Diabet zaharat la copii (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradoom spune:

buna fetelor! La multi ani, David...sa cresti mare si voinic!!!!!
Buna idee Mirela cu celulele stem....
Ati auzit de glucometrul asta fetelor???
http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.createthefuturecontest.com%2Fpages%2Fview%2Fentriesdetail.html%3FentryID%3D2034&sl=en&tl=ro
Sper ca s-a copiat bine link-ul....este un site tradus...sper sa intelegeti

Mergi la inceput

Nu merge link-ul...redau din articol

""Lumin#259; #351;i valuri de ultrasunete va înlocui ace în acest nou glucometer. Acest glucometer indirect m#259;suri de glucoz#259; niveluri de pacientului arterial#259; de sânge, spre deosebire de m#259;surare în mod direct printr-o prob#259; de sânge. Acest aparat genereaz#259; o combina#355;ie de lumin#259; #351;i valuri de ultrasunete de la o sond#259;, care este plasate sub limb#259; de persoana pentru a m#259;sura semnele vitale pe pacient. Pe vârful sondei sunt 2 seturi de mic-emitting diode de lumina (LED-uri). Primul LED emite lumin#259; în spectrul de lumin#259; de culoare ro#351;ie #351;i cel de-al doilea set de LED-uri emite infraro#351;u (IR) lumina lungimi de unda. De asemenea, la sfâr#351;itul celui de-al sondei exist#259; un traductor de ultrasunete / detector utilizate pentru captarea de reflec#355;ie semn#259;tura de undele acustice care apar în saliv#259; mediu din gura. emise de culoare ro#351;ie (R) #351;i infraro#351;u (IR) luminile de la sonda saritura de la pacien#355;i limbii #351;i reflect#259; lumina semnalele sunt primite de c#259;tre o fotografie detector. R / IR raportului, împreun#259; cu undele acustice este calculat#259; pentru a descoperi cantitatea de glucoz#259; din sânge al pacientului. Valoarea absoarbe lumina / reflectate este diferit #351;i variaz#259; în func#355;ie de ceea ce-l întâmpin#259;: limba #355;esuturi, saliv#259;, mort celulele pielii #351;i, cel mai important de sânge (ambele venos #351;i arterial#259;). combinat ultrasunete valurile pot distinge de semnale care corespund pulseaz#259; arterial#259; de sânge #351;i pentru a permite fotografie detector doar s#259; se uite la aceste variabile absorptions de lumina waveforms. Aceast#259; nou#259; genera#355;ie de glucometer folosind lumina si sunet înlocuie#351;te ace la diabetici glucoz#259; de monitorizare #351;i va permite un feedback continuu de semnal pentru a controla pompele de insulin#259;."

Mergi la inceput

http://www.createthefuturecontest.com/pages/view/entriesdetail.html?entryID=2034
Merci Adriana....sper sa mearga acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nu am auzit de glucometrul respectiv. Dar il asteptam cu nerabdare.
Insa, cine stie cat va mai dura pana sa apara pe piata romaneasca, mai ales.
Dar nu mi-e clar, se foloseste ca....un termometru sub limba, nu trebuie nici un fel de consumabil la el ?

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, miercuri, de Bunavestire, la ora 12.

Emma INVINGE cancerul!
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori78 spune:

Buna dimineata!
Sunt noua acum pe forum!
Sunt f.speriata, copilului meu care are 3 ani si 8 luni i-au iesit analizele urmatoare:
analize facute la sange luat din vena 116 - limitele sunt intre 70-110; dupa 2 luni am repetat analizele, le-au facut la degetel - cele facute la sange luat din degetel 129 - limitele sunt intre 70-120;ASA SCRIE PE REZULTATE.
Asistenta care i-a luat sange a spus ca din cauza faptului ca el a plans din momentul in care am intrat in laborator si pana i-a recoltat sangele ii va iesi glicemia mai mare.
Voi ce spuneti? Urmeaza sa merg maine la medic cu rezultatele - am emotii.
Sanatate la pitici!

Mergi la inceput

Revin!
Voi ati facut alte analize speciale pentru testarea glicemiei?
Poate din urina sau altceva care sa nu mai sperie copilul asa de tare? El oricum este speriat de medici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Flori, este foarte probabil sa nu fie diabet. Din cunostintele mele, diabetul de tip I se declanseaza brusc si cu glicemii foarte mari. Sunt convinsa ca Adriana sau Anina stiu mai multe.
Cred ca poti face o hemoglobina glicata. Se face tot din vena si iti arata cum a fost glicemia in ultimele 3 luni. Si atunci nu ar mai conta daca a plans la recoltare.
Sanatate multa si sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

Multumesc pt.raspuns!

Mergi la inceput

Buna, Flori !
Intr-adevar, la copii debutul e brusc, in cateva zile.
Glicemia aceea poate fi data de o raceala sau un efort, cum ar fi si plansul.
Uite, ce scrie, www.diabetzaharat.ro/diagnostic_dz.htm" target="_blank">aici !
Teste speciale nu am facut niciuna dintre noi, copilasilor. La ei, debutul a fost brusc si pe fondul unei raceli mai puternice.
Probabil ii vor face un test de toleranta la glucoza, caci s-ar putea sa fie si asta.
Sanatate puiului tau si te asteptam cu vesti bune, maine !
Dulcineii ce fac, dragi mamici ?
Cristinei ii merge bine, exceptie facand o zi in care simtind ca-i este foame(dupa ora 12, cand a iesit de la scoala), a luat bombonica dulce ce o are in geanta si a venit acasa cu 256, la amiaza.
A 2-a zi nu a mai luat bombonica, a luat un pic de corn si a venit cu 176.
Azi nu a mai luat nimic(nu a simtit foame) si a venit cu 126.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Buna, dragi mamici ?
Ce liniste pe aici ! Sper ca e de bine, linistea asta !
Eu sunt bucuroasa ca i-am gasit pentru prima data de 3 ani si ceva, Cristinei, oua si iepuras de ciocolata pt. diabetici. Si ciocolata calda(de la SCHNEEKOPPE), ca tot vedea la verisoarele ei si chiar daca i-am dat si din aceea cu zahar, asta cel putin are doar 7.4 HC/plic cu 140 ml. apa si nu e rapid absorbabila.
Altfel, e bine ii merge foarte bine si la scoala la fel.
Se pare ca, conteaza glicemiile in procesul de invatare.
Un weekend cat mai fain si glicemii dintre cele mai bune, dulcineiilor nostri !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput