Copii schimbati la nastere
Eu inca nu am copii, sper sa am cat mai curand. Dar vroiam sa intreb mamicile, e posibil sa nu iti recunosti copilul dupa nastere? Adica sa nu sti daca e al tau sau nu...?
http://www.libertatea.ro/stire/le-au-schimbat-copiii-la-nastere-225981.html
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
Raspunsuri
Eliza5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabidaniela Eu inca nu am copii, sper sa am cat mai curand. Dar vroiam sa intreb mamicile, e posibil sa nu iti recunosti copilul dupa nastere? Adica sa nu sti daca e al tau sau nu...? http://www.libertatea.ro/stire/le-au-schimbat-copiii-la-nastere-225981.html My baby...to come www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job Arbeite klug, nicht hart! |
Pai cam toti arata la fel la inceput, in primele zile
ellej spune:
Un nou nascut e o sarmalutza acolo, rosie si eventual zbarcita (cred ca mai ales daca e nascut natural). Exceptand cine stie ce asemanare extraordinar de evidenta cu un membru al familiei - sincer, mi se pare penibil cand vad cum se extaziaza unul sau altul in fata unui prunc de 2 zile "vaaai tu, e mama mare leita" - , ti se pune in brate un bb si ti se zice ca al tau (cum a fost cazul meu, cu cezariana si anestezie totala). Mai tarziu incepi sa vezi de fapt asemanarile.
Parca citisem de un caz asemanator in Cehia, cand au realizat de fapt parintii unor fetite de 8 luni ca au fost schimbate intre ele si si-au luat fiecare copilul natural. Mi se pare totusi de neconceput sa se intample asa ceva intr-o tara civilizata.
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
unboticutz spune:
nu se pun imediat bratarici mamei si copilului?
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
sa nu-i uitam!
spic de grau spune:
Eu am vazut cum fac coreeni la nastere sa impiedice schimbatul copiilor: scriu mare pe piciorus cu creion chimic un numar, care e acelasi cu al mamei!
Sala de nasteri era uzina dom'le! O sala maaaaaare gen open space, in care erau o groaza de mese ginecologice. Medicul supraveghea asistentele, care asistente extrageau la propriu copii. Nici o mama nu tipa, nimeni nu se vaita!
Apoi erau alte asistente - care veneau sa recupereze copii! Inante de a disparea de langa mama, rapid, cu creionul chimic se trecea un numar - maaaaare, pe tot piciorul bebeului, apoi fuga-fuga, copilul era depus in sala de alaturi pe o alta masa, unde il lua in primire alta asistenta.
Urma stersul si curatatul copilului - numarul ramanea acolo evident - si se lipea pe piept un plasture - probabil cu numele copilului.
Apoi copilul era pus pe un carucior (in pozitie sarmaluta), alaturi de alti nefericiti (urlau toti saracii). Caruciorul era in mijlocul salii, si cand se umplea - cineva ii lua si disparea cu ei. Probabil ii ducea in salonul de bebelusi.
Socant, sincer!
lui David Andrei 4.5 ani si 34+
ioanaiub spune:
eu am avut bratara la amandoi copiii (si eu si copiii), una albastra si una roz , le-am pastrat
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
filofteia spune:
Ba se pun bratarici ...
In ce priveste recunoasterea... poti fi si norocoasa, ca mine, unde copilul arata ca tasu de cand s-a nascut (mi l-a dat sa-l pup si l-am vazut pe barbata-miu rosu la fata si de 52 de cm )...sunt identici... nu avea cum sa-mi dea altul, ca-l cunosteam de mult. Si acum (are 8 ani) se minuneaza lumea cand ii vad, iar prietenii au spus ca nici nu pot face glume ca este prea evident al cui este.
gabidaniela spune:
citat din mesajul lui spic de grau Eu am vazut cum fac coreeni la nastere sa impiedice schimbatul copiilor: scriu mare pe piciorus cu creion chimic un numar, care e acelasi cu al mamei! Apoi copilul era pus pe un carucior (in pozitie sarmaluta), alaturi de alti nefericiti (urlau toti saracii). Caruciorul era in mijlocul salii, si cand se umplea - cineva ii lua si disparea cu ei. Probabil ii ducea in salonul de bebelusi. Socant, sincer! lui David Andrei 4.5 ani si 34+ |
Vai saracii...stiam eu ca prin Asia se fac multi copii, dar nu imi imaginam ca totul se intampla asa ca intr-o fabrica...
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui unboticutz nu se pun imediat bratarici mamei si copilului? Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13 sa nu-i uitam! |
Ba se pun bratari in momentul nasterii si la Bb si la mama.Acestea tb verificatedaca ai indoieli.Si eu am bratarile de la Bodo acasa si sigur o/le voi pastara si pe cele de la BB2
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
crengu75 spune:
In ce priveste bratarile , depinde de spital. Sau " de fonduri" cred.
Mie la primul copil nu mi-a pus nici o bratara iar copilului i-a pus un cartonas cu datele in paturica, care , evident, cadea tot timpul si il gaseam prin patut.Daca puneau doi in acelasi pat si le cadeau cartoanele.....????? Macar putea sa-i lege ceva la manuta, o ata sau un pansament daca nu aveau bani de bratarici.
Si eu sunt dintre cei care mi s-a parut din prima zi ( ma rog, din a 2a ca am facut cezariana) ca este mutra mea 100%. Ba chiar si felul cum tinea "boticul" si cum se incrunta ...parca eram eu.
Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
ioanaiub spune:
eu nu m-am temut ca mi-ar putea schimba copiii, nici nu aveau cum pentru ca eu am avut regim de "rooming-in", copiii au fost tot timpul langa mine si cum spuneam si in postarea anterioara, am avut bratari
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)