Copii schimbati la nastere
Raspunsuri - Pagina 5
ligia13 spune:
apropo de genetica:
Sotia unui tip alb naste un copil negru. Suparat, ii cere sotiei explicatii iar aceasta ii spune ca ea, cand era mica, mama ei neavand lapte destul a dat-o la o negresa sa suga si de aceea, acum, a iesit copilul negru. Sotul, fericit ca totul este ok, pleaca la parintii lui. Acestia, cand vad copilul, au un soc dar sotul le da si lor explicatiile sotiei, la care mama lui ii spune:
- Si eu, cand ai fost tu mic, te-am alaptat cu lapte de vaca dar nu credeam ca o sa iesi asa bou !
Eu si Raducu (22.04.2005)
cristi_2003 spune:
eu l-am pus pe sot (instruit de luni bune) sa aiba si camera si aparat foto la el - neaparat sa ii faca poza la bebe imediat ce il vede.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
denizel spune:
Cristina, felicitari!! & (nu am stiut ca s-a nascut Stefan Carol :-).
Sa fie sanatos, iar voi sa va pricepeti sa il faceti cel mai fericit copil din lume!!!
cristi_2003 spune:
multumim denizel - incercam si noi cat putem, deocamdata mai stangaci.... da suntem absolut fascinati de el.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
Muuh spune:
Eu i-am vazut imediat ce i-au scos. Am avut voie sa ma uit la ei vreo cinci minute, sa ii pup sa le vorbesc. Si la unul si la altul mi s-au intiparit in memorie mutritele lor. La a doua cezariana cel putin mama si sotul au stat chiar langa usa de la sala de operatii si l-au vazut chiar inaitea mea printr-un gemulet cand il puneau pe masa de neonatologie sa il aspire. Si cand ma uit la ei si la sotul meu stiu sigur ca ai lui sunt amandoi.
Marox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ligia13 apropo de genetica: Sotia unui tip alb naste un copil negru. Suparat, ii cere sotiei explicatii iar aceasta ii spune ca ea, cand era mica, mama ei neavand lapte destul a dat-o la o negresa sa suga si de aceea, acum, a iesit copilul negru. Sotul, fericit ca totul este ok, pleaca la parintii lui. Acestia, cand vad copilul, au un soc dar sotul le da si lor explicatiile sotiei, la care mama lui ii spune: - Si eu, cand ai fost tu mic, te-am alaptat cu lapte de vaca dar nu credeam ca o sa iesi asa bou ! Eu si Raducu (22.04.2005) |
mariana_flo spune:
Mie mi-au pus bratara si au scris ca am baietel insa am nascut prin cezariana cu anestezie partiala si stiam sigur ca am o fetita. Cand am vazut eroarea am facut un scandal monstru. A doua zi a venit pana si directorul spitalului si ma intrebat daca s-a corectat greseala. Acum sunt sigura ca am acasa propriul copil. Dar daca eram anesteziata total? Probabil ca as fi ramas toata viata cu indoiala in suflet.
IonescuOana spune:
Daca mama vede copilul (adica e treaza) nu cred ca se poate schimba.
daca insa are anestezie generala, atunci orice eroare e posibila, din pacate. Mai ramane cazul fericit in care totusi tatal sau vreo ruda vad copilul.
Dorsilia spune:
eu si acum, dupa 4 ani jumate de la nasterea primului copil am vie in fata ochilor fetisoara lui neteda usor rozaliu-usor violacee, capusorul fara par, ochisorii deschisi larg, curiosi cumva si mormaielile ce le scotea, mi l-a pus medicul pe piept dupa nasterea naturala fara anestezie. In urma cu 2 ani am nascut fetita, iarasi la fel...imi amintesc fetisoara ei botita, negricioasa si parul negru ca abanosul, lung, plansul ce mi se parea prea incet...
nu puteau sa-mi aduca dupa x ore alt copil pt ca mi-as fi dat seama
danangie spune:
Ptr mine ar fi fost imposibil sa-mi schimbe copilul. L-as fi recunoscut dintr-o mie. Cum sa nu ti-l recunosti. Da, sunt mici dar nu sunt la fel. Eu am avut noroc ca am nascut la o maternitate unde salile de nastere erau cate una ptr fiecare mama. Si l-am luat pe sot cu mine. De cand am nascut Alin nu s-a despins de asistenta nici o clipa. Si dupa ce l-a spalat l-a tinut pe Alessio in brate pana cand m-a terminat pe mine de cusut.