Redoutistele fidele laredoute.fr (128)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Merci, diana. Le studiasem si eu dar nu stiam ce e cu masurile. le-am pus in cos.

www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme.aspx?productid=324135253&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">balerinii astia sunt stridenti rau, i-a luat cineva?

i-am primit io pe verde si arata super; am comandat 38 fiindca mi-au parut modelul celor paietati pe care i-am luat multe dintre noi anul trecut; din pacate inot in ei; i-am vandut.
io port cred 37,5.

asa cum am mai zis, am luat tepe atat pe 37 cat si pe 38 de pe LR.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Felicitari nushu pentru micutul David ...sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi ...

Eu deja am intrat in sevraj si am gasit www.doilei.ro/magazine-online/imbracaminte-si-incaltaminte/" target="_blank">asta salvata pe la favorite...cica magazine on-line care livreaza in Romania...la o prima rasfoiala mi s-a parut interesantwww.pimkie.com/cat-robes-jupes-876000.html" target="_blank">Pimkie si www.ebtm.com/" target="_blank">EBTM...momentan nu am gasit nimic interesant pentru copii

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Buna. Pimkie exista deja in Bucuresti in Mall Baneasa.

Merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

cod nou 23108 geanta si -40% pentru Découvrez sans tarder notre sélection Couleurs d’Automne : des prix TOP sur les tendances et les
nouveautés de la saison..

iote si www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=hub_femme&nope=23108&omniturecode=001RP8688" target="_blank">geanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

cat priveste balerinii, si-a luat o colega de-a mea , dar pe negru..ea zice ca e multumita de ei...eu nu i-am vazut ca sa pot sa-ti spun mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Am primit si eu doua comenzi:prima
i-am avut pe www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-v508-tt-tricks-de-puma-modele-adulte.aspx?productid=324144126&documentid=201208&single=false&categoryid=32098564" target="_blank">acestia pentru fiul meu cel mare si arata asa in realitate
am avut cadou acest sac

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui diotima

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

Citat:
citat din mesajul lui april16

fetelor, pe mine ma tenteaza astea:

http://www.laredoute.fr/vente-casquette-gants-et-echarpe-la-redoute-creation.aspx?productid=324127440&documentid=346108&single=true&categoryid=47918223

stie cineva ce masuri sunt astea? ca vad ca sunt dispo nr 2 si 6 ...

April

Emma are nevoie de ajutor !

le-am primit de curand , am comandat marimea 6, care corespunde la un capsor de 5-6 ani. al meu are 4 si sunt un pic lejere, dar oricum sapca se poate ajusta la spate, arata excelent, material gros. le recomand!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Na ca m-ati corupt si pe mine cu astea. Ca de cand caut manusi cu degete pt copchil si nu gasesc. Al meu are 4 ani 8 luni acum si 109 cm. Diana, cum ii vin manusile piticului tau?

Yannis

sincer?
nu stiu, n-a vrut sa le probeze sigur ii sunt mari iarna asta. dar fularul si sapca sigur le va purta! ca i-au placut din prima...
al tau e un pic mai inalt ca al meu, si cu ceva luni in plus. eu zic ca poti lua de 6 ani! macar pt anul viitor daca nu pt iarna asta! sapca are si urechi!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Anne, in cate zile au ajuns comenzile?

ca ma gandesc ca ar trebui sa soseasca mai repede acum, ca nu mai e perioada de reduceri.

Diotima, pantofii aia tare-mi plac, daca ar fi fost alta situatia as fi asteptat sa-i mai reduca, dar asa...io tot ce prind bag in cos; sa vad cum ma descurc cand oi vedea totalul

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

cod nou 23108 geanta si -40% pentru Découvrez sans tarder notre sélection Couleurs d’Automne : des prix TOP sur les tendances et les
nouveautés de la saison..

iote si www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=hub_femme&nope=23108&omniturecode=001RP8688" target="_blank">geanta

Mie imi place gentuta asta ... da' ma gandesc ca exista si posibilitatea sa bagi codu asta si sa vina alt "sac"...
Dar decat nimic ... bun si-asa!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

si a doua comanda:
i-am luat si fiului cel mic pe www.laredoute.fr/vente-junior-v506-ado-garcon-de-puma.aspx?productid=324149804&documentid=344708&single=false&categoryid=41813708" target="_blank">acestia si arata si ei asa
am luat cu cod de ref.8262136 sac La Fuma si alta [/URL]" target="_blank">cu el in valoare de 8,50 euro, merita;
cod ref.8683999aceasta [/URL]" target="_blank">geanta in valoare de 7,90 euro (mie nu prea imi place dar colega mea de birou a zis ca este frumoasa, asa ca i-o dau ei)
cadou am avut acest sac de reporter

Mergi la inceput