Redoutistele fidele laredoute.fr (128)
Raspunsuri - Pagina 8
claujro spune:
Eu mi-am luat azi rochia asta
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5774020&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=40&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
anka.san spune:
Ca tot a venit vorba de ultimele comenzi pe langa haine pusesm ochii pe astea doua:
www.laredoute.fr/vente-housse-sous-vide.aspx?productid=324090823&documentid=201208&single=false&categoryid=32153101&pos=tgdemarque_d_n_n&numberpage=1" target="_blank">husa pt vid
si
www.laredoute.fr/vente-le-presse-agrumes.aspx?productid=324086500&documentid=346108&single=false&categoryid=22912202 " target="_blank">storcator citrice
A mai luat cineva? Sunt ok?
La primul s-o potrivi un aspirator de pe la noi ca dims?
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
miki68 spune:
Voua vi se incarca bine LR-ul? ca eu stau de 10 min sa se deschida linku cu objectele de noel si degeaba
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Brigit spune:
da, site-ul merge OK
sa nu fie probleme la conexiunea ta, Miki
Eu l-am frunzarit azi la greu, pregatesc comenzi ...ca toata lumea
April
Emma are nevoie de ajutor !
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka.san hello, hello Pana una alta inca mai avem acces la .fr si inca mai primim oferte pe e-mail Eu una tocmai am primit codul 61425 care zice ca livreaza produsele gratuit in 24 de ore "GRATUIT ! Votre colis livré en 24h ŕ BUCHAREST" - a mai primit cineva sau e teapa? Mi-ar folosi tare mult sa vina repede ca am de cumparat urgent niste cadouri. Ce ziceti e "pe bune"? Anka si Andrei (17.12.2007) poze Andrei |
Acest cod l-am primit si eu pe mail
L-am folosit, intr-adevar livrare 0 , dar nu in 24 ore.
Eu l-am folosit la produse reduse
Grecia-Lefkada2008
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 fetelor, pe mine ma tenteaza astea: http://www.laredoute.fr/vente-casquette-gants-et-echarpe-la-redoute-creation.aspx?productid=324127440&documentid=346108&single=true&categoryid=47918223 stie cineva ce masuri sunt astea? ca vad ca sunt dispo nr 2 si 6 ... April Emma are nevoie de ajutor ! |
le-am primit de curand , am comandat marimea 6, care corespunde la un capsor de 5-6 ani. al meu are 4 si sunt un pic lejere, dar oricum sapca se poate ajusta la spate, arata excelent, material gros. le recomand!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
claujro spune:
Merci, diana. Le studiasem si eu dar nu stiam ce e cu masurile. le-am pus in cos.
www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme.aspx?productid=324135253&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">balerinii astia sunt stridenti rau, i-a luat cineva?
claujro spune:
Balerinii vad ca au rewiuri bune...mi-as lua din fiecare culoare...ca la 5 euro nu mai gasesc...macar sa am toata viata
diotima spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dianarus78
le-am primit de curand , am comandat marimea 6, care corespunde la un capsor de 5-6 ani. al meu are 4 si sunt un pic lejere, dar oricum sapca se poate ajusta la spate, arata excelent, material gros. le recomand! Marc 1+ si Ianis 3+ Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc Mananc deci slabesc |
Na ca m-ati corupt si pe mine cu astea. Ca de cand caut manusi cu degete pt copchil si nu gasesc. Al meu are 4 ani 8 luni acum si 109 cm. Diana, cum ii vin manusile piticului tau?
Yannis