Redoutistele fidele laredoute.fr (128)
Raspunsuri - Pagina 9
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Merci, diana. Le studiasem si eu dar nu stiam ce e cu masurile. le-am pus in cos. www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme.aspx?productid=324135253&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">balerinii astia sunt stridenti rau, i-a luat cineva? |
i-am primit io pe verde si arata super; am comandat 38 fiindca mi-au parut modelul celor paietati pe care i-am luat multe dintre noi anul trecut; din pacate inot in ei; i-am vandut.
io port cred 37,5.
asa cum am mai zis, am luat tepe atat pe 37 cat si pe 38 de pe LR.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
Delyutz spune:
citat din mesajul lui kokiy Felicitari nushu pentru micutul David ...sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi ... Eu deja am intrat in sevraj si am gasit www.doilei.ro/magazine-online/imbracaminte-si-incaltaminte/" target="_blank">asta salvata pe la favorite...cica magazine on-line care livreaza in Romania...la o prima rasfoiala mi s-a parut interesantwww.pimkie.com/cat-robes-jupes-876000.html" target="_blank">Pimkie si www.ebtm.com/" target="_blank">EBTM...momentan nu am gasit nimic interesant pentru copii Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007) |
Buna. Pimkie exista deja in Bucuresti in Mall Baneasa.
Merci,
kokiy spune:
cod nou 23108 geanta si -40% pentru Découvrez sans tarder notre sélection Couleurs d’Automne : des prix TOP sur les tendances et les
nouveautés de la saison..
iote si www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=hub_femme&nope=23108&omniturecode=001RP8688" target="_blank">geanta
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
mirunajr spune:
cat priveste balerinii, si-a luat o colega de-a mea , dar pe negru..ea zice ca e multumita de ei...eu nu i-am vazut ca sa pot sa-ti spun mai mult
anne16 spune:
Am primit si eu doua comenzi:prima
i-am avut pe www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-v508-tt-tricks-de-puma-modele-adulte.aspx?productid=324144126&documentid=201208&single=false&categoryid=32098564" target="_blank">acestia pentru fiul meu cel mare si arata asa in realitate
am avut cadou acest sac
Grecia-Lefkada2008
diotima spune:
ce ziceti de www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8183872&SizeCode=00039&Quantity=1&PersText=&ItemId=10&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">pantofii astia? dar de www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4185579&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=9&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">gentuta asta mov ?
Yannis
lizzy spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui diotima
Na ca m-ati corupt si pe mine cu astea. Ca de cand caut manusi cu degete pt copchil si nu gasesc. Al meu are 4 ani 8 luni acum si 109 cm. Diana, cum ii vin manusile piticului tau? Yannis |
sincer?
nu stiu, n-a vrut sa le probeze sigur ii sunt mari iarna asta. dar fularul si sapca sigur le va purta! ca i-au placut din prima...
al tau e un pic mai inalt ca al meu, si cu ceva luni in plus. eu zic ca poti lua de 6 ani! macar pt anul viitor daca nu pt iarna asta! sapca are si urechi!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Brigit spune:
Anne, in cate zile au ajuns comenzile?
ca ma gandesc ca ar trebui sa soseasca mai repede acum, ca nu mai e perioada de reduceri.
Diotima, pantofii aia tare-mi plac, daca ar fi fost alta situatia as fi asteptat sa-i mai reduca, dar asa...io tot ce prind bag in cos; sa vad cum ma descurc cand oi vedea totalul
April
Emma are nevoie de ajutor !
camelia_daniela spune:
citat din mesajul lui kokiy cod nou 23108 geanta si -40% pentru Découvrez sans tarder notre sélection Couleurs d’Automne : des prix TOP sur les tendances et les nouveautés de la saison.. iote si www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=hub_femme&nope=23108&omniturecode=001RP8688" target="_blank">geanta Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007) |
Mie imi place gentuta asta ... da' ma gandesc ca exista si posibilitatea sa bagi codu asta si sa vina alt "sac"...
Dar decat nimic ... bun si-asa!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
anne16 spune:
si a doua comanda:
i-am luat si fiului cel mic pe www.laredoute.fr/vente-junior-v506-ado-garcon-de-puma.aspx?productid=324149804&documentid=344708&single=false&categoryid=41813708" target="_blank">acestia si arata si ei asa
am luat cu cod de ref.8262136 sac La Fuma si alta [/URL]" target="_blank">cu el in valoare de 8,50 euro, merita;
cod ref.8683999aceasta [/URL]" target="_blank">geanta in valoare de 7,90 euro (mie nu prea imi place dar colega mea de birou a zis ca este frumoasa, asa ca i-o dau ei)
cadou am avut acest sac de reporter