Diabet zaharat la copii (4)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
SymoDenysa80 spune:
buna dragi mamici
ma bucur ca tuturor copiilor le merge bn
si noi suntem bn,de cateva zile mentinem dinou gliicemiile intre 80 si 130,ceea ce ma bucura nespus
Sa de-a DOMNU tot asa sa le mearga dulcineilor nostrii,tot timpul,o duminica placuta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lauradoom spune:
Buna dragele mele mamici de dulcinei...noi suntem asa si asa....dar nu mai avem glicemii de 400 si nici de 300....acum avem intre 60 si ceva si 200...tot plange la insulina...Edutu e la varsta lui "ba da" si "ba nu"...incerc sa ii explic, dar e ffff incapatant, cand ii zic ca nu are voie intr-un loc, el raspunde "ba da"....si e fff categoric...isi revine dupa ce il pedepsesc sau si-o ia la fund....
Va doresc glicemii cat mai bune....sanatate
mirela_piciu spune:
Buna fetelor, va multumim din suflet pt urari, sanatate multa si voua si copilasilor vostri,rabdare,putere si nu in ultimul rand curaj. Din pacate poze nu am de la ziua lui nici nu a fost mare petrecere, colegii inca mai aveau rujeola, sora-sa nici ea nu-si revenise, asa ca am hotarat sa facem in familie o "masa festiva".Dupa ce a mancat tort si a primit cadoul nici nu i-a mai trebuit petrecere.Trebuie sa-mi cer scuze pentru "tacerea" mea, am avut teste, cursuri am fost plecata pe la Bucuresti cateva zile si abia aseara m-am intors. Acum ca am scapat poate am mai mult timp si pt copii, si pt mine si voi. Va pup si mai vorbim, pa.
mirela.d spune:
Buna mamici de dulcinei!
Anina, de unde ai luat ouale si iepurasul din ciocolata pentru diabetici?
Noi suntem relativ bine. Zic bine pentru ca de ceva timp incoace nu a mai avut gliemii iesit de schema. Dar zic si relativ pentru ca ieri si alaltaieri a avut glicemiile un pic mai mari (200 si ceva). dar revin la bine pentru ca i-am marit doza de insulina cu jumatate de unitate si vad ca astazi a avut glicemii bune.
Va doresc si voua numai glicemii bune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Raportam si noi, glicemii bune, chiar am ajuns sa scadem cu 0,5 u insulina de la amiaza. Asta unde a inceput sa iasa afara cu bicicleta si trotineta.
Nu stiu daca a mai avut asa perioada buna, ca pana acum, vreodata, Cristina ! Ori are o perioada de linistire a hormonilor de crestere, ceea ce ne lasa sa-i controlam mai bine glicemiile.
Laura, poate ca la Buzias, unde o sa vada si alti copilasi care primesc insulina si nu fac galagie, se va linisti si el din punctul asta de vedere.
Unde am mai intalnit copilasi mici, o puneam pe Cristina sa le distraga atentia cu o poezioara sau un cantecel si tinea figura.
Poate ai incercat, deja, cu poezii sau incurajari soptite usor, sa fie atent la tine si nu la intepatura.
Va fi mai bine, in timp, ai sa vezi !
Mirela_piciu, ce face, David, cum ii merge ?
Cum ii merge cu Levemir-ul dat intr-o singura doza ?
Cred ca, deja numara zilele pana la plecarea la Buzias.
Si Cristina ma tot intreaba cate zile mai sunt, pana plecam.
Mirela.d, noi nu avem hipermarket-uri. Le-am cumparat dintr-un magazin, care are si un raft pt. prodese destinate diabeticilor.
Dar sunt de la Sf. Ghoerghe si pe ambalaj scrie in lb. maghiara.
Cred ca, cresterea isi spune cuvantul si la voi.
Sanatate si numai glicemii dintre cele mai bune !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
![](rugaciune.gif)
Emma INVINGE cancerul!
