de genul asta:))))acum zice ca sora-sa are superjeg in par:))) cred ca se face o ironica

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gandacel....woooow, pereche, ce bine! Sa/ti traisca micuta sanatoasa in burtica!

Lavi, de belea Silviuka!!!Anda are dreptate...

Gata pauza de Access, inapoi la seminar, ca vine profu sa-mi controleze tema.

Apropo...Cristina/ mai am 2 seminarii. Poate trecem la nivel ceva mai avansat si pot sa-i plasez intrebarile tale.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki esti de coma! Cu tine seamana Sarah asa habauca....

Miha multa sanatate Iuliei! Nu te mai invinovati atat, ca nu a patit nimic

Buluci mama, ce te invidiez Sa faci poze. Petrecere frumoasa printre suedezi!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput