Redoutistele fidele laredoute.fr (128)
Raspunsuri - Pagina 10
lizzy spune:
pt mine: ce haina semi-lunga, de toamna, deci sa fie cat de cat calduroasa, ati recomanda?
ma gandesc din ceea ati luat anul trecut pe cand eu inca nu descoperisem lr-ul.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
diotima spune:
Citat: |
Diotima, pantofii aia tare-mi plac, daca ar fi fost alta situatia as fi asteptat sa-i mai reduca, dar asa...io tot ce prind bag in cos; sa vad cum ma descurc cand oi vedea totalul April |
@diana: am vazut ca are urechi, tocmai de asta mi se pare super. am vazut setul mai demult, dar nu stiam ce-i cu mas 2 si mas 6.
@april16: pantofii nu mi se par mult la 54E, sunt din piele int/ext, doar talpa e sintetica. Ar fi 200 RON, vb de cei maro, ca cei negri sunt 90E=324RON chiar e mult. Eu vreau sa-i au. La geanta nu ma hot daca sa iau mov, care e 35E, sau neagra care ajunge pe la 42E dupa reducere.ma gandesc ca neagra mai gasesc, dar mov nu prea, si tot se poarta movul in toamna/iarna asta
Yannis
lizzy spune:
citat din mesajul lui anne16 si a doua comanda: i-am luat si fiului cel mic pe www.laredoute.fr/vente-junior-v506-ado-garcon-de-puma.aspx?productid=324149804&documentid=344708&single=false&categoryid=41813708" target="_blank">acestia si arata si ei asa am luat cu cod de ref.8262136 sac La Fuma si alta [/URL]" target="_blank">cu el in valoare de 8,50 euro, merita; cod ref.8683999aceasta [/URL]" target="_blank">geanta in valoare de 7,90 euro (mie nu prea imi place dar colega mea de birou a zis ca este frumoasa, asa ca i-o dau ei) cadou am avut acest sac de [/URL]" target="_blank">reporter Grecia-Lefkada2008 |
verifica linkurile din webshots, te rog
nu mere
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
anne16 spune:
citat din mesajul lui anne16 si a doua comanda: i-am luat si fiului cel mic pe www.laredoute.fr/vente-junior-v506-ado-garcon-de-puma.aspx?productid=324149804&documentid=344708&single=false&categoryid=41813708" target="_blank">acestia si arata si ei asa am luat cu cod de ref.8262136 sac La Fuma si alta [/URL]" target="_blank">cu el in valoare de 8,50 euro, merita; cod ref.8683999aceasta [/URL]" target="_blank">geanta in valoare de 7,90 euro (mie nu prea imi place dar colega mea de birou a zis ca este frumoasa, asa ca i-o dau ei) cadou am avut acest sac de reporter |
nu au iesit fot asa ca le-am editat:
cu el
geanta
Grecia-Lefkada2008
ralucadiana spune:
claudia ii superba rochitza. o iau si eu, numa ca nu stiu ce marime
anka.san am comandat si eu storcatorul de citrice in 16.09. .astept sa ajunga comanda saptamana asta si revin cu impresii
anne16 spune:
citat din mesajul lui april16 Anne, in cate zile au ajuns comenzile? ca ma gandesc ca ar trebui sa soseasca mai repede acum, ca nu mai e perioada de reduceri. April Emma are nevoie de ajutor ! |
una dintre comenzi a fost cu 06.09(expediata din FR pe 11.09) si cealalta cu 13.09(expediata din FR pe 18.09) si au ajuns ieri 23.09
Grecia-Lefkada2008
kokiy spune:
Diana,
daca dai aici http://good-times.webshots.com/photo/2791608070104047526NjIjut?vhost=good-times pe urma te uiti in continuare la pozele din album(dai next) si o sa vezi in descrierea produselor care cum sunt... moama ce m-am explicat
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
anne16 spune:
numai ca trebuie sa dai 'prev' au explicatiile la titlu
Koky
sunt putin grabita, trebuie sa plec sa-mi iau copii, sunt la bunici( se rasfata putin) Maine au scoala totusi si ei inca sunt in 'vacanta'
Grecia-Lefkada2008
anka.san spune:
anka.san am comandat si eu storcatorul de citrice in 16.09. .astept sa ajunga comanda saptamana asta si revin cu impresii |
multam de raspuns - chiar te rog sa-mi zici daca mere si cum e sucul
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
ella_74 spune:
primit azi una bucata catalog (aveam aviz ieri desi eu n-am completat formular, adica nu l-am solicitat in vreun fel).
Primit tot azi 2 colete, unul e cu nike prive si unul cu "de toate" , ; comenzi din 10 si 11 septembrie.
N-am desfacut nik, le-am ridicat in drum sper birou; zac in portbagaj.
Clau, si eu am pus rochita aia in cos de ti-ai comandat-o tu; ce marime ti-ai luat? eu ma gandesc sa comand 38, negru.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB