Redoutistele fidele laredoute.fr (127)
Raspunsuri - Pagina 16
lizzy spune:
no offence pentru fetele mai noi (cu mesaje putine pe dc si pe care chiar nu le cunoaste nici una dintre fetele vechi), dar data fiind situatia absolut speciala, eu una nu sunt de acord nici ca ceea ce se discuta in mess, in conferinta, sa fie postat aici, public, nici sa fie furnizata oricui parola de la contul comun, nici sa scriem pe pm-ul oricui lucrurile discutate in particular.
si asta pt ca dc este un forum public, unde, in mod evident, suntem citite inclusiv de persoane care urmaresc clar restrictionarea accesului nostru la cumpararea de pe redoute.fr
prin urmare, desi nu sunt in general adepta teoriei conspiratiei, in momentul de fata orice persoana fara istoric pe topicul acesta mie mi se pare suspecta.
repet, no offence, este doar o parere
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
ramiris spune:
Acum depinde cum definesti istoric, ca eu de ex am cateva mesaje pe topicul asta din iunie incoace, nu am postat zilnic ca voi...dar WTF...nici nu e o problema de viata si de moarte pentru mine.
Nu-i bai...
sarmisa77 spune:
diana te inteleg ca esti suspicioasa la oricare nou venit data fiind situatia creata. dar si eu, chiar daca nu am istoric pe forumul dc as vrea sa stiu ce se intampla cu laredoute.fr, daca vor mai livra in rom si daca este adevarat ceea ce se aude cu laredoute.ro. Eu habar nu aveam ca livreaza in rom pana nu am descoperit posturile voastre. Cum am gasit? cautam pe net daca cineva face comenzi la kiabi si intamplator am gasit pe cineva care face comenzi la laredoute.fr contra un comision de 10ron/produs, asa ca m-am gandit de ce nu as face eu comenzi pt mine direct si astfel am gasit posturile voastre, dupa care am aflat ca exista un domeniu LR.ro. Acesta este motivul pt care vreau si eu sa stiu ce se intampla.
Multumesc,
Dana
Dari_Scumpi spune:
Bine v-am regasit fetele! Picaram si noi sambata acasica dintr-o vacanta tarzie... de, inca ne permitem, de la anul o luam de coada - incepe Daria scoala... si am zis sa ne rasfatam anul asta cat mai putem
ieri, am revenit la munci, chiauna ca dupa concediu..m-au luat astia de odihnita, na! nici n-am avut timp de-ale mele...azi, in priza iar...printre picaturi m-am pus la curent cap. restante...fetelor, am ramas masca, uimita pana peste cap de vestea cu redoute. ro....inca nu-mi vine sa cred ca ne lovesc astia in amorul propriu
dar, ce putem face??? orice e posibil, iata! in disperare de cauza am inceput sa frunzaresc situ' desi imi promisesem solemn ca stau calma pana in noiembrie dar....planul mi-a fost dejucat.... faza mai naspa e ca deja am ochit cate ceva...iar bugetul nostru e cam suferind dupa vacanta asta ...nush pe unde-oi scoate camasa!!!
va las acum ca sigur sunteti ocupate cu umplutu' "ultimelor" cosuri. pupicei
Brigit spune:
hihihi... redoutii romani au inscris site-ul in traffic ranking, apare sigla acolo
deci nu mai click-aiti acolo ca monitorizeaza astia traficul sa vada cat sunt de cautati
April
Emma are nevoie de ajutor !
Jasmine spune:
Mai...eu sunt de acord cu Dianarus.Am tacut ca sa nu ziceti ca m-a apucat nebunia,dar si eu am remarcat ca in ultima vreme au aparut cam multe persoane noi care zic invariabil "va citesc de mult,mi-au fost de mare folos informatiile pe care le-ati postat dar n-am avut nimic de spus pana acum cand am o problema cu LR si va rog sa ma lamuriti si pe mine".
Sunt fete cu foarte putine mesaje pe forum,au aparut de foarte putin timp dar cer insistent parola de la contul comun,cer sa fie informate "intocmai si la timp" despre ce s-a discutat la conferinta de pe mess....stiu ca suna ca naiba si probabil majoritatea fetelor noi sunt de buna credinta si se pot simti aiurea daaaarrr....in contextul actual e cazul sa suflam si in iaurt.
Adevarul e ca nu stii cu cine vorbesti pe forum,mai ales daca e cineva aparut de curand,taman in vremuri de restriste cand "curg apele tulburi".
Daca eu as vrea sa dau drumul la LR.ro evident ca as fi urmarit forumul,as fi citit tot-tot-tot si cu putina vreme inainte sa lansez m-as fi bagat in vorba pe forum,cu un nick oarecare,pretinzand ca sunt si eu o clienta LR.fr,cerand pareri,cercetand "piata"...
In mod evident n-o sa putem opri noi redoute.ro daca e asa de hotarat sa dea buzna sa ne strice toata distractia,dar macar sa nu le dam mura-n gura totul,sa nu-i ajutam cu nimic in demersul lor.
Ca sa folosesc si eu o expresie la mare moda pe forumul asta : astept rosiile!
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 no offence pentru fetele mai noi (cu mesaje putine pe dc si pe care chiar nu le cunoaste nici una dintre fetele vechi), dar data fiind situatia absolut speciala, eu una nu sunt de acord nici ca ceea ce se discuta in mess, in conferinta, sa fie postat aici, public, nici sa fie furnizata oricui parola de la contul comun, nici sa scriem pe pm-ul oricui lucrurile discutate in particular. si asta pt ca dc este un forum public, unde, in mod evident, suntem citite inclusiv de persoane care urmaresc clar restrictionarea accesului nostru la cumpararea de pe redoute.fr prin urmare, desi nu sunt in general adepta teoriei conspiratiei, in momentul de fata orice persoana fara istoric pe topicul acesta mie mi se pare suspecta. repet, no offence, este doar o parere Marc 1+ si Ianis 3+ Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc Mananc deci slabesc |
total de acord!!!
si inca ceva: nu le mai trimiteti mailuri astora din fr in care sa-i intrebati de .ro!!!pricepeti ca ei habar nu au de varianta ro a siteului si poate le dati idei!!! va rog mult
si daca tot sunt la capitolul nemultumiri nu mai folositi coduri care nu vi se cuvin!!!eu la comanda de ieri am bagat un cod primit pe mail si gata!
ciudat cate persoane noi au aparut ieri-azi printre noi n-o si si madame...cum o cheama?
36+ DAVID-MIHAI
miki68 spune:
Subscriu in totalitate celor spuse de diana si nushu
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Jasmine spune:
Nushu,madam Iulia e de mai multa vreme prin zona,sunt sigura de asta.Dar celelalte care au aparut buluc in ultimele 10-15 zile cine sunt?De ce vor neaparat parola de la contul comun?De ce trebuie sa li se spuna ce se vorbeste pe mess?Ca doar d'aia se vorbeste pe mess,ca sa nu fie ca la gazeta de perete.
Despre mailurile trimise in Franta in legatura cu deschiderea filialei din RO am scris si eu ieri si am rugat fetele sa se abtina.Se pare ca nu se poate.