Anina_n spune:
, dragi mamici !
Ce mai fac dulcineii ?
Cristina se bucura ca a intrat pentru 1 sapt. in vacanta. Chiar se simtea nevoia ei, ca arata tare obosita sapt. aceasta.
Altfel i-a mers bine, cu mici exceptii(cateva glicemii de 200 si ceva). Peste 1 luna suntem la Buzias.
Va astept cu vesti, dragi mamici !
sanatate si glicemii dintre cele mai bune, dulcineilor nostri !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
![](rugaciune.gif)
Emma INVINGE cancerul!
mirela_piciu spune:
Buna seara dragelor, ce mai faceti? Noi oarecum bine, dupa o perioada foarte buna, cu glicemii super a venit perioada care o uram cu totii:glicemii mari de la o tuse ce ne da batai de cap, pentru ca se mai apropie si plecarea la Buzias, e si mai stresant. Mai stau si doi dinti sa iasa....of,of. A venit si la noi vacanta, David o duce la noua gradinita ca in rai. De multe ori ma duc sa-l iau la 12 si il gasesc la masa.Partea frumoasa e ca nu a avut niciodata glicemii mari in urma mancarii de acolo si nu mai imi intru in piele de mandrie cand imi spun ingrijitoarele de acolo ca anumite mancaruri la refuza pt ca "au hidrati si nu am voie".Dimineata pleaca cu un plic de ceai la el si acolo il pun si pe el la masa cu ceilalti, ii prepara ceai si il indulcesc cu zaharina. A devenit si baiatul meu responsabil, acum o jumatate de an eram tare pesimista in privinta asta.Hai ca m-am laudat destul!!! O seara buna si o noapte la fel, pa! LA MULTI ANI PT FETELE CU NUME DE FLOARE, SARBATORI FERICITE!
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Mirela_piciu, uite ca si la noi dupa o perioada super buna, glicemiile se comporta cam ciudat, mai ales ca nu da semne de raceala, Cristina. Dar le venim noi de hac sau se linistesc, ele, pana la urma.
Insanatosire grabnica lui David ! Si bravo, viitorului absolvent de gradi, ca a devenit mai responsabil !
Ce fac micutii dulcinei ?
Sanatate si glicemii dintre cele mai bune !
Poftiti la cap. 5 , dragi mamici !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect.
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
![](rugaciune.gif)
Emma INVINGE cancerul!
SymoDenysa80 spune:
buna
nu am intrat demult,si vroiam sa va zicem ca suntem bine acum,am fost putin racite dar a trecut
va dorim sanatate si multa LUMINA in suflete si pe chipurile voastre,un PASTE FERICIT:*
HRISTOS A INVIAT!
mirela.d spune:
Buna seara!
Nu am mai scris de ceva timp pentru c a am fost cam ocupata.
Noua ne-a mers bine in ultimul timp. Glicemiile au fost iesite din schema doar 2 zile. Dar a fost numai vina mea ca nu mi-am dat seama ca aluat-o cantarul razna si cred ca i-am dat mai mult decat trebuia sa manance. L-am schimbat intre timp si am reintrat in normal.
Am trecut si eu prin niste incercari cand in urma dublului test mi s-a spus ca bebe prezinta risc marit de sindrom Down. Din fericire, amniocenteza a dovedit ca e sanatos.
Iar saptamana asta am reusit sa achizitionam un apartament cu 3 camere. Abia astept acum sa ne mutam.
Deci, din partea mea numai vesti bune.
Va doresc si voua sa aveti parte numai de bucurii iar glicemiile sa fie in limite!
P.S. Imi cer scuze ca am fost un pic of topic dar dupa cat de rau mi-a mers anul trecut, sunt atat de multumita ca a inceput sa mai iasa soarele si pe strada noastra incat simt nevoia sa spun si altora.
V-am pupat si astept vesti si de la voi